Canim korkma bence o gelecegi zamani bilir, illa normal dogum istiyosan bekle benim arkadasim 41. Haftasinda normal dogum yapmisti
ama eger icin rahat etmicekse sezeryan da yapabilirsin, cevfemde sezeryan yapanlari cogu gayet memnun
Allah yardımcın olsun canım. Ben de 5 aylık oldum. İlk hamileliğim tecrübem olsaydı sana yardımcı olmak isterdim ama ben normal doğumdan çoooook korkuyorum. Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin
Hanımlar 40+2 deyim hiç açılmam yok doktor ayın 5 ine kadar bekle dedi. Yoksa bugün sezeryan yapacaktı istemedim. Ama hastaneden çıktıktan sonra herjes bişeyler söylüyo ne bekliyosun yok kordon solanır yok kakasını yer başka doktora git falan .... Kafam çok karıştı. Normal doğum istiyorum ben ama açılmam olmazsa ve sezeryan olursam diye çok korkuyorum. Beklersem ve çocuğa bişey olursa diyede korkuyorum lütfen ama lütfen yardım edin kafam çok karışık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sakın paniğe kapılma. Benim ilk doğumumda normal dogum yapma şansım yoktu. Bir hafta geçince suni sancı verdiler bir hafta sonra fakat sonuçta bebeğim büyük oldugu için sezaryanda alındım. Sende hersey normal gittiyse ve bebekte cok iri değilse normal doğum için kendiliğinden doğum başlangıcı olmazsa suni sancı verip yine normal dogum yapabilirsin.
Bol yürüyüş, sıcak banyo, eşin ile iliski de tetikleyebilir.
Bebek 4 kilo maşallah. O zaman sezeryan kaçınılmaz görünüyo benim içinama doktorum kilo konusunda doğurabilirsin diye çok motive etti beni bende hiç sezeryan ihtimalini düşünmedim bu yüzden. Ya yinede çok dua edin olurmu bana normal olsun diye
En iyisini yine doktorun bilir. Normal dogum yaparsın diyorsa ona güven. Bende çatı muyenesi cok gec oldu. Daha erken yapılmış olsaydı hic normal doğum için direnmezdim fakat bas hekim çokgen söyledi çatın dar 4 kiloluk bebek ile normaldoguramazsin diye. En son noktada suni sancı ilaçlar fayda etmişti doğum başlamıştı ama bebeğim kanala gitmeyip kafası da yerlesmeyince acil sezaryana aldılar.
Sana guzel bir dogum ve saglık ile yavruna kavuşmana diliyorum. Benim ikincinizde doğumuna az kaldı 😁 bir hafta kadar.
Hanımlar 40+2 deyim hiç açılmam yok doktor ayın 5 ine kadar bekle dedi. Yoksa bugün sezeryan yapacaktı istemedim. Ama hastaneden çıktıktan sonra herjes bişeyler söylüyo ne bekliyosun yok kordon solanır yok kakasını yer başka doktora git falan .... Kafam çok karıştı. Normal doğum istiyorum ben ama açılmam olmazsa ve sezeryan olursam diye çok korkuyorum. Beklersem ve çocuğa bişey olursa diyede korkuyorum lütfen ama lütfen yardım edin kafam çok karışık
Öncelikle cvp yazdığın için çok teşekkür ederim. Ben normal doğumu çok istiyorum ilk doğumum olduğu için ister istemez kim ne derse hemen tedirginlik yaratıyo bende. Pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum yani 41. Haftaya kadar beklicem olmazsa sezeryan olurum galibadua edin bana lütfen
Bende sada gore 41. haftamda dogun yaptim.Direk sezeryan olma bence suni sanci iste son care
Seninki 41. Haftada normal mi oldu peki
Seninki 41. Haftada normal mi oldu peki
Yuruyus yap ve hurma ye.Bana cok soylediler yapmadim simdi cok pismanim
Yürüyorum kilo kilo hurma yiyorum 10 kat merdivende çıkıyorum inş açılmam olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?