40+2 deyim hala açılmam yok acil yardım....

Bak cnm bnm bartolin kıstım vardı ıdar ve rahim arasında dısarya sarkıodu bunu için sezeryan olmak zorunda kaldım ve saat 4 de başladı 8 de gitdm hasteneye serzeryan olcgm halde buna ragmen 4 santım açılmam vardı çok rahat normal dogum yapardm sana tavsiyem aska serzeyan olma ne olursa olsn

Canım niye korkuyorsun .
Ben tam 42. haftaya girmiştim doğum yaptığım da.

Çocuğun sağlıksal açıdan bi problemi yoksa düşünmüyorum sezeryan olmayı . İnş sende doğum psikolojisini bi an önce atlatırsın çok çok çok teşekkür ederim motivasyonun için

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

500 ila 1000 gr hata payı oluo göz önüne al unutmaki az kilolu çok olması bişey fark etmz önmli oln saglıgı yaptıgm hastene oglum bir tk yenidogana alınmadı

500 ila 1000 gr hata payı oluo göz önüne al unutmaki az kilolu çok olması bişey fark etmz önmli oln saglıgı yaptıgm hastene oglum bir tk yenidogana alınmadı

Dopru diyosun kilo önemli değil. Rabbim oğluna upuzun güzel bir ömür nasip etsin

Amin cümlemize dogdugundada asla takma kilosuna bebişini bırak bunları düşünme hiç bk bnm gbi olursn snra bebegn kız mı erkekmi

İlişki doğumu hızlandırır canım.
Bilgine..
Biraz ayıp kaçtı ama söylemesem olmazdı.
Bu arada; hiç korkma. Bir arkadaşım da senin gibi hatta 42. haftaya dek bekledi.
Ben daha 30'lu haftalarda kasılma ve sancılardan uyuyamaz ilaç kullanırdım mesela :) hatta doktorum 38+0 da artık alalım bu bebeği yoksa sancıların başlar doğurursun demişti :) sezaryen olmam gerektiği için sancılanmamam gerekiyordu. Velhasıl kişiden kişiye bebekten bebeğe fark ediyor bu doğum işi.ben çok isterdim normal doğum korkuyordum fakat istiyordum da. ilk evladìmda mümkün olmadı dolayısıyla ikincim.de sezaryen oldu. Sezaryen de olsa normal de sonuçta bedeninden bir can çıkıyor, kolay olmayacak ama geçecek. Herşey geçiyor.. Dikişler acılar sancılar vs.. Bir yada iki gün sürer en fazla. Bir iki gün için de korkmaya değmez. Sen kendini akışına bırak. Dualar et. Hayırlısı ile gelsin kuzucuk insallah

Dogum yaptiniz mi merak ettim

Dogum yaptiniz mi merak ettim

Yaptım ama sezeryan oldu ne yazık ki 5 saat suni sancı çektim sancım artacağına git gide azaldı bebek tehlikeye girmesin diyede acil sezeryana aldılar. Kuzum şimdi sağlıklı bi şekilde kucağımda çok şükür. İlginiz için teşekkür ederim

Amin cümlemize dogdugundada asla takma kilosuna bebişini bırak bunları düşünme hiç bk bnm gbi olursn snra bebegn kız mı erkekmi

Nur topu gibi kızım oldu :) sağ salim aldım kucağıma meleğimi :)

Olsun canim sna demistim onemli olan saglikli dogmasi gule gule buyut bebegini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…