Hayirlisi olsun hakkinda bende cok istemistim normal dogumu.Onemli olan bebeginin saglikli dogmasi uzme kendini.
Ben 40+4de dogum yaptim suyu azalmisti suni sanci verdiler 9saat sonra acilma olmayinca ameliyata aldilar :/
Kuzenim de 41+5te(4de olabilir)nornal dogum yapti :))
Bebek hazir olunca sanci ile acilmanda olur(insallah)
İnşallah olur:) ben muayene sırasında çok kastım kendimi acaba ondanda açılma yok olarak hissedebilir mi doktor. Bu konuyla ilgili bi bilginiz varmı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok canim onla alakasi olmaz bende kasmistim.Nst de kasilmalarin var mi.Sanci olmadan acilma olmaz zaten
Doktorum öyle çok bilgi veren bi tip değil herşey normal deyip gönderiyo nstde ki hemşire sancın var dedi bi kere. Yaşadığım yer küçük bi yer olduğu için çok ii doktor yada ii bi hastane değil. Fazla bi bilgim yok yani ama ben adet sancısı gibi şeyler çok hissettim
Yeni dogum yapmş bir anneyim hamileyim çok zor geçti haftanın 4 günü doktara gtdm utrosan herzmn 1 hafta geç gösterir doktormla arkadş gbiydik özelde yaptım burada korkulck bir durum yok
O zaman kasilmalarinda baslar heralde 1 2 gune kadar
Hanımlar 40+2 deyim hiç açılmam yok doktor ayın 5 ine kadar bekle dedi. Yoksa bugün sezeryan yapacaktı istemedim. Ama hastaneden çıktıktan sonra herjes bişeyler söylüyo ne bekliyosun yok kordon solanır yok kakasını yer başka doktora git falan .... Kafam çok karıştı. Normal doğum istiyorum ben ama açılmam olmazsa ve sezeryan olursam diye çok korkuyorum. Beklersem ve çocuğa bişey olursa diyede korkuyorum lütfen ama lütfen yardım edin kafam çok karışık
Bk bbgnin hareketlerini kontrol et günde bir kere bile oynamdıysa ozmn kork
size mi daha once yazmitim, bilemedim simdi? velhasil hic korkmayin, 42+2 de normal dogum yaptim. ben yurtdisindayim, burada son gune kadar bekletiyorlar. sonucta bebek iyise problem yok. eger ilk dogumsa cogu 41. veya 42. hafta oluyor. ozellikle kiz cocuguysa.
Daha 2 aylık bebegim dogum pskolojinden çıkamadım düşün sezeryan oldugum halde
Bebek 4 kilo maşallah. O zaman sezeryan kaçınılmaz görünüyo benim içinama doktorum kilo konusunda doğurabilirsin diye çok motive etti beni bende hiç sezeryan ihtimalini düşünmedim bu yüzden. Ya yinede çok dua edin olurmu bana normal olsun diye
İnşallah olur:) ben muayene sırasında çok kastım kendimi acaba ondanda açılma yok olarak hissedebilir mi doktor. Bu konuyla ilgili bi bilginiz varmı
Hayır cnm bak doktorumun ddgni sölyum yarım saate yakın hergun kalıyom nstde bkyodm 50 oluodu bu ne dmştom o sancın demşti bnde dmştimki bnm sancım yok die oda hissetmdgmz sancılarımız olur dmşti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?