- 20 Aralık 2007
- 5.300
- 5.780
- 398
- Konu Sahibi yaowwwwssss
-
Canım O kendini aşmış
Kızlarla samimi fotolar falan ben 4 senedir Tanıyamamışım onu
Benim sevdiğim adam 15 ocakta öldü
Ben artık öyle düşünüyorum
Çünkü benim sevdiğim adam o olamaz
allahtan sana gercek yuzunu acık acık gosterdı cektırsın fotoları artık gelsede kabul edemezsın
çok sevmişsin onu belli, ama belliki o senin senin onu sevdiğin kadar sevmemiş yoksa böyle bir sebebi ayrılık sebebi haline dönüştürmezdi..unutmaya çalış bence..
canım erkek milleti işte ayrılınca onlar çok rahat hayatlarına devam edebiliyorlar
Biz çok duygusal olduğumuz için kolay kolay atlatamıyoruz ama erkekler için aynı şey geçerli olmuyor malesef..
Ya çok duygusuzlar yada çok güzel rol yapabiliyorlar..Bu durumda seninde hayatına devam etmeye çalışman gerekiyor tabiki ama biliyorum oldukça zor bir durum ben 1 yıl kendime gelememiştim ve bir gün tam unuttum dediğimde bi yerden karşıdan karşıya geçerken onu görmüştüm gayet mutlu mesut şıkır şıkır giyinmiş bi yerlere gidiyodu unuttuğumu zanneden ben onu öyle görünce yol ortasında ağlama krizine girdim resmen mahvolmuştum ben burda harabe şeklindeyim ama o ne güzel hayatına devam edebiliyor diye..O an karar vermiştim bir daha onun için ağlamamaya yada üzülmemeye..Tabiki hemen yapamadım ama en azından zaman geçtikçe biraz daha iyileştim yani yaram kabuk bağladı..Şimdi yaramı kanatmamaya çalışıyorum yapılabilecek bişey yok çünkü bende artık ne olursa olsun beraber olamayacağımızı ve sonumuzun aslında olmadığını zaman geçtikçe anladım..
Sende kendini yıpratma tatlım inan sonra geçen zamana üzüleceksin..Hayatta herşeyin hayırlısı olucağı varsa oluyor zaten bazı şeyler..Bazende ne kadar uğraşsakta olmuyor maleseff..
Son açtığım konuya bakın. Ayrıldım. Kahroldum. Neler çektim. Üzüntüler, içerlemeler, eriyip bitmeler..
Derken yavaş yavaş alışmaya başladım onsuzluğa ve başkasıyla çıkmaya başladım. O başkası bana aşkım dio seni seviyorum diyor dünyalar benim oluyor
Aşk oyun değil ama sıkıcı..İçindeyken anlamıyorsunuz bitince anlamsız geliyor..
Ben unuttum biliyor musun ?
Ciddi ciddi unuttum ve sevgilim bana aşkım dediğinde, sabahları günaydın mesajı attığında dünya umrumda olmuyor
Senin adına çok sevindim ve çok güzel bi hikayen var demekki Umutsuzluğa düşmemek gerekmiş
Mutluluklar size
yaouwwsss
bende kac gun olmus ayrılalı sızden takıp edıyorum
yakın zamnalarda ayrıldık.benım kızgınlıgım olmadıgı ıcın unutmak daha zor gelıyor.he belkıde unutmak ıstemedıgımden yazıyor olacagım ama kızlar gıbı usunmuyorum ben
baska kızların hayatına gırmesı hakkınd abısey dıyemm
ama 61 gundur aramamıs aramaz sevmemeıs dıyoalr ya
ben katılmıyorum bende asagı yukarı okadar gundur aranmıyorum ama sevılıyorum emınım
cunku bende aramıyorum ama hala cok sevıyorum..
senın sevgının nekadar buyuk oldugunu bıldıgım kadar onun bırgun donecegınıde cok ıı bılıyorum...
ama geldıgınde bu cektıgın acıları dusunup dıyeceksınkı benım canımı bukadar yakmıs adama nasıl guveneyım....
guclu olmaya calıs cok fazla sorgulama ıste 4 yıl sabrettım bumu olcaktı falan deme
ınsan encok evlılık hayallerının yıkılmasına uzuluyo dıyosunkı bunca yıl emek verdım bu oldu sımdı ben kıme guveneyım
haklsıında..
ben kendımı bırıne anlatmak bırını sevmeye ugrasmak falan bana okadar agır gelıyokı
ugrasacak takatım yok sanırım cok yorgunum...
sana tek dıyecegım şukretkı nefret etemk ıcın nedenın var ya hıcbır sucu olmadıgı halde ayrılmak zoprunda kalsaydın...
umarım bunan sonra guler yuzun..
ya daha hı8c haber yok mu yaa merak ettım ,cocugunu da mı gormeye gelmıyo
yaouwwsss
bende kac gun olmus ayrılalı sızden takıp edıyorum
yakın zamnalarda ayrıldık.benım kızgınlıgım olmadıgı ıcın unutmak daha zor gelıyor.he belkıde unutmak ıstemedıgımden yazıyor olacagım ama kızlar gıbı usunmuyorum ben
baska kızların hayatına gırmesı hakkınd abısey dıyemm
ama 61 gundur aramamıs aramaz sevmemeıs dıyoalr ya
ben katılmıyorum bende asagı yukarı okadar gundur aranmıyorum ama sevılıyorum emınım
cunku bende aramıyorum ama hala cok sevıyorum..
senın sevgının nekadar buyuk oldugunu bıldıgım kadar onun bırgun donecegınıde cok ıı bılıyorum...
ama geldıgınde bu cektıgın acıları dusunup dıyeceksınkı benım canımı bukadar yakmıs adama nasıl guveneyım....
guclu olmaya calıs cok fazla sorgulama ıste 4 yıl sabrettım bumu olcaktı falan deme
ınsan encok evlılık hayallerının yıkılmasına uzuluyo dıyosunkı bunca yıl emek verdım bu oldu sımdı ben kıme guveneyım
haklsıında..
ben kendımı bırıne anlatmak bırını sevmeye ugrasmak falan bana okadar agır gelıyokı
ugrasacak takatım yok sanırım cok yorgunum...
sana tek dıyecegım şukretkı nefret etemk ıcın nedenın var ya hıcbır sucu olmadıgı halde ayrılmak zoprunda kalsaydın...
umarım bunan sonra guler yuzun..
Veee Bugün Tam 40 Gün oldu
Biliyorsunuz Kapanmıyorum Diye ayrılık oldu bizim sonumuz...
Onsuz Uyandıgım Onsuz uyuduğum
Onun Aşkım diyen sesini duymadığım tam 40 Gün
Ölüm olsa belki alışırdım Mecburluğa Belki acımızı dindirmeye çalışırdım
Ama ölümden daha acıymış ayrılmak Yakınını kaybetmek gibi değilmiş
Kendini kaybetmekmiş Severek ayrılmak
Ne yaptığını bilmeden geçen 40 Gün
Acaba o ne düşünüyor diye geçen geceler
Sabah olduğunda gözlerini açıp ilk önce telefona bakıp aramadığını görmek , üzülmek yine üzülmek hep üzülmek...
Acısı geçmiyor be kızlar
Telefonumdan Msjları silmeye gitmiyor işte elim
Nasıl silerim ki Beni çok sevdiğini Belirttiği o Msjları
EE Peki Hani seviyorsa Nerde Diyor Yüreğim Kalbime
Hele o gözlerimizin güldüğü Resimler onlara bakarken gözlerimden akan yaşlar Geçermi Kızlar bunlar
Peki ya ben geçmesini İstiyormuyum
Hayır ! ...
Onu çok özledim.Ben beni özledim Çünkü o artık ben olmuş-tu ...
Bu Nereye kadar böyle gidecek
40 Gün Değil 40 Yıl geçsede Üstünden Unutulur MU ? Kalbim onu Unutur MU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?