- 24 Ağustos 2019
- 2.798
- 8.620
- 158
Maalesef sevmemiş. Önüne bak hayatına odaklan. Adam karaktersiz bence 4 yıl konuştuğu kızı yarı yolda bırakması karaktersizliktir. Üzülme4 yıllık bir ilişkim oldu ilişkimiz boyunca birbirimize aşırı bağlı ve aşırı aşık bir çifttik. Ama çok kavgalarımız oldu çok fazla zor şeyler atlattık. Eski sevgilim 3 ay önce askerden geldi evlilik hayalleri kurarken bi anda sürekli geçmişteki kötü şeyler aklıma geliyo diyip ayrıldı. Düzeltmek istedim iyi şeyleri hatırlatmak için çabaladım. Çok yalvardım ama ilk önce bilmiyorum diyodu şimdi istemiyorum demeye başladı. İlişki istemiyorum yapamıyorum diyor. O kadar yalvarmalarıma rağmen aynı. Geri dönmesini istiyorum çünkü birbirimize aşırı uyumlu bir çifttik bunu kaybetmek istemiyorum sizce yalvardığım için artık çok mu geç bir daha dönmez mi? Ne yapmalıyım
Kesin ailesinin bulduğu biroule sozlendi sizin haberiniz yok4 yıllık bir ilişkim oldu ilişkimiz boyunca birbirimize aşırı bağlı ve aşırı aşık bir çifttik. Ama çok kavgalarımız oldu çok fazla zor şeyler atlattık. Eski sevgilim 3 ay önce askerden geldi evlilik hayalleri kurarken bi anda sürekli geçmişteki kötü şeyler aklıma geliyo diyip ayrıldı. Düzeltmek istedim iyi şeyleri hatırlatmak için çabaladım. Çok yalvardım ama ilk önce bilmiyorum diyodu şimdi istemiyorum demeye başladı. İlişki istemiyorum yapamıyorum diyor. O kadar yalvarmalarıma rağmen aynı. Geri dönmesini istiyorum çünkü birbirimize aşırı uyumlu bir çifttik bunu kaybetmek istemiyorum sizce yalvardığım için artık çok mu geç bir daha dönmez mi? Ne yapmalıyım
4 yıllık bir ilişkim oldu ilişkimiz boyunca birbirimize aşırı bağlı ve aşırı aşık bir çifttik. Ama çok kavgalarımız oldu çok fazla zor şeyler atlattık. Eski sevgilim 3 ay önce askerden geldi evlilik hayalleri kurarken bi anda sürekli geçmişteki kötü şeyler aklıma geliyo diyip ayrıldı. Düzeltmek istedim iyi şeyleri hatırlatmak için çabaladım. Çok yalvardım ama ilk önce bilmiyorum diyodu şimdi istemiyorum demeye başladı. İlişki istemiyorum yapamıyorum diyor. O kadar yalvarmalarıma rağmen aynı. Geri dönmesini istiyorum çünkü birbirimize aşırı uyumlu bir çifttik bunu kaybetmek istemiyorum sizce yalvardığım için artık çok mu geç bir daha dönmez mi? Ne yapmalıyım
tasmasını koparan köpek gibi koşmuş o bir kere. Acıkınca döner.4 yıllık bir ilişkim oldu ilişkimiz boyunca birbirimize aşırı bağlı ve aşırı aşık bir çifttik. Ama çok kavgalarımız oldu çok fazla zor şeyler atlattık. Eski sevgilim 3 ay önce askerden geldi evlilik hayalleri kurarken bi anda sürekli geçmişteki kötü şeyler aklıma geliyo diyip ayrıldı. Düzeltmek istedim iyi şeyleri hatırlatmak için çabaladım. Çok yalvardım ama ilk önce bilmiyorum diyodu şimdi istemiyorum demeye başladı. İlişki istemiyorum yapamıyorum diyor. O kadar yalvarmalarıma rağmen aynı. Geri dönmesini istiyorum çünkü birbirimize aşırı uyumlu bir çifttik bunu kaybetmek istemiyorum sizce yalvardığım için artık çok mu geç bir daha dönmez mi? Ne yapmalıyım
Evlat geçici koca kalıcı diye kafası calisip yorum yapan biri icin fazla iddali bı yorum yapmışsınNasıl bukadar gurursuz olabiliyosunuz?
4 sene değil 4 asır olsun biri istemiyorum dediyse bitmiştir.
Lütfen kendi değerinizin farkında olun ve kimseye yalvarmayın. Pişman olsun istiyorsanız ancak geri adım atarak bunu başarabilirsiniz. Bence biraz geri adım atarak ilişkinizi gözden geçirin ve tekrar onunla olmak size iyi geliyor mu diye bir düşünün. Belki böylesi sizin için de daha iyidir.4 yıllık bir ilişkim oldu ilişkimiz boyunca birbirimize aşırı bağlı ve aşırı aşık bir çifttik. Ama çok kavgalarımız oldu çok fazla zor şeyler atlattık. Eski sevgilim 3 ay önce askerden geldi evlilik hayalleri kurarken bi anda sürekli geçmişteki kötü şeyler aklıma geliyo diyip ayrıldı. Düzeltmek istedim iyi şeyleri hatırlatmak için çabaladım. Çok yalvardım ama ilk önce bilmiyorum diyodu şimdi istemiyorum demeye başladı. İlişki istemiyorum yapamıyorum diyor. O kadar yalvarmalarıma rağmen aynı. Geri dönmesini istiyorum çünkü birbirimize aşırı uyumlu bir çifttik bunu kaybetmek istemiyorum sizce yalvardığım için artık çok mu geç bir daha dönmez mi? Ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?