- Konu Sahibi Nevbaharim
-
Banada öyle geliyo ama insallah evlenemezler..tüm pislikleri dahada serilir ottaya ve bin rezil olur.karşısında ona tahammül edecek biri oldukça güçlenecek şimaracak ve asla suçunu anlamıcak çünkü....hiç mutlu olamasın istiyorumBen pek sasirmadim cunku erkeklerin ne kadar şerefsiz oldugunu biliyorum...ne diyeyim bilmiyorum allah sabir versin..ama o kiz gider onla evlenir ben sana soyleyeyim..benzeri benimde basima geldi..
Ah bacim ah onlari pispislayan birileri var ki bu kadar havadalar.simdi daha cok kiynete binmistir o adam..evlenirler bence ..o kiz adami birakmaz sana döner diye korkar..ben bu turk kadin- erkegini genetik kodlarini cok iyi çözdüm...Banada öyle geliyo ama insallah evlenemezler..tüm pislikleri dahada serilir ottaya ve bin rezil olur.karşısında ona tahammül edecek biri oldukça güçlenecek şimaracak ve asla suçunu anlamıcak çünkü....hiç mutlu olamasın istiyorum
Kızlar hepiniz saolun çok srviyorum sizleri inanılmaz desteksiniz..hele uzun uzun yazıyorsunuz gözlerinizden öperim..( bu adam ilk elini tuttuğum ilk sarıldığım ilk aşkı yaşadığım ilk çıktığım adam....her kötü gününde yannda olduğum,daha tanışmanın 3. Ayında tutup elimden aşlesiyle tanıştırdığı annesini arattığı,2 sene kesintisiz evlen bnmle yıldırım nikahıyla istersen diye yalvaran adam..askerliğini beklediğim,ailemden habersiz kaçıp şehrine gittiğim,portrelerini çizdiğim..babası öldüğünde çok seviyor mutlu olsn diye doğumgününde klarnet hediye ettiğim ..askerde uzun uzun mektuplaştığım...bana tshirtlerini asker şapkasını,künyesini gözyaşlı mektuplarını gönderen adam...yemin törenime ailemle sende gel diye ağlayan adam... (((
Ben size tek hatamı yazarsam askerlik dahil 2 yıl evlilik için erken,babamdan korkuyorum v.s diye (başörtüyü bile o zamanlar göze almış ve gerekirse seni alır yurtdışına gderim ) süründürdüğüm adam...hayırmı oldu yoksa bende zamanında ettiğimimi buldum bilmiyorum ama...eskisine döndü işte..hayatına eş yapacak onun için şehir değiştirip onun şehrine yerleşip kariyerini bitiren kızı seçti.......bendende vazgeçmedi ama beni öldürdü...önce idare ederek sonrada inkar ederek.....(((((
onu çok süründürdüm benim ayağımın altında paspas gibiydi 2 yıl evleenelim diye yalvardı ama ben çokAllah yardimcin olsun canim. Cok cok üzüldüm gercekten. "bende zamaninda ettigimimi buldum" derken neyi kastettin canim? Baska bi ask hikayesi mi?
bak canım benim bir arkadaşım uzun yıllar çıktığı kız ile nişanlandı ve çocuğun ailesi kızı istemedi durmadan bahane buldular, kız odtü mezunu çocuk Kıbrıs mezunu kız uzun boylu güzel çocuk kısa boylu zayıf neyse sonunda ayrıldılar kız resmen hor görüldü bu yüzden de yürümedi, kız sonra çok güzel bir evlilik yaptı okuldan biriyle çok mutlu şimdi çocuk ondan sonra evlendi sevmediği bir kız ile ve kızın ailesi çocuğu hor görüyor beğenmiyormuş bu kızı da çocuğun ailesi bulmuş o kadar suratsızdı ki damat düğünde herkes kaçacak eski nişanlısını unutmamış adam resmen düğüne zor gelmiş diye geyik yaptı, yani diyeceğim bu daha başlangıç beter olur böylelerişimdi işe döndüm. o lanet masadayım o gün mutlulukla attığım mesaja o kızdan cevap geldiği yerdeyim..
resmen tükeniyorum.bütün hatıralarım, iyi kötü günlerim,verdiğim 5 senem..herşey gözümün önünden bir bir
geçiyo..canımın nasıl yandığını bitek Rabbim biliyo,şuan o kızla mutlu olma ihtimali beni resmen zıvanadan çıkarıyo..
ALLAahtan diliyorum en az bnm kadar mutsuz olsun divane olsun birgün mutluluk nedir bilmesin huzursuzluklar içinde
kıvransın kabusum onu bi an bile bırakmasın...bana yalvarıyorum ağlama ciğerimden bi parça koparıyosun sanki dayanamıyorum derdi...lanet olsun yaa((((
bak canım benim bir arkadaşım uzun yıllar çıktığı kız ile nişanlandı ve çocuğun ailesi kızı istemedi durmadan bahane buldular, kız odtü mezunu çocuk Kıbrıs mezunu kız uzun boylu güzel çocuk kısa boylu zayıf neyse sonunda ayrıldılar kız resmen hor görüldü bu yüzden de yürümedi, kız sonra çok güzel bir evlilik yaptı okuldan biriyle çok mutlu şimdi çocuk ondan sonra evlendi sevmediği bir kız ile ve kızın ailesi çocuğu hor görüyor beğenmiyormuş bu kızı da çocuğun ailesi bulmuş o kadar suratsızdı ki damat düğünde herkes kaçacak eski nişanlısını unutmamış adam resmen düğüne zor gelmiş diye geyik yaptı, yani diyeceğim bu daha başlangıç beter olur böyleleri
canını sıkma demek şu an için dile kolay. zor olduğunu tahmin edebiliyorum . benim başıma geldiğini düşündüm Allah korusun tüylerim diken diken oldu
bende sonradan kapandım. erkek arkadaşımın ailesi açık. sorun olur mu olacak mı diye hep korktum hala korkuyorum. şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım Allaha şükür ama dilimde hep şu dua var.
"HAKKIMDA HAYIRLISINI VER ALLAHIM"
sende çok dua et. kolay değil evet. ama dikkatini başka yönlere kaydır. Allah karşına onu unutturacak doğru düzgün karakterli hayırlı bi insan çıkartsın inş. o karaktersizde elbette çekecektir bu yaptıklarını. ilahi adalete güven.
Çok net yazacağım çünkü bitik durumdayım.4 gün önce 4 yıllık beni ayakta uyutan sevgilimin benden önceki sevgilisini meger 2 senedir peşinden gidip çalıştığı kanala haber yolladığını; kızın son 9 aydır sevgilimin bulunduğu şehre yerleştiğini ve birlikte olduklarını sevgilime akşamüstü öylrsine attığım mesaja kızdan cevap gelmesiyle öğrendim. kız ayrı ağladı telefonda, ben ayrı kızda şokta bilsem gelirmiydim diyo ve çocuk beni inkar ediyo normal bi arkadaşı olduğumu iddia etmiş whatsappte benim kim olduğumu sorduğunda. bende kıza yazışmalarımızı gönderdim ve şoka girdi.hayatımda hiç böyle bi darbe yemedim üstüne adam beni ondaki fotolarımı yazışmalarımızı aileme yaymakla tehdit etti...ben böyle korkunç bişey yaşamadım.kıza mesajlarımızı gönderince;eşyasını toplayıp gidecekken konuştuğumuzu anlayıp kızı durdurdu çünkü bayramda istemeye gideceklermiş rezalet...herkes duyup olay çıkmasın diye beni durdurmaya çalıştı ama yapamadı..intikamımı aldım.korkunç canım yanıyor belkide kızı ikna etti bile bunca şeyden sonra..bu arada örtülüyüm ve bu evlilikiçin aramızda engeldi bende asla açmam kul için Allahı çiğnemem.yinede benden vazgeçmedi..peşimi bırakmadı..telefonda seni çok sevdim halada seviyorum ama sen dediklerimi yapıp ortak bir yasamda buluşmadın dedi,her zaman bir daha birini tanımaya tanımadığım biriylede evlenmeye gücüm yok derdi...meğer bendende önce çıktığı kızla;benden ümidi kesince haber yollamaya başlamış bile....
Neden bu kadar çok beddua ediyorsun anlamıyorum. Bu çocukla 5 sene çıkmışsın ve türbanlısın. Bi kere burada tezat var, bu kadar uzun yıllar flört etmek hiç uygun değil. Erkek sizi din konusunda samimi bulmamış bile olabilir uzun yıllar flört ediyorsunuz, evlenmek için türbanı çıkar diyor çıkarmam diyorsunuz. Bi kere ortada bi aldatma yok. Bu uzun zaman zarfında birbirinizi tanımışsınız ve şartlar konusunda anlaşamamışsınız. Erkek eski sevgilisine dönmüş. Kimseye şartlarımızı dayatamayız.Herkesin yolu açık olsun demekten başka çare yok.biliyormusunuz belki aptal diyenler olur belki gerizekalı..Allahım canının sağlığından ceza verme diyorum hala..
ruhen öyle bi keşmekeşe girsinki kızdanda buz gibi soğusun neye uğradığını şaşırsın...ben yatarken önce aileme sonra ona,
uyandığımda aileme sonra ona Allahım tüm bela kötülüklerden koru diye hatimler indiren insandım.yaktı benim ciğerimi.soldurdu yüzümü şimdi o kızdan son sürat kopar inşallah..her anında ahımı hisseder..(((
eÇok net yazacağım çünkü bitik durumdayım.4 gün önce 4 yıllık beni ayakta uyutan sevgilimin benden önceki sevgilisini meger 2 senedir peşinden gidip çalıştığı kanala haber yolladığını; kızın son 9 aydır sevgilimin bulunduğu şehre yerleştiğini ve birlikte olduklarını sevgilime akşamüstü öylrsine attığım mesaja kızdan cevap gelmesiyle öğrendim. kız ayrı ağladı telefonda, ben ayrı kızda şokta bilsem gelirmiydim diyo ve çocuk beni inkar ediyo normal bi arkadaşı olduğumu iddia etmiş whatsappte benim kim olduğumu sorduğunda. bende kıza yazışmalarımızı gönderdim ve şoka girdi.hayatımda hiç böyle bi darbe yemedim üstüne adam beni ondaki fotolarımı yazışmalarımızı aileme yaymakla tehdit etti...ben böyle korkunç bişey yaşamadım.kıza mesajlarımızı gönderince;eşyasını toplayıp gidecekken konuştuğumuzu anlayıp kızı durdurdu çünkü bayramda istemeye gideceklermiş rezalet...herkes duyup olay çıkmasın diye beni durdurmaya çalıştı ama yapamadı..intikamımı aldım.korkunç canım yanıyor belkide kızı ikna etti bile bunca şeyden sonra..bu arada örtülüyüm ve bu evlilikiçin aramızda engeldi bende asla açmam kul için Allahı çiğnemem.yinede benden vazgeçmedi..peşimi bırakmadı..telefonda seni çok sevdim halada seviyorum ama sen dediklerimi yapıp ortak bir yasamda buluşmadın dedi,her zaman bir daha birini tanımaya tanımadığım biriylede evlenmeye gücüm yok derdi...meğer bendende önce çıktığı kızla;benden ümidi kesince haber yollamaya başlamış bile....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?