40-49 kilo arasında olanlar için neden topik yok :(

ağlamak istiyorum..... konuya bakarmısın.. yahu ben 60 olsam öpüp başıma koyucammm...ühühü

1.60'lık biri spor ve beslenmeyle çok fazla uzamaz ki...Genetik faktörler etkili elbette.Şimdi benim annem,babam uzun olmasaydı,ben sporla,iyi beslenmeyle bu kadar uzayamazdım ki...Arkadaşlarım bu konuda çok çabaladı zamanında.En fazla 5-6 cm uzadılar.Bu yeterli ise amenna...Kaldı ki ben sağlıksız ol demiyorum ki...Kötü şeylerle beslense hücrelerini spor mu besleyecek ? :) Ben de spor yapıyorum,ama zayıflamıyorum. ;) Aynı şeyleri söylüyoruz,ama anlaşamadık bi türlü. :9:

​sporla boy uzar canım babamın boyu 169 annemin boyu 159 kardeşim sporcu yaklaşık 10 yaşında başladı spora suan 17 yaşında ve boyu 188 şuan normalde sülalede uzun boylu yoktur benim kardeşim içlerinde en uzun boylu olanı

​sporla boy uzar canım babamın boyu 169 annemin boyu 159 kardeşim sporcu yaklaşık 10 yaşında başladı spora suan 17 yaşında ve boyu 188 şuan normalde sülalede uzun boylu yoktur benim kardeşim içlerinde en uzun boylu olanı

sporun çok önemli olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum 1.88 vay bee :) :)

2 kilo versen nolcak vermesen nolcak gözle görülür aşırı bi fark olmaz ki, durduk yere boyunun uzamasını engeleyebilirsin.
benim tanıdığım o yaşlarda diyetle uğraşıp elinde elmayla gezerdi, boyu kaldı öyle. tam boy atacak çağlardasın, süt iç kemiklerini sağlamlaştır vs. boyunu uzattıktan sonra balıketi olsan bile boyun uzun olduktan sonra yine de hoş görünürsün.

boy ile kilo arasında sağlık açısından 10 fark olmalı.

zayıf, fit gözükmek için ise 15 fark olmalı.

170 iseniz 55 olmak lazım yani. beğendiğim çoğu dizi oyuncusunun falan kilo/boy oranına baktığimde hep boy ve kiloları arasında ortalama 15 fark olduğunu gördüm. daha azı kötü olur hatlar kaybolabilir, ben çok zayıf kadınları beğenmiyorum. kesinlikle kalça ve göğüs omuzlar belirgin olmalı bence.. benim boyum 1.71 falan, 55 olmaya çalışıyorum sonra daha da asla azaltmaya çalışmam kilomu..

Ben yemekten kısmak istemiyorum zaten sadece bi kaç hareketle 2 kilo vermek istiyorum.. Bunu nasıl yapacağımı soruyorum :)
pilatesi öneririm daha zayıf gösterir kilo vermesen bile
2 kilo versen nolcak vermesen nolcak gözle görülür aşırı bi fark olmaz ki, durduk yere boyunun uzamasını engeleyebilirsin.
benim tanıdığım o yaşlarda diyetle uğraşıp elinde elmayla gezerdi, boyu kaldı öyle. tam boy atacak çağlardasın, süt iç kemiklerini sağlamlaştır vs. boyunu uzattıktan sonra balıketi olsan bile boyun uzun olduktan sonra yine de hoş görünürsün.

boy ile kilo arasında sağlık açısından 10 fark olmalı.

zayıf, fit gözükmek için ise 15 fark olmalı.

170 iseniz 55 olmak lazım yani. beğendiğim çoğu dizi oyuncusunun falan kilo/boy oranına baktığimde hep boy ve kiloları arasında ortalama 15 fark olduğunu gördüm. daha azı kötü olur hatlar kaybolabilir, ben çok zayıf kadınları beğenmiyorum. kesinlikle kalça ve göğüs omuzlar belirgin olmalı bence.. benim boyum 1.71 falan, 55 olmaya çalışıyorum sonra daha da asla azaltmaya çalışmam kilomu..

Bence bu fark herkes için geçerli değil benim boyum 157-158 civarı eğer arada 15 fark olursa 42 kilo olmam gerekir ki 42 kilo aşırı zayıf bence. Fit olmak için yağ oranı bayanlarda %14 ve altı olmalıdır kasların belirginleşmesi için yani farktan kilodan daha önemlisi vücuttaki yağ oranıdır.

Son düzenleme:
Back
X