40 günlük bebeğim emme sorunu

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Arkadaşlar bi yardım edin 40 günlük bebeğim geceleri çok güzel emiyor ama gündüzleri özellikle bugün mesela 5 dakka emiyo ya da emmiyo sonra diliyle itip bide kusuyor 2,3 saatte 1 emzirmeye çalışıyorum gündüzleri de her meme aradığını anladığımda. Ama bi fark var yani. Mesela 4,5 saattir ayaktaydi saat 15. 30 da bi yatirdim 1 saat sonra uyandı emzirdim yine 3 dakika falan sürdü sonra uykuya daldı kusup. Acaba gazı için bi ilaç kullanıyorum o mu yapiyo bilmiyorum ki

Can'ım iki saat arayla emzirmeyi dene. Reflü oluyor ya bebeklerde anne sütü içerken kusmasından korkma. Ama emmesi kazım. İki saat hiç meme verme sonra emmezse eğer bi hekime danıl

Hangi ilaci kullaniyorsun bende laktoz sekerini sindirmesi icin bir gun ilac kullandim. Baktim cocuga inanilmaz uyku yapiyor asla emmiyor hemen biraktim. Ben gaz icin doktorun verdigi metsili kullaniyordum cok zorlandigimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…