Bak cnm bnm bartolin kıstım vardı ıdar ve rahim arasında dısarya sarkıodu bunu için sezeryan olmak zorunda kaldım ve saat 4 de başladı 8 de gitdm hasteneye serzeryan olcgm halde buna ragmen 4 santım açılmam vardı çok rahat normal dogum yapardm sana tavsiyem aska serzeyan olma ne olursa olsn
Canım niye korkuyorsun .
Ben tam 42. haftaya girmiştim doğum yaptığım da.
Bk utrosan yanlş olçuyo bnada 4 kilo ddiler 2750 çıktı
İnş cnm aslada suni sancı alma doktorların işine gelio
500 ila 1000 gr hata payı oluo göz önüne al unutmaki az kilolu çok olması bişey fark etmz önmli oln saglıgı yaptıgm hastene oglum bir tk yenidogana alınmadı
Hanımlar 40+2 deyim hiç açılmam yok doktor ayın 5 ine kadar bekle dedi. Yoksa bugün sezeryan yapacaktı istemedim. Ama hastaneden çıktıktan sonra herjes bişeyler söylüyo ne bekliyosun yok kordon solanır yok kakasını yer başka doktora git falan .... Kafam çok karıştı. Normal doğum istiyorum ben ama açılmam olmazsa ve sezeryan olursam diye çok korkuyorum. Beklersem ve çocuğa bişey olursa diyede korkuyorum lütfen ama lütfen yardım edin kafam çok karışık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dogum yaptiniz mi merak ettim
Amin cümlemize dogdugundada asla takma kilosuna bebişini bırak bunları düşünme hiç bk bnm gbi olursn snra bebegn kız mı erkekmi
Nur topu gibi kızım oldu :) sağ salim aldım kucağıma meleğimi :)
Yaptım ama sezeryan oldu ne yazık ki5 saat suni sancı çektim sancım artacağına git gide azaldı bebek tehlikeye girmesin diyede acil sezeryana aldılar. Kuzum şimdi sağlıklı bi şekilde kucağımda çok şükür. İlginiz için teşekkür ederim
Olsun canim sna demistim onemli olan saglikli dogmasi gule gule buyut bebegini
Orası öyle canım :) çok saol şimdi bir haftalık anneyim kızım kollarımda şükürler olsun:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?