- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
Anladım canım. Yeniden tahlil yapması lazımdı mantar için. Sonuçta emin olmadığın bir durumda ilaç kullanmak istemiyorsun haklı olarak. Sağ salim doğumunu yaparsın inşallah canım
Doktorla alakalı bence. Söylemeye utanıyorum ama ben 3 haneli kilodaydım Doğuma girdiğimdede Doğumdan çıkarken de, yani epey kiloluyum. Ama dikişlerimde maşallah hiçbir sorun olmadı. 2 gece kaldım hastenede, eve gelince çamaşır bulaşığa giriştim direkt. Hatta bebek görmeye misafir gelince annem biraz numara yap kötüyüm de, nazar değecek diyorduAhhahahahah hahaha amma güldüm akşam akşam yavallahi çok değişik dicek kelime bulamadım. Aslında sezeryana karşı değilim hatta şuna da karşıyım yok ben normal doğurdum sezeryan doğum değil ki bi ameliyat yok şöyle böyle diye övünenlere de karşıyım. Bide şöyle ki mesela senin iyi geçmiş ama bi kaç gündür çok kötü şeyler duyuyorum özellikle sezeryan sonrası için. Hatta bi kız 20 gün önce doğum yapmıştı sezeryanla ve hâlâ iyilesememis dikisleri patlamış hastalanmış acıya dayanikliyim ama ürkütücü biraz
Ahhahahahah hahaha amma güldüm akşam akşam yavallahi çok değişik dicek kelime bulamadım. Aslında sezeryana karşı değilim hatta şuna da karşıyım yok ben normal doğurdum sezeryan doğum değil ki bi ameliyat yok şöyle böyle diye övünenlere de karşıyım. Bide şöyle ki mesela senin iyi geçmiş ama bi kaç gündür çok kötü şeyler duyuyorum özellikle sezeryan sonrası için. Hatta bi kız 20 gün önce doğum yapmıştı sezeryanla ve hâlâ iyilesememis dikisleri patlamış hastalanmış acıya dayanikliyim ama ürkütücü biraz
Ooooh beni anlayan bi şekerçok teşekkür ederim yarın neler olacak bakalım gerçi ben bu sanssizlikla yarın da eli boş dönerim ya haydi hayirlisi
Doktorla alakalı bence. Söylemeye utanıyorum ama ben 3 haneli kilodaydım Doğuma girdiğimdede Doğumdan çıkarken de, yani epey kiloluyum. Ama dikişlerimde maşallah hiçbir sorun olmadı. 2 gece kaldım hastenede, eve gelince çamaşır bulaşığa giriştim direkt. Hatta bebek görmeye misafir gelince annem biraz numara yap kötüyüm de, nazar değecek diyordusizin için de hangisi hayırlı ise onu nasip etsin Allah
Öyle deme canım. Bakarsın minik cimcime sürpriz yapıp geliverir..
Ya ne utanican beeeee bende 2 haneli en son rakamdayim nolmuski tabi ki zayiflicam aldığım kiloları vericem ama bizi seven her 2 türlü de seviyor sıhıntı yok. Demek ki sen kendine çok iyi baktın bu bahsettiğim arkadaş eşimin işyerinden kız mahfolmus bide o son ana kadar çalışmıştı o da etkili olmuş olabilir kötü geçmesinde bilemedim ne sekilde olursa olsun bende senin gibi toparlanmak istiyorum valla
Doğum ne şekilde olursa olsun çabuk toparlanırsın inşallah. Sütüm gelmedi, göğsüm çatladı derken bi de ağrı sızı çekecek hal kalmıyor zaten insanda...
Ben hamile olduğumu öğrenince işi bıraktım, stresli hamilelik geçirmemek için. Ama normal hayatımda da hamileliğimde de kiloma rağmen hareketliyimdir, gezmeyi yürüyüşü çok severim. Sanırım onun etkisi oluyor toparlanmada.
Bende essek gibi yatarım ne haddimeyse
Tam cimcime ya gelince totosundan ısırıp aglaticam beni böyle yordugu için. Bide ilerde bana karşı gelirse dicem ki seni 9 ay 13 gün karnımda taşıdım vicdansiiiiz
İnşallah herşey yolundadır.NightStalker bugün hiç yazmamışsın, ne yaptın varmı gelişme gittin mi doktora?
NightStalker bugün hiç yazmamışsın, ne yaptın varmı gelişme gittin mi doktora?
İnşallah herşey yolundadır.
O bacak arası yani pelvik kemiklerinin ağrıması bebeğin kanala yerleşmiş ya da yerleşmeye bailamış olduğunu gösterir. Karnın hep sert miydi yoksa yeni mi sertleşti? Yeni sertleştiyse eğer doğuma hazır bebek. Şöyle söyleyeyim benim oğlumdayken karnım sertleşti yumuşama olmadı. Doktora gittiğimde sancım yoktu nst de. Ama bebek doğuma hazırdı. Pelvik kemiklerim de ağrıyordu zaten usg de başını görememiiştik yerleşmişti. Yani demem o ki sancın evet yok ama bebek hazır gibi duruyor. Suya gelince kontrol etmesi lazım eğer sızıntı varsa o şekilde beklemen pek sağlıklı değil. Ben normal doğum yapmadım ancak sancı dışında her şey normal doğum için uygundu. Turnusol kağıdı var sızıntı mı yoksa mantar mı öğrenebilirsin. Bence onu da sor doktoruna. Güzel haberlerini bekliyoruz
NightStalker bugün hiç yazmamışsın, ne yaptın varmı gelişme gittin mi doktora?
Doğunca totosuna patlat bi şaplak :))Yerim sizi tek tek ya valla çok hoşuma gidiyo moral depoluyorum ilginizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?