4 yıllık sevgilim benden önceki sevgilisiyle evleniyor!!!

Canım benim yaa çok ağır birşey yasamissin.

İlk gözünü onda açmışsın, şu anda ondan başkasıyla nasıl olur, benim dunyamdi o gibi hislerin normal ama emin ol ileride donup baktığında iyi ki olmamış diyeceksin.

Baksana zaten tek ikiniz değil, gece arayabilecek başka insanlar da var hayatında. Ve belki de daha bilmediğiniz kimler..

Zaten bunlar hic olmasaydı da aanlattıklarından ileride sorun yasaman çok olası canım. Aile belki seni dislayacakti, girdiğiniz ortamlarda belki senden utanacakti, içkili muhabbetlerine sen dahil olmak zorunda kalacaktin falan filan bir sürü uyumsuzluk.

O ortamlar yüzünden kendinden, Rabbinden uzaklaşacaktın belki de. Rabbim bunu bildi ve sana boylesini hayırlı kıldı demek ki.. Geri dönse bile asla iletişime bile geçme. Önüne bak canım çok mutlu olacağın kişi önünde çünkü..

Ben pek sasirmadim cunku erkeklerin ne kadar şerefsiz oldugunu biliyorum...ne diyeyim bilmiyorum allah sabir versin..ama o kiz gider onla evlenir ben sana soyleyeyim..benzeri benimde basima geldi..

Ben pek sasirmadim cunku erkeklerin ne kadar şerefsiz oldugunu biliyorum...ne diyeyim bilmiyorum allah sabir versin..ama o kiz gider onla evlenir ben sana soyleyeyim..benzeri benimde basima geldi..
Banada öyle geliyo ama insallah evlenemezler..tüm pislikleri dahada serilir ottaya ve bin rezil olur.karşısında ona tahammül edecek biri oldukça güçlenecek şimaracak ve asla suçunu anlamıcak çünkü....hiç mutlu olamasın istiyorum

Ah bacim ah onlari pispislayan birileri var ki bu kadar havadalar.simdi daha cok kiynete binmistir o adam..evlenirler bence ..o kiz adami birakmaz sana döner diye korkar..ben bu turk kadin- erkegini genetik kodlarini cok iyi çözdüm...

Allah yardimcin olsun canim. Cok cok üzüldüm gercekten. "bende zamaninda ettigimimi buldum" derken neyi kastettin canim? Baska bi ask hikayesi mi?

Fotoğrafları paylaşma tehdidi. Aşağılık.

Allah yardimcin olsun canim. Cok cok üzüldüm gercekten. "bende zamaninda ettigimimi buldum" derken neyi kastettin canim? Baska bi ask hikayesi mi?
onu çok süründürdüm benim ayağımın altında paspas gibiydi 2 yıl evleenelim diye yalvardı ama ben çok
erken diye hep uzattım bunu kasdettim ettiğimi buldum biraz ağır olmuş tabi..

Adam sana yeni birini bulamam taniyamam en bastan demis.
Hakikaten dedigini de yapmis, yeni biriyle vakit kaybetmeyip eskiyle aeayi duzeltmis.
Sozunde durmus ama duracagi yeri bilememis.
Senin adina sevindim anlattiklarina bakilirsa hic de sana uygun degilmis.
Giden gunlerin olmus o ayri..
Ortunden vazgecmedigin icin Allah sana onun gercek yuzunu gostermis bence.

şimdi işe döndüm. o lanet masadayım o gün mutlulukla attığım mesaja o kızdan cevap geldiği yerdeyim..
resmen tükeniyorum.bütün hatıralarım, iyi kötü günlerim,verdiğim 5 senem..herşey gözümün önünden bir bir
geçiyo..canımın nasıl yandığını bitek Rabbim biliyo,şuan o kızla mutlu olma ihtimali beni resmen zıvanadan çıkarıyo..
ALLAahtan diliyorum en az bnm kadar mutsuz olsun divane olsun birgün mutluluk nedir bilmesin huzursuzluklar içinde
kıvransın kabusum onu bi an bile bırakmasın...bana yalvarıyorum ağlama ciğerimden bi parça koparıyosun sanki dayanamıyorum derdi...lanet olsun yaa ((((

millet tesettürlü kız arıyor, bulamasa aldığını tesettüre sokuyor, bu herif de sizi açmaya çalışıyordu öyle mi? sizin içinize düşen ateş gibi o da cayır cayır yanar inş. çok üzüldüm allah iyileriyle karşılaştırsın bundan sonra

bak canım benim bir arkadaşım uzun yıllar çıktığı kız ile nişanlandı ve çocuğun ailesi kızı istemedi durmadan bahane buldular, kız odtü mezunu çocuk Kıbrıs mezunu kız uzun boylu güzel çocuk kısa boylu zayıf neyse sonunda ayrıldılar kız resmen hor görüldü bu yüzden de yürümedi, kız sonra çok güzel bir evlilik yaptı okuldan biriyle çok mutlu şimdi çocuk ondan sonra evlendi sevmediği bir kız ile ve kızın ailesi çocuğu hor görüyor beğenmiyormuş bu kızı da çocuğun ailesi bulmuş o kadar suratsızdı ki damat düğünde herkes kaçacak eski nişanlısını unutmamış adam resmen düğüne zor gelmiş diye geyik yaptı, yani diyeceğim bu daha başlangıç beter olur böyleleri

canını sıkma demek şu an için dile kolay. zor olduğunu tahmin edebiliyorum . benim başıma geldiğini düşündüm Allah korusun tüylerim diken diken oldu
bende sonradan kapandım. erkek arkadaşımın ailesi açık. sorun olur mu olacak mı diye hep korktum hala korkuyorum. şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım Allaha şükür ama dilimde hep şu dua var.
"HAKKIMDA HAYIRLISINI VER ALLAHIM"
sende çok dua et. kolay değil evet. ama dikkatini başka yönlere kaydır. Allah karşına onu unutturacak doğru düzgün karakterli hayırlı bi insan çıkartsın inş. o karaktersizde elbette çekecektir bu yaptıklarını. ilahi adalete güven.

biliyormusunuz belki aptal diyenler olur belki gerizekalı..Allahım canının sağlığından ceza verme diyorum hala..
ruhen öyle bi keşmekeşe girsinki kızdanda buz gibi soğusun neye uğradığını şaşırsın...ben yatarken önce aileme sonra ona,
uyandığımda aileme sonra ona Allahım tüm bela kötülüklerden koru diye hatimler indiren insandım.yaktı benim ciğerimi.soldurdu yüzümü şimdi o kızdan son sürat kopar inşallah..her anında ahımı hisseder..(((

canım o hiç değilse bunun gibi plancı değilmiş öbürünü ısındırıp ta kendi şehrine kadar getirmemiş....oda büyük ahmakmış
ama hiç değilse sevmediği biriyle evlenerek cezasını bulmuş..ben gözümün önünde yıllardır içimi kemiren kıza vermişim sevdiğim adamı..belkide arkamdan geyiğini çeviriyodu bu salakta bana deli gibi aşık ben yüz vermiyorum falan..düşündükçe deliriyorum

Allah sana ne de burdaki hiçbi arkadaşıma bu acıyı yaşatmasın canım...
tek bi bildiğim ve söylemek istediğim şey var herkese..çok uzayaan işin cılkı çıkıyor ve biyere gideceği varsada gitmiyor.
uzaktan bi adamı kontrol etmek ona inanmak çok zor....

Yok artik nasil ahlaksiz erkekler var allahim korusun ya.bence seni de korumus.bosver takma kafana iyi siyrilmissin sen.simdi o eski sevgilisi simdiki mustakbel esi olacak kiz dusunsun.ise bak ikinizi birden idare etmis yuh be.cibilliyetsiz mahluk.sen sukret salla gitsin.bide utanmadan bahane uretiyo.ortak payda bulusmaniz kafani acarsan olacakmis oylemi.essek herif.

eeee tamam da haklı sebeplerden dolayı olmamış olay, adam seni sevmiş ama tesettürlü biriyle herkes evlenemez nefislerine çok zor gelir bence bu kadar olay buyumeseydi

Neden bu kadar çok beddua ediyorsun anlamıyorum. Bu çocukla 5 sene çıkmışsın ve türbanlısın. Bi kere burada tezat var, bu kadar uzun yıllar flört etmek hiç uygun değil. Erkek sizi din konusunda samimi bulmamış bile olabilir uzun yıllar flört ediyorsunuz, evlenmek için türbanı çıkar diyor çıkarmam diyorsunuz. Bi kere ortada bi aldatma yok. Bu uzun zaman zarfında birbirinizi tanımışsınız ve şartlar konusunda anlaşamamışsınız. Erkek eski sevgilisine dönmüş. Kimseye şartlarımızı dayatamayız.Herkesin yolu açık olsun demekten başka çare yok.

e
neyin peşindesin kurtulduğuna şükret ya bayanlar bu aptalca duygulardan sıyrılıp mantığı devreye soksanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…