• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

4 yıllık ilişkim var vicdan azabı çekiyorum?

Erkek arkadaşına yazık ona acıdım.Napıcaksın bu adamı tanıyacaksın ama emin olamadığın için erkek arkadaşından ayrılmıyorsun baktın bu adam kafana göre değil erkek arkdaşınla devam edeceksin.Umarım yakalanırsın.
yakalanacak bir şeyim yok ortada konuşma tanışma vs. de yok.
iyi dileklerinizi kendinize saklayın.

Kimseyi kınamayın çünkü başınıza gelmeden ölmeyeceksiniz! Her insan hata yapabilir. Bizler hata yapmak ve hatalarımızdan öğrenmek için yaşıyoruz. Evet, bir yanlışa düşmüşsün öncelikle kendini dişardan izlemeni tavsiye ederim. Birlikteliğinde seni mutsuz eden tam olarak nedir? Bununla yüzleş. Yeni tanıştığin kisiye karşı birşey hissetmiyorsun. Bu sadece bianlık heyecan. İlişkinin monotonluğundan sıkılmışsın bence. Biraz uzaklaşın birbirinizden. Biraz özleyin ve bu zaman içerisinde kimseyle görüşme. Eminim ki kafanda ki soru işaretleri yok olacaktır. Allah yardımcın olsun. Saygılar
teşekkür ediyorum gerçekten güzel tavsiyeler vermişsiniz. ilişkinin dördüncü yılı artık biraz monotonluk var evet, erkek arkadaşımla her şeyi düzeltmeye karar verdim onunla konuşacağım. destekleyici mesaj için teşekkürler böyle böyle doğruları görmeye başlıyorum.

Konuşacaksanız bu hatanızdan bahsetmeyin af dilemekten bahsetmişsiniz de o yüzden söylüyorum. Siz vicdanınızı rahatlatmış oluyorsunuz ama karşı taraf bu yükle yaşamak zorunda kalıyor. Ona söylemeyin, belli etmeyin, ve dediğiniz gibi gerek yok ufak hevesler için emek verilmiş bir ilişkiyi bozmaya.

çok içimi dökmeye ihtiyacım var, kimseye anlatamıyorum bunu. yaptığımın kötü bir şey olduğunun farkındayım zaten lütfen yıkıcı eleştirilerde bulunmayın vicdan azabı çekiyorum ve her gece ağlıyorum zaten daha fazlasına gerek yok. :cry: :cry:
4 yıllık bir ilişkim var 25 yaşındayız ikimiz de ben evlilik için erken olduğunu düşünüyorum ve konusu açılsa bile erken olduğunu söyleyip kapatıyorum konuyu. evlilikten korkuyorum biraz ve yanlış karar vermekten çünkü sevgilim ile zıt karakterleriz bu yüzden kavga ettiğimiz de oluyor ama alttan alıyoruz bir şekilde onu seviyorum ve değer veriyorum ama evliliğe gelince işte farklı olmamız sıkıntı olabilir gibi geliyor bazı hareketleri çok çocukça geliyor ve bazen gözüme batıyor bunu onunla da paylaşıyorum zaten ama değişmiyor alttan alıyoruz sadece genel olarak mutluyuz ama.
geçenlerde sosyal ortamda biriyle tanıştım normal arkadaşça muhabbet ettik kafalarımız uyuyordu beni beğendiğini hissettim, dünya görüşü, karakteri vs. bana daha uygun gibi geldi yaşça da biraz büyük benden 6 yaş kadar onu tanıma isteğime engel olamıyorum. ona söylemedim sevgilim olduğunu çok vicdana azabı çekiyorum bu yüzden. onunla konuşarak sevgilime haksızlık da yapmak istemiyorum çok kararsızım arkadaşlar sevgilime değer veriyorum çok alıştık birbirimize evlensek de sıkıntı yaşamayız herhalde ama alışkanlık mı acaba gerçekten o benim için doğru kişi mi bilmiyorum? yeni tanıştığım da kafamı karıştırıyor eskiden beni hayalimde olan insanmış gibi hissediyorum yani sevgilim olmadan önceki dönemde öyle birini hayal ediyordum. neyse işte böyle sizce ne yapmalıyım ? :kızgın:
Geleceginizle ilgili çok önemli bir karar bu. Siz aranıyorsunuz. Bu ds demek oluyor ki siz iliskinizde mutlu değilsiniz ve tatmin olmuyorsunuz. Internetteki bey sadece bir seçenek. Mesele o değil. Mesele sizin iliskiniz. Insan alışkanlıklardan kolay vazgecemez. Güvendiği güvenli alandan cikmak istemez. Ancak siz bu sekilde evlenirseniz ilerde evliyken de gözünüz dışarı kayabilir. O nedenle ilişkisinizi gözden geçirip onu isteyip istemediginize karar vermeniz gerekiyor. Kendinizi suçlu hissetmenize gerek yok. Insanin duyguları bitebilir. Ancak bu durumu evliyken yasarsaniz ciddi sıkıntı olur. Özetle alarm veriyor iliskiniz ve siz bu sese kulaginizi tikamamalisiniz. Tekrar ediyorum mesele netten taniştığınız bey değil iliskiniz

sen o yeni tanıştığıhn adamı beğenmiyorsun sen 4 yıllık ilişkinin verdiği sıkıntıdan birisi beni çekip çıkarsın istiyorsun sakın hevesine kapılıp 4 senelik emeğine kıyma

Back
X