4 yillik iliskimde ne yapmaliyim

dreamrobber

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
10
0
86
İstanbul
Benim 4 yillik bir iliskim var. cok seviyorum ve sevildigimi de hissediyorum. ancak o evlilik dusunmuyor. ne yapmaliyim

Son düzenleme:
canım o 4 yıllığına amerikaya gidecekte sen burda kendini mahsene mi kapatıcaksın seninde bir işin bir sosyal çevren olucak artık para kazanıcaksın ailevi sorunların ne durumda yada ne okudun bilmiyorum ama belkide kendine iyi bi ev arkadaşı bulup yüksek ihtimallede iyi bir işe giriceksin yani hayat kendi akışını gerçekleştiricek ama sende çok iyi biliyosun ki mesafe girdimi ilişkiler fazla yürümüyo ne kadar seversen sev bunun sevgiyle yada sizin statü farkınızla ilgisi yok uzaklık çok zor sen bunu bizzat yaşayıp görüceksin
önce çok özliyceksin sonra bi zaman sonra alışıcaksın bu duruma ve canım inan bana bir inasanın yokluğuna alışınca varlığını anımsamaz olursun
benim sana önerim hayatı akışına bırak evet o gidecek sen burda bi düzen kurucaksın ve belkide geldiğin senin kurduğun harika düzen içerisinde ona yer olmuycak
hayat bu şu anda çok istediğin bir şeye biraz uzaklaşıp bakınca inasanın düşünceleri çok değişiyo
yani sözün özü sen kendi yayın akışını yaşa, kendin için kendi koşullarını düzeltmek için çabala belki o zaman herşey hallolur

Bana düşünceleri sağlıklı gelmedi.
Aldatmış sonuçta bunu bi kez daha düşün.
Ve evlilik konusu..
4 yıl olmuş ama hala bi planınız yoksa bu kişinin başka türlü planları var demektir.
Kurallarını koy keskin çizgilerin olsun.
Bu çizgilerin sertliğinden korksun. seni elinde bilmesin.
Evlilikle ilgili bi gelecek düşünmüyorsa seninle seni sevmiyo demektir.
Bunu açık açık konuş düşünmüyorsa da bitir.
Fazla güvence verilmiş onda da rahatlık var..

Bİryerlerde rest çekmen gerekiyormuş ve sen o noktayı kaçırmışsın. O yüzden şuan sevgilin ipleri eline almış ve sen kendini hem mutsuz hem çaresiz hissediyorsun. Biran önce toparlanıp idareyi eline almalı ya da ilişkiyi bitirmelisin.

uzun ilişkilerin makus talihi..
ama dikkatimi çeken bazı noktalar;
-ailenle ilgili her ayrıntıyı bilmek zorunda değil.
-bir erkeğe sürekli evlilik ile ilgili laflar atmak,sataşmak
üzerinde baskı kurmak zaten geri tepen bir durum.olayın farkındasın madem,
ağırdan satıp geri çekmen gerekiyor kendini...kendi ailende göremediğin
ilgi ve sevgiyi,aile olgusunu onda yaşarım mantığı çok sakat bir düşünce..
karşındaki insanın yalanlarını bile tolere etmiş bu yüzden..biriyle konuşmasını
yakalamışsın.demek ki artık farklı birilerine ihtiyaç duyuyor..gerçekleri görmezden
gelip beklemek senin daha fazla üzülmene sebep olur..yaş,iş güç nedir bilmiyorum ama
hayatını tek başına yaşayacakmışsın gibi kurman gerek..hayat arkadaşı sadece bizim
yanımızda olur..bizi toprağa bağlayan köklerimiz kendi içimizde saklıdır.

evet canim. aslinda yapmam gereken senin de dedigin gibi kendi hayatimin uzerine dusunmek. bunun icin cabaliyorum zaten. ama insan dusunmeden edemiyor. herseyin hayirlisi diyorum ama insan emek verdigi sevdigi insanla birlikte olmak istiyor.. umarim dedigin gibi hersey hallolur

canım tabikide seni anlıyorum haklısın bunca yıllık bi emek var ortada ama bi yandan da bi hayat va önünde sen yaşasan da yaşamasanda bir gün bitecek olan bi hayat ilişki mademki şu anda bitmedi mademki henüz gitmedi bırak şimdi bütün bu düşünceleri şimdiye kadar ne için tasalandıysan bırak artık kendini sorgulamayıda bırak bahar geldi bence sen al yarın sevdiğin adamı doya doya sarıl ona iyi vakit geçirmeye bak ve unutma her ilişkinde bir elinle sıkı sıkı sarıl ona sanki hiç gitmiycekmiş gibi ama mutlaka diğer elin kapının kolunda olsun gitmek istidiğinde kapıyı açmak açmak sen sadece yaşa sana sunulanı ve çalış sana sunulandan daha fazlası için ama ne olursa olsun bugünü kaçırma bırak zamanı gelince düşünürsün tüm bunları yani düşünsene bi gün ölücez diye kefenlemi gezelim yani

ve unutma canım eyer bi adam doğru adamsa ve zaman doğru zamansa ne senin aile sorunların nede tavırların değiştirmez hiç bişeyi herşey biter o adam sana kalır ama doğruysa

En dogrusu da bu zaten. benim yapmam gerken kendi hayatimi iyilestirmeye calismak ilk once. kendim icin calisip cabalamam. senin de dedigin gibi canim su anin keyfini cikarmak... birseyler olacaksa olur bunu yasayarak gorecegim. tesekkur ederim ilgin icin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…