4 yıllık sevgilim benden önceki sevgilisiyle evleniyor!!!

sakın ama sakın dönme onun ıcın basını acma.Gercekten sevsee bunları bahane etmez sana oburr kızı sevdigini direk soyleyememıs sanırım ama kız o sen yuzlessenız onu da soyler.hiç üzülme tecrübe konusuyor cok mutlu olcaksın ama onunula degil...

Biliyomusun o kızı sevdiğinide sanmıyorum çünkü onuda benimle aldattı....

Sen zaten inanclisin eminim dua ediyorsun. Devam et. Daha cok et. Ama israrla onu isteme, rabbinden hakkina hayirlisini iste. Ben bi kusur sene once hayatimda ilk defa hakkima hayirlisini istedim. Bir hafta icinde hayatim altust oldu. Evlilik dusundugum iliskim bitti, hatta ben bitirdim. Her sey rayindan cikti. Dibe vurdu. O kadar soktaydim ki noldugunun farkina bile varamadim. Sonra canimin ici kocamla tanistim. Her sey oyle hizli gelisti ki. Bi baktim evliyim. Elhamdulillah cok mutluyum. Simdi rabbime dua ederken ben istedigimin olacagini bilsem ve bir hayat dileseydim. O hayat bana verdigin bu hayat kadar guzel olamazdi diyorum. Ben boyle muntazam hayal edemezdim. O yuzden birak, o secsin, o yapsin. Sen Ona guven. Inan bana cok mutlu olacaksin insallah.

Çok saol arkadaşım (( hersabah ağlayarak boğazımda bi yumrukla uyanıyorum inan ben bu adam için Allahım benle mutlu olamıcaksa kim onu daha mtlu etcekse onun olsun derdim.böyle teslimdim ama o meger ben basörtüyü çıkarmadkça hem o kıza yol yapmış hem beni aldatmış,bide üzülme diye söyleyemedim diyo:) aklımı kacırıcam sanki inan uçurumun ucundayım Allahıma sığınıyorum ve onun içinede bu acının oturması bin pişman olmasını ne yaptığının dehşetle farkına varmasını diliyorum..eger agzından ben o kızı seviyorum lafı çıksaydı ben şimdi ölüydüm zaten....

Anliyorum, ama birak dileme. Beddua etme. Mutlu olacaksa olsun. Zamanla asacaksin insallah. Onun icin de hayirlisini iste, kendin icin de. Yaninda obur dunyada da sana eslik edebilcek birileri olsun.

Oha
Sana ayrı, kıza ayrı yazık olmuş.
Ay tüylerim diken diken oldu.

Yaslariniz kac canim? Tam pislikmis serefsiz

Of serefsize bak ya. Sen ona alkolü bırak namaza başla demiyorsan o da sana başını aç dememeli bunu geçtim yaptığı şey yalanlar karaktersizlikler. Seni nasi tehdit eder ailen bilmiyor muydu konustğn biri olduğunu yani ztn örtülü bi kız oldğn için de attığın fotolarla tehdit etmesi saçma. Şükür namazı kıl erkenden onun yüzünü gormussn o kız da evlenmeden oğrenms ikinz içinde sevndm

karaktersiz oluşunu hem sana hem o kıza belli etmiş her ikinizde bunu görmüşünüz.krtulduguna sevin ve bir de o kızı senden biraz daha kötüdür arkasına bakmadan kaçsın...kaçın

4 yıl dile kolay. Neresinden dönersen kar olayı...
Diğer kız içinde durum ayrı kötü çünkü isteme olaylarına girmişler.
Umarım o da yalanlarına kanmayıp yakasını sıyırmıştır bu karaktersizden.
Tehditlerinden hiç korkmayın.

Ne karaktersiz bir insanmis, iyiki kurtulmussun boyle bir adamdan...

nefes alamıyorum da ne demek?insanlar neleryaşıyorlar sen kalkıp şükredeceğine kendine işkence ediyorsun adamda bariz karakter yok ne yani o kızı bırakıp sana dönse affet aşkım dese kabul mu edeceksin?

Bir kere Allah in sevdigi kuluymussunuzki birakin kederden kilo vermeyi fln yatin kalkin sukredin.. Beterin beteri var ya obur kiz gibi isteme olaylarindan sonra meydana ciksaydi su an o kizin da ici icini yiyordur o da ayrilir zaten yakinda kim hazmederki boyle birseyi.. Sizi bile bile nasil mutlu olabilirler ki? Her kadinin basina gelebilir boyle kotu bir olay lakin sukredicek birsey bulmamiz gerekir her defasinda.. Burda da cok gec olmadan ogrenmeniz iyi olmus dort senenin ahini da Allah a havale edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…