merhaba, durumunuza çok üzüldüm gerçekten bende bu yıl erasmusa gitmeyi düşünüyorum fakat 3 yıllık sevgilim kesinlikle çok karşı gitmeme. konunuz sayesinde bir kez daha düşündüm ve değmiyor gerçekten kendi hayatımıza bakmalıyız. diğer arkadaşlardan farklı birşey söylemeyeceğim çık gez keyfine bak eğer fotoğraftaki sensen çok güzel bir kızsın gençsin hayatını yaşa tadını çıkar avrupanın! çekteki kızları bilirim biriyle bir dönem oda arkadaşlığı yapmıştım gerçekten kızları çok güzel oluyor bizim erkeklerde ağızlarının suyunu toparlayamıyorlar dolayısıyla. böyle karaktersiz birine yıllarını harcamışsın bence sevinmelisin erasmusun başında farkettiğin için, en azından hayatını yaşamak ve toparlanmak için önünde kocaman kocaman aylar var. umarım çok mutlu anılar kazanırsın ve ilerde bugünlerine bakıp gülersin

lütfen kendini yalnız hissettiğinde buraya yaz kk olarak her zaman destek oluruz, eğlenceli erasmuslar tatlı kız

(depresyon için kendime bir kaç gün daha tanımak istiyorum dersen nehir erdoğanın meleğin sırları filmini tavsiye ederim hikayesi biraz benziyor) :)