40+2 yarın hastahaneye gidiyorum. Sizce ?

Anladım canım. Yeniden tahlil yapması lazımdı mantar için. Sonuçta emin olmadığın bir durumda ilaç kullanmak istemiyorsun haklı olarak. Sağ salim doğumunu yaparsın inşallah canım

Ooooh beni anlayan bi şeker çok teşekkür ederim yarın neler olacak bakalım gerçi ben bu sanssizlikla yarın da eli boş dönerim ya haydi hayirlisi

Doktorla alakalı bence. Söylemeye utanıyorum ama ben 3 haneli kilodaydım Doğuma girdiğimdede Doğumdan çıkarken de, yani epey kiloluyum. Ama dikişlerimde maşallah hiçbir sorun olmadı. 2 gece kaldım hastenede, eve gelince çamaşır bulaşığa giriştim direkt. Hatta bebek görmeye misafir gelince annem biraz numara yap kötüyüm de, nazar değecek diyordu sizin için de hangisi hayırlı ise onu nasip etsin Allah

Canım sezaryen o kadar da öcü değil ben de çabuk toparladım. 10. Gün oğlumu da alıp markete gittim o derece. Sıcaktı hava dışarı çıkarabildim. Önemli olan ağır kaldıramak. Oturup kalkarken dikkatli olmak onun dışında bir şey yok. 4 aylıkken de ufak ufak spora başlamıştım. Önemli olan dikkat

Ooooh beni anlayan bi şeker çok teşekkür ederim yarın neler olacak bakalım gerçi ben bu sanssizlikla yarın da eli boş dönerim ya haydi hayirlisi

Öyle deme canım. Bakarsın minik cimcime sürpriz yapıp geliverir..

Ya ne utanican beeeee bende 2 haneli en son rakamdayim nolmuski tabi ki zayiflicam aldığım kiloları vericem ama bizi seven her 2 türlü de seviyor sıhıntı yok. Demek ki sen kendine çok iyi baktın bu bahsettiğim arkadaş eşimin işyerinden kız mahfolmus bide o son ana kadar çalışmıştı o da etkili olmuş olabilir kötü geçmesinde bilemedim ne sekilde olursa olsun bende senin gibi toparlanmak istiyorum valla

Doğum ne şekilde olursa olsun çabuk toparlanırsın inşallah. Sütüm gelmedi, göğsüm çatladı derken bi de ağrı sızı çekecek hal kalmıyor zaten insanda...

Ben hamile olduğumu öğrenince işi bıraktım, stresli hamilelik geçirmemek için. Ama normal hayatımda da hamileliğimde de kiloma rağmen hareketliyimdir, gezmeyi yürüyüşü çok severim. Sanırım onun etkisi oluyor toparlanmada.

cnm sezeryan ömürlük agrı yaaa bide elmadilimi arkadaş gibi benimde suyum patlamıştı ebe olsun dr olsun beni hiç hareketsiz uzandırdılarr ben bu site bi arkadasın yazısını okudum onunda sabh suyu patlamış koridorda yürüyüş yaptırmışlar bende suni sancı istemişti 9 dan 14 e kadar çektim sancıyı kimse kalk yürü demedii ama o bayana volta attırmışlar resmenn inşlh normal doğum yaparsın cnmm dualarımız seninle bk ben bu bugun 7 haftalık oldum inşlh 2.normal olur diyorum dua edin kız banadaaaa

Bende essek gibi yatarım ne haddimeyse

Bende essek gibi yatarım ne haddimeyse

Est. Aslında bi bakıma iyi, Doğumdan sonraki uykusuz geceler için şimdiden uyku ve enerji depolamış oluyorsun

Ben de güya keyif çatayım diye işten ayrıldım ama her gün erken kalktım, içimdeki tekmeler yüzünden. Kahvaltıdan sonra da hemen sürtmeye

canm bana 40+5 e kadar beklerim desi 40+4 de dayanamadım artık gittim. suni sancı verdi suyumuda patlattı iki santim acılmam vardı .4 cm olana kadar 10 saat epiduralsiz sancı cektim. 4 saatte sancı cektim toplam 5 santim acılmam oldu doktor bu acılma cok az dedi beklemeyeiz dedi bebegin kalp atısı birkere kötü oldu sezeryana girdim . keske biraz daha bekleseydim gün olarak.dedim bide okadar sancı cektim.

turnusola guvenmeyin çok bendeki akintiyada bebek suyu dedi dunyanin testi yapildi suruntu filan doktorlar sonra karsima gecip idrar kaciriyon dedii

NightStalker bugün hiç yazmamışsın, ne yaptın varmı gelişme gittin mi doktora?

Yok canım perşembe gidicez sanırım spinal sezeryan olucam çünkü gelicek gibi gözükmüyor. Perşembe bi karar vermem lazım eşim bi doktora daha gidelim eğer perşembe günü bebegin hiçbir sıkıntısı yok herşey normal derse diyo ama ben gidip gelmekten beklemekten yoruldum sanırım artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…