- Konu Sahibi Nevbaharim
-
Çok net yazacağım çünkü bitik durumdayım.4 gün önce 4 yıllık beni ayakta uyutan sevgilimin benden önceki sevgilisini meger 2 senedir peşinden gidip çalıştığı kanala haber yolladığını; kızın son 9 aydır sevgilimin bulunduğu şehre yerleştiğini ve birlikte olduklarını sevgilime akşamüstü öylrsine attığım mesaja kızdan cevap gelmesiyle öğrendim. kız ayrı ağladı telefonda, ben ayrı kızda şokta bilsem gelirmiydim diyo ve çocuk beni inkar ediyo normal bi arkadaşı olduğumu iddia etmiş whatsappte benim kim olduğumu sorduğunda. bende kıza yazışmalarımızı gönderdim ve şoka girdi.hayatımda hiç böyle bi darbe yemedim üstüne adam beni ondaki fotolarımı yazışmalarımızı aileme yaymakla tehdit etti...ben böyle korkunç bişey yaşamadım.kıza mesajlarımızı gönderince;eşyasını toplayıp gidecekken konuştuğumuzu anlayıp kızı durdurdu çünkü bayramda istemeye gideceklermiş rezalet...herkes duyup olay çıkmasın diye beni durdurmaya çalıştı ama yapamadı..intikamımı aldım.korkunç canım yanıyor belkide kızı ikna etti bile bunca şeyden sonra..bu arada örtülüyüm ve bu evlilikiçin aramızda engeldi bende asla açmam kul için Allahı çiğnemem.yinede benden vazgeçmedi..peşimi bırakmadı..telefonda seni çok sevdim halada seviyorum ama sen dediklerimi yapıp ortak bir yasamda buluşmadın dedi,her zaman bir daha birini tanımaya tanımadığım biriylede evlenmeye gücüm yok derdi...meğer bendende önce çıktığı kızla;benden ümidi kesince haber yollamaya başlamış bile....
Çok net yazacağım çünkü bitik durumdayım.4 gün önce 4 yıllık beni ayakta uyutan sevgilimin benden önceki sevgilisini meger 2 senedir peşinden gidip çalıştığı kanala haber yolladığını; kızın son 9 aydır sevgilimin bulunduğu şehre yerleştiğini ve birlikte olduklarını sevgilime akşamüstü öylrsine attığım mesaja kızdan cevap gelmesiyle öğrendim. kız ayrı ağladı telefonda, ben ayrı kızda şokta bilsem gelirmiydim diyo ve çocuk beni inkar ediyo normal bi arkadaşı olduğumu iddia etmiş whatsappte benim kim olduğumu sorduğunda. bende kıza yazışmalarımızı gönderdim ve şoka girdi.hayatımda hiç böyle bi darbe yemedim üstüne adam beni ondaki fotolarımı yazışmalarımızı aileme yaymakla tehdit etti...ben böyle korkunç bişey yaşamadım.kıza mesajlarımızı gönderince;eşyasını toplayıp gidecekken konuştuğumuzu anlayıp kızı durdurdu çünkü bayramda istemeye gideceklermiş rezalet...herkes duyup olay çıkmasın diye beni durdurmaya çalıştı ama yapamadı..intikamımı aldım.korkunç canım yanıyor belkide kızı ikna etti bile bunca şeyden sonra..bu arada örtülüyüm ve bu evlilikiçin aramızda engeldi bende asla açmam kul için Allahı çiğnemem.yinede benden vazgeçmedi..peşimi bırakmadı..telefonda seni çok sevdim halada seviyorum ama sen dediklerimi yapıp ortak bir yasamda buluşmadın dedi,her zaman bir daha birini tanımaya tanımadığım biriylede evlenmeye gücüm yok derdi...meğer bendende önce çıktığı kızla;benden ümidi kesince haber yollamaya başlamış bile....
Oha
Sana ayrı, kıza ayrı yazık olmuş.
Ay tüylerim diken diken oldu.
Yaslariniz kac canim? Tam pislikmis serefsiz
Çok çok iyiydik benimsin bunu kafana yazx lar,hayatımlar gülümler en kısa zamanda yanına gelicemler...onu istemeye gdip sonra bna gelicekti bende saf saf sarılcaktım çnkü o ankara ben istanbuldayım....ve hep dediğim bişey vardı ona.bende tek bir nedenle bitersin 'aldatmak'..o da küçük ayrılıklardan sonra bile asla kimse yok olmadı (ne fiziksel ne ilişki) diye yemin ederdi)deli gbi aşıksın hadi inanma..yada uzaksın hadi kanıtla....Sen tesadufen ogrenmesen plani neydi acaba evlenince mi soyliyecekti sana
Yazdıkların çok tanıdık ve içtencanimm.. seni cok iyi anlayabiliyorum.. benimde eski esim, evlilikten ümidini kestigi icin, daha bosanmadan baska biriyle beraber olmaya hatta beraber yasamaya baslamisti bile.. haziran ayinda yasadim bütün bunlarin ve suan ekimin basindayiz, beni cok seviyormus geri istiyormus.. cok sürmedi geri dönmek istiyor..
biliyorum cok canin yaniyor ve sana umut vermek istemiyorum ama bugün degilse yarin seni arayacak ve senden af dileyecek, belki geri dönmek olmayacak maksadi ama mutlaka bir sekilde iletisim kurmak isteyecek ve ozaman sen onun yüzüne tüküreceksin, belkide coktan mutluluga dogru adimlarini atiyor olacaksin.. cünkü her katil, isledigi cinayet yerine mutlaka birgün Döner ben buna inaniyorum..
benim hic bir sekilde umudum yoktu ondan yana.. ama simdi sabahlara Kadar özür mesajlari okuyorum..
ama ne fayda..
biliyorum hic gecmeyecek saniyorun acin, birgün birisine bunlari yazacagim hic aklima gelmezdi ama zamanla hafifliyor..ve Zaman gecmez saniyorsun ama Zaman o Kadar Cabuk geciyorki..
offffffff.. cokkkk zor.... keske yardimim dokunabilse...
Kova canım kova...ahhhBurcu ne serefsizin? Kesin oglaktir
Okurken inanın benimde canım yandı sanki... Allah hepimizi doğru insanlarla karşılaştırsın..Dua edin çok dua edin. hergün biraz daha hafiflicek acınız ve bir gün ona inanın nefret bile duymayacaksınız. kişiliksiz herif Allah a havale edin kimsenin ahı kimsede kalmaz. Bi psikolog dan yardım alın. Allah yardımcınız olsun. İnşallah hakettiğini yaşar o şerefsiz.
Canımsın :) bu saatte uyanık bırakanların şerefine..Kız niye öle diyosunuz yaa, bende Kova burcuyum.
Çok gömdünüz Kova Burcunu kınıyorum sizi
Secret_garden, tatlım şu an bu darbe sana ağır geldi farkındayım. Zamana bırakmak en iyisi.
Kimsenin hesabı kimsede kalmaz. Sana yapılan bir haksızlık var, olay bu raddeye gelene kadar ayrılsaydı madem.
Ama hep denir ya " kavun değil ki, dibini koklayıp anlayalım."
İçini rahatlatacak birşeyler yazmak istiyorum ama elimden bu kadarı geliyor .
Seni neşelendirecekse eğer, suratımı şu şekle sokabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?