40+2 deyim hala açılmam yok acil yardım....

Hayirlisi olsun hakkinda bende cok istemistim normal dogumu.Onemli olan bebeginin saglikli dogmasi uzme kendini.

Sağlıklı olsun inş gerisi önemli değil dediğin gibi hakkımda hayırlısı neyse o olsun inş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 40+4de dogum yaptim suyu azalmisti suni sanci verdiler 9saat sonra acilma olmayinca ameliyata aldilar :/
Kuzenim de 41+5te(4de olabilir)nornal dogum yapti :))
Bebek hazir olunca sanci ile acilmanda olur(insallah)

İnşallah olur:) ben muayene sırasında çok kastım kendimi acaba ondanda açılma yok olarak hissedebilir mi doktor. Bu konuyla ilgili bi bilginiz varmı

Yok canim onla alakasi olmaz bende kasmistim.Nst de kasilmalarin var mi.Sanci olmadan acilma olmaz zaten

Yok canim onla alakasi olmaz bende kasmistim.Nst de kasilmalarin var mi.Sanci olmadan acilma olmaz zaten

Doktorum öyle çok bilgi veren bi tip değil herşey normal deyip gönderiyo nstde ki hemşire sancın var dedi bi kere. Yaşadığım yer küçük bi yer olduğu için çok ii doktor yada ii bi hastane değil. Fazla bi bilgim yok yani ama ben adet sancısı gibi şeyler çok hissettim

Yeni dogum yapmş bir anneyim hamileyim çok zor geçti haftanın 4 günü doktara gtdm utrosan herzmn 1 hafta geç gösterir doktormla arkadş gbiydik özelde yaptım burada korkulck bir durum yok

O zaman kasilmalarinda baslar heralde 1 2 gune kadar

Yeni dogum yapmş bir anneyim hamileyim çok zor geçti haftanın 4 günü doktara gtdm utrosan herzmn 1 hafta geç gösterir doktormla arkadş gbiydik özelde yaptım burada korkulck bir durum yok

İlk gebeliğin ve bilgisizliğin verdiği bi telaş var bende :) üstüne birazda korku ekleyince böyle oluyo gerçekten hepiniz ayrı ayrı rahatlatıyosunuz beni çok teşekkür ediyorum

Benim hamilegimde kistimde vardı ve bnmde ilk gebeligmde çok korkuyodm inan bna allahım kolay dogum nasip eder inş saglıkla alırsn bbgni

size mi daha once yazmitim, bilemedim simdi? velhasil hic korkmayin, 42+2 de normal dogum yaptim. ben yurtdisindayim, burada son gune kadar bekletiyorlar. sonucta bebek iyise problem yok. eger ilk dogumsa cogu 41. veya 42. hafta oluyor. ozellikle kiz cocuguysa.

Bk bbgnin hareketlerini kontrol et günde bir kere bile oynamdıysa ozmn kork

Bebek çok hareketli şükür bu arada çok soru soruyorum ama son nstmde 40 a çıkmış bu sancım olmuş anlamına mı geliyo acaba :)

Yok bana yazmadınız. Ama şuan yazdıklarınızdan biraz daha rahatladım :) teşekküt ederim

Hayır cnm bak doktorumun ddgni sölyum yarım saate yakın hergun kalıyom nstde bkyodm 50 oluodu bu ne dmştom o sancın demşti bnde dmştimki bnm sancım yok die oda hissetmdgmz sancılarımız olur dmşti

Daha 2 aylık bebegim dogum pskolojinden çıkamadım düşün sezeryan oldugum halde

Ben çok takıntı yapıyorum bu konuyu aslında. Normal değil bu kadar telaş yapmam onunda farkındayım ama tek problemim çevremdeki herkesin bi fikrinin olması ve sürekli beni ordan oraya çekiştirmeleri korkutmaları. Etrafımda yapıcı insandan çok yıkıcı insan var hergün birileri arayıp doğdumu ne bekliyosun çocuk kakasını yer sezeryan ol diye arıyo bende ister istemez telaş yapıyorum acaba anormal bi durum içinde miyim diye

4 kiloluk bir cocugu bence normal dogurma. benim arkadasim 3.800 u normal dogurdu, bir suru dikisi oldu, mahvoldu. seni korkutmak icin yazmiyorum, ancak iri bir bebek kadinlari da mahvediyor. sezeryan korkulacak bir sey degil

yokk, rahat ol. sen ne yaparsan yap onlarin gelis saatleri var. hamilelik yogasindan yuruyuse kadar her seyi yaptim, yinede olmadi. sen suyunun gelip gelmedigine ve bebisinin hareketlerine bak, bu kadar. ayrica sakin korkma dogum hemen 2 saniyede olup bitmiyor. sanci baslarsa hastaneye gidersin

Hayır cnm bak doktorumun ddgni sölyum yarım saate yakın hergun kalıyom nstde bkyodm 50 oluodu bu ne dmştom o sancın demşti bnde dmştimki bnm sancım yok die oda hissetmdgmz sancılarımız olur dmşti

Anladım şimdi çok teşekkür ederim yaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…