4 yıllık sevgilim benden önceki sevgilisiyle evleniyor!!!

Sen tesadufen ogrenmesen plani neydi acaba evlenince mi soyliyecekti sana

Adi, şerefsiz, pislik, soysuz vs vs vs... Daha cok sey dedim siz anladiniz!

Bence böyle olaylarda kadın ya da erkek fark etmez, aldatan kişinin karakteri şerefi sevgisi bi yana psikolojisi yerinde değil gibi geliyor. Ben de benzer durumları yaşadım az çok anlayabilirim sizi. O kişiyi uyarmissiniz elinizden geleni yapmışsınız artık dua edin sukredin sabredin. Aklı varsa o kişinin uzaklaşır bitirir o ne olduğu belli olmayan yalan ilişkiyi.

Biraz mantığınızi kullanin şu durumda zor ama düşünün yani. Sizi sevdigini söylüyor ama vazgeçip aldatiyor, o kişiyi sevdigini soyleyip gorusuyor onu da sizinle haberiniz olmadan aldatiyor ve evlenmek istiyor. Bu adamın ruh sağlığı yerinde mi sizce?

O yüzden bu kişiden arindiginiza sukredin. Kabullenmek zor ama tek yolu bu.

abim de benzer birsey yapmisti iki kiz da tekmeyi basti. valla sevindim. kizin birini sevmiyordu zaten sadece zevkine. digeri gitti diye bayagi pisman olmustu.
sevgiliniz de sizi sevmiyor. pisman olursa da diger kiz giderse pisman olur.

gerçekten çok kötü bir olay. sevgilin karaktersizmiş bildiğin. unut önüne bak.

aslında beni seviyordularla kandırma kendini. bana göre seven insan sevdiğini değiştirmeye çalışmaz, bana göre seven insan sevdiğini aldatmaz.

unutmak için dua et, doğru erkek için dua et. bundan da kurtulduğuna şükret.

Yorumları okumadım ama bende ihanete uğradım ve beni aldattığı kişiyle ayrıldıktan bi kaç ay sonra evlendi kendisi..Ben nikah resimlerini görene kadar beni aldattığı kişiyle evleneceğini bilmiyodum daha doğrusu aldatıldığımı da bilmiyodum.Beni öğretmen arkadaşım ,okulumuza yeni atandı yok uzun yıllar birlikte olduğu biri varmış evlenecekmiş bilmem ne tatananalarıyla avuttu durdu meğer benmle birlikteyken onunla ilişkiye başlamış.Keşke benimde başında haberm olsa da kıza anlatabilseydim meramımı belki evlenmekten vazgeçerdi ama bi yandan da ya haberi varsa diye de tereddüt ettim.Ya beni başından atmaya çalıştığı eski sevgilisi diye lanse edip doldurduysa diye de çekindim ama zaten iş işten geçmişti.Siz en azından pisliğini ortaya dökebilmişsiniz ama bana bu imkanı bırakmadan toz oldu gitti.Ama ne oldu bi dk.ayrılmadığı hesaplarının hepsini dondurdu.Hiç bi şekilde ben anlayana kadar da anladıktan sonra da ifşa etmedi evlendiği kişiyi.İnsan göğsünü gere gere duyurmak istemez mi birlikteliğini evli olduğu insanı :) ama korkusundan mutluluğunu bile paylaşamıyo işte aciz..
O bayan bile bile onunla evlenirse gerçekten gurursuzmuş de geç ve kendi adına da sevin hatta kalk şükür namazı kıl cidden
sadakatsizlik bi huy çünkü bugün olmasa yarın yine patlak verecekti..
seninle olmaktan sıkıldı ilişki monotonlaşınca heyecan aradı ve o kişiyle birlikte olma fikri o yüzden cazip geldi"yasak meyve " olduğu için
ne senden güzel olduğu için tercih etti onu ne de daha akıllı ya da neyse artık onda olup sende olmayan tek şey"heyecan"dı kısaca
yarın bir gün o "heyecan"dan da sıkılacak
sonuç malum..
bu adamlar aciz
kendilerine duyamadıkları güveni bu şekilde"paylaşılamayan erkek" "iki kişi arasında kalan erkek" "yedeği olan erkek" gibi sözüm ona özellikleriyle egolarını şişirerek tatmin ediyolar
gerçekten mesele etmene değmez
o sadece kendini olmadığı biri gibi göstererek sempati kazanmaya çalışan sahtekarın tekiydi
ya da sen öyle olmasını istediğin için öyle gördün öyle bildin ama yanıldın
o yüzden başarabilirsen olabildiğince kötü anılarını hatırlamaya çalış yaptığı iyilikleri fedakarlıkları bi an bile düşünme senin yaptıklarını da

İnsanlar gerçekten şaka gibi. Herkes kendine yakışanı yapar. Kurtulmuşsun neyseki, umarım alışman kısa sürer. :/

Benzer bir olay benim de başıma geldi.
Benimleyken beni aldattığı kizla beraberligi devam ederken beni unutamadigina dair ve tekrar birlesmemize dair bir süru şey soyledi. Sonra ben bunları o kıza anlatinca kız ben çok seviyorum askimdan ölüyorum dedi ve ondan vazgecmedi. Bu olayin ardından bir yıl geçti ve hala beraberler ! Ne aptal kizlar var goruyor musunuz? Eminim aramızda da vardır bu saftiriklerden.

Yarabbim sen koru bizleri bozuk fitratli erkeklerden.

canimm.. seni cok iyi anlayabiliyorum.. benimde eski esim, evlilikten ümidini kestigi icin, daha bosanmadan baska biriyle beraber olmaya hatta beraber yasamaya baslamisti bile.. haziran ayinda yasadim bütün bunlarin ve suan ekimin basindayiz, beni cok seviyormus geri istiyormus.. cok sürmedi geri dönmek istiyor..

biliyorum cok canin yaniyor ve sana umut vermek istemiyorum ama bugün degilse yarin seni arayacak ve senden af dileyecek, belki geri dönmek olmayacak maksadi ama mutlaka bir sekilde iletisim kurmak isteyecek ve ozaman sen onun yüzüne tüküreceksin, belkide coktan mutluluga dogru adimlarini atiyor olacaksin.. cünkü her katil, isledigi cinayet yerine mutlaka birgün Döner ben buna inaniyorum..

benim hic bir sekilde umudum yoktu ondan yana.. ama simdi sabahlara Kadar özür mesajlari okuyorum..
ama ne fayda..

biliyorum hic gecmeyecek saniyorun acin, birgün birisine bunlari yazacagim hic aklima gelmezdi ama zamanla hafifliyor..ve Zaman gecmez saniyorsun ama Zaman o Kadar Cabuk geciyorki..

offffffff.. cokkkk zor.... keske yardimim dokunabilse...

yaşadığın şey kolay değil canım ne kadar boşver desekte acı çekeceksin.zamanla unutacaksın.şükür et şimdiden ortaya çıkmış yaptıkları.o kızla evlenip seninle hala görüşebilirdi.Allah gerçek yüzünü göstermiş.

Burcu ne serefsizin? Kesin oglaktir

Okurken inanın benimde canım yandı sanki... Allah hepimizi doğru insanlarla karşılaştırsın..Dua edin çok dua edin. hergün biraz daha hafiflicek acınız ve bir gün ona inanın nefret bile duymayacaksınız. kişiliksiz herif Allah a havale edin kimsenin ahı kimsede kalmaz. Bi psikolog dan yardım alın. Allah yardımcınız olsun. İnşallah hakettiğini yaşar o şerefsiz.

Oha
Sana ayrı, kıza ayrı yazık olmuş.
Ay tüylerim diken diken oldu.

Canım ikimizede yazık oldu ama kız bunu daha önce çok yakalamış daha 2 hafta önce gece 1 de teli çalmış bu elinden alınca 'senin koynundan çıkıp benim koynuma giricek demiş o arayan o... bunuda ruh hastası bana dadandı falan diye ikna etmiş.....

Yaslariniz kac canim? Tam pislikmis serefsiz

Canım ikimizde 29 yaşındayız...

Sen tesadufen ogrenmesen plani neydi acaba evlenince mi soyliyecekti sana
Çok çok iyiydik benimsin bunu kafana yazx lar,hayatımlar gülümler en kısa zamanda yanına gelicemler...onu istemeye gdip sonra bna gelicekti bende saf saf sarılcaktım çnkü o ankara ben istanbuldayım....ve hep dediğim bişey vardı ona.bende tek bir nedenle bitersin 'aldatmak'..o da küçük ayrılıklardan sonra bile asla kimse yok olmadı (ne fiziksel ne ilişki) diye yemin ederdi)deli gbi aşıksın hadi inanma..yada uzaksın hadi kanıtla....

Yazdıkların çok tanıdık ve içten((ama en azından sen ne halt ettiğini niyetini anlamışsın ben kız mesajıma cevap verince şok oldum üstüne telefonda imkar edip bagırdı biz 4 yıldır brliktemiyiz toplasan kaç krz görüştük yalan söyleme diye...rezalete bak..

Burcu ne serefsizin? Kesin oglaktir
Kova canım kova...ahhh

Her an duadayım ama ayagıma kapanması(affetmek için diil) ve beni ailesinin ve o kızın önündr inkar edip ona dadanmış bi ruh hastası gbi gösterdiği için tüm bunları itiraf ettirmesi için Rabbimin..

Kızlar hepiniz saolun çok srviyorum sizleri inanılmaz desteksiniz..hele uzun uzun yazıyorsunuz gözlerinizden öperim..( bu adam ilk elini tuttuğum ilk sarıldığım ilk aşkı yaşadığım ilk çıktığım adam....her kötü gününde yannda olduğum,daha tanışmanın 3. Ayında tutup elimden aşlesiyle tanıştırdığı annesini arattığı,2 sene kesintisiz evlen bnmle yıldırım nikahıyla istersen diye yalvaran adam..askerliğini beklediğim,ailemden habersiz kaçıp şehrine gittiğim,portrelerini çizdiğim..babası öldüğünde çok seviyor mutlu olsn diye doğumgününde klarnet hediye ettiğim ..askerde uzun uzun mektuplaştığım...bana tshirtlerini asker şapkasını,künyesini gözyaşlı mektuplarını gönderen adam...yemin törenime ailemle sende gel diye ağlayan adam...(((
Ben size tek hatamı yazarsam askerlik dahil 2 yıl evlilik için erken,babamdan korkuyorum v.s diye (başörtüyü bile o zamanlar göze almış ve gerekirse seni alır yurtdışına gderim ) süründürdüğüm adam...hayırmı oldu yoksa bende zamanında ettiğimimi buldum bilmiyorum ama...eskisine döndü işte..hayatına eş yapacak onun için şehir değiştirip onun şehrine yerleşip kariyerini bitiren kızı seçti.......bendende vazgeçmedi ama beni öldürdü...önce idare ederek sonrada inkar ederek.....(((((

Demesi bizim icin kolay ama Bence sevin ve allaha sukur et canim! Boyle bir pisligi ya evlendikten sonra yapsaydi? Rabbim hayirli, karakterli insanlari cikarsin karsimiza insallah

Kız niye öle diyosunuz yaa, bende Kova burcuyum.
Çok gömdünüz Kova Burcunu kınıyorum sizi
Secret_garden, tatlım şu an bu darbe sana ağır geldi farkındayım. Zamana bırakmak en iyisi.
Kimsenin hesabı kimsede kalmaz. Sana yapılan bir haksızlık var, olay bu raddeye gelene kadar ayrılsaydı madem.
Ama hep denir ya " kavun değil ki, dibini koklayıp anlayalım."
İçini rahatlatacak birşeyler yazmak istiyorum ama elimden bu kadarı geliyor .
Seni neşelendirecekse eğer, suratımı şu şekle sokabilirim

Canımsın :) bu saatte uyanık bırakanların şerefine.. (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…