- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.304
- 658
- Konu Sahibi Nevbaharim
-
Biliyomusun o kızı sevdiğinide sanmıyorum çünkü onuda benimle aldattı....sakın ama sakın dönme onun ıcın basını acma.Gercekten sevsee bunları bahane etmez sana oburr kızı sevdigini direk soyleyememıs sanırım ama kız o sen yuzlessenız onu da soyler.hiç üzülme tecrübe konusuyor cok mutlu olcaksın ama onunula degil...
Sen zaten inanclisin eminim dua ediyorsun. Devam et. Daha cok et. Ama israrla onu isteme, rabbinden hakkina hayirlisini iste. Ben bi kusur sene once hayatimda ilk defa hakkima hayirlisini istedim. Bir hafta icinde hayatim altust oldu. Evlilik dusundugum iliskim bitti, hatta ben bitirdim. Her sey rayindan cikti. Dibe vurdu. O kadar soktaydim ki noldugunun farkina bile varamadim. Sonra canimin ici kocamla tanistim. Her sey oyle hizli gelisti ki. Bi baktim evliyim. Elhamdulillah cok mutluyum. Simdi rabbime dua ederken ben istedigimin olacagini bilsem ve bir hayat dileseydim. O hayat bana verdigin bu hayat kadar guzel olamazdi diyorum. Ben boyle muntazam hayal edemezdim. O yuzden birak, o secsin, o yapsin. Sen Ona guven. Inan bana cok mutlu olacaksin insallah.Biliyormusun sanki beni tanıyomuşcasına yazmışsın..inanamadım.inan imtihanım olduğununda,örtümü açarsam ne kadar mutsuz olucağımında herseyin farkındayım ama sanki kalbime bi bıçak sokmuşlar ve çevirdikçe çeviriyolar...en kötüsüde yola devam edeceğine sahip çıkıp seni hiç yokmuşsun olmamışsın gibi bi kenara fırlatıp atması,üstünü çizmesi..o kızı ikna etmeye çalışırken seni paramparça etmesi...inanın neye yanayım şaşırdım psikolojim dipte.adam hayatım gülüm sadece benimsin derken böyle günlerde küt diye aldatıldığımı öğrendiğimemi,kızla yüzleştiğimemi,adamdan yediğim hakaret ve umursamazlığamı,kızın benden yıllar önce çıktığı kız olmasınamı,deli gbi aşık oldyğum 5 senedir hala telefonum çaldığında ekranda adını gördüğümde kalbimin istisnasız deli gibi çarptığı o adamın bir haysiyetsiz bir yabancı bir acımasıza dönüşmesinemi...((( giden yıllarımı saymıyorum bile onun suçlusu benim...
Sen zaten inanclisin eminim dua ediyorsun. Devam et. Daha cok et. Ama israrla onu isteme, rabbinden hakkina hayirlisini iste. Ben bi kusur sene once hayatimda ilk defa hakkima hayirlisini istedim. Bir hafta icinde hayatim altust oldu. Evlilik dusundugum iliskim bitti, hatta ben bitirdim. Her sey rayindan cikti. Dibe vurdu. O kadar soktaydim ki noldugunun farkina bile varamadim. Sonra canimin ici kocamla tanistim. Her sey oyle hizli gelisti ki. Bi baktim evliyim. Elhamdulillah cok mutluyum. Simdi rabbime dua ederken ben istedigimin olacagini bilsem ve bir hayat dileseydim. O hayat bana verdigin bu hayat kadar guzel olamazdi diyorum. Ben boyle muntazam hayal edemezdim. O yuzden birak, o secsin, o yapsin. Sen Ona guven. Inan bana cok mutlu olacaksin insallah.
Çok net yazacağım çünkü bitik durumdayım.4 gün önce 4 yıllık beni ayakta uyutan sevgilimin benden önceki sevgilisini meger 2 senedir peşinden gidip çalıştığı kanala haber yolladığını; kızın son 9 aydır sevgilimin bulunduğu şehre yerleştiğini ve birlikte olduklarını sevgilime akşamüstü öylrsine attığım mesaja kızdan cevap gelmesiyle öğrendim. kız ayrı ağladı telefonda, ben ayrı kızda şokta bilsem gelirmiydim diyo ve çocuk beni inkar ediyo normal bi arkadaşı olduğumu iddia etmiş whatsappte benim kim olduğumu sorduğunda. bende kıza yazışmalarımızı gönderdim ve şoka girdi.hayatımda hiç böyle bi darbe yemedim üstüne adam beni ondaki fotolarımı yazışmalarımızı aileme yaymakla tehdit etti...ben böyle korkunç bişey yaşamadım.kıza mesajlarımızı gönderince;eşyasını toplayıp gidecekken konuştuğumuzu anlayıp kızı durdurdu çünkü bayramda istemeye gideceklermiş rezalet...herkes duyup olay çıkmasın diye beni durdurmaya çalıştı ama yapamadı..intikamımı aldım.korkunç canım yanıyor belkide kızı ikna etti bile bunca şeyden sonra..bu arada örtülüyüm ve bu evlilikiçin aramızda engeldi bende asla açmam kul için Allahı çiğnemem.yinede benden vazgeçmedi..peşimi bırakmadı..telefonda seni çok sevdim halada seviyorum ama sen dediklerimi yapıp ortak bir yasamda buluşmadın dedi,her zaman bir daha birini tanımaya tanımadığım biriylede evlenmeye gücüm yok derdi...meğer bendende önce çıktığı kızla;benden ümidi kesince haber yollamaya başlamış bile....
nefes alamıyorum da ne demek?insanlar neleryaşıyorlar sen kalkıp şükredeceğine kendine işkence ediyorsun adamda bariz karakter yok ne yani o kızı bırakıp sana dönse affet aşkım dese kabul mu edeceksin?4 yılımı verdim..bu olay ortaya cıkana kadar herkes sevgimize imrenirdi..Allahım resmen nefes alamıyorum sevdiğim adam bu adam değil sanki...belkide kızı bugün istediler..öyle canım yanıyorki tarifsiz 4 günde 4 kilo gitti eriyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?