40. hafta ve sonrası hala doğum yapamayanlar (40+4)

Sezeryanda anestezi olarak hangisi ?

• Ankete Katılan
    25

Oha beeee soylicek kelime bulamadım işte türkiyedeki sağlık sistemi böyle.

Canım ofm de yapacaksın sanırım doğumu arkadasım 1 yıl önce orada sezeryan oldu herşeyden memnundu içini rahat tut

O zaman ayık olmak daha iyi herhangi bi mide bulantısına karşı. İyiymiş ya spinal dicem o zaman ben o olmazsa epidural en en en son genel. Yavrumu kucağıma almak istiyorum artık :/

Tansiyon yükselecek anestezi tam olacak.
Pes valla ilginçler. Heyecanlandığında bile cesaret iğnesi var.. Allah iyi hemşire ve doktorlarla karşılaştırsın diyorum. Başka diyecek bir şey bulamıyorum

O zaman ayık olmak daha iyi herhangi bi mide bulantısına karşı. İyiymiş ya spinal dicem o zaman ben o olmazsa epidural en en en son genel. Yavrumu kucağıma almak istiyorum artık :/

Tabii ki hemen müdahale ediyorlar. Ben göğüs ameliyatı oldum anesteziden çıktım midem bulandı o halde kustum. Berbat durum. Sezaryen sonrası kusmuş olmayı düşünemezdim ki genel iyi ki olmadı.

Tamam o zaman sizi dinliyorum ve spinali araştırıyorum ^-^

Hayırlısı olsun hakkında canım. Hangisi iyiyse doktorun söyler sana. Senin için ve bebeğin için hangisi sağlıklıysa o olsun. Ben 2 doğumda spinal olmuş olacağım. Şimdiden o anı merakla heyecanla bekliyorum.

Tansiyon yükselecek anestezi tam olacak.
Pes valla ilginçler. Heyecanlandığında bile cesaret iğnesi var.. Allah iyi hemşire ve doktorlarla karşılaştırsın diyorum. Başka diyecek bir şey bulamıyorum
Heyecanlanma yalan canım ilaç yok da bayılltık diyemediler.Kendi suçlarını kapatmak için öyle dediler.Hemşirelerin konuştugunu duymasam inadırdım.

Heyecanlanma yalan canım ilaç yok da bayılltık diyemediler.Kendi suçlarını kapatmak için öyle dediler.Hemşirelerin konuştugunu duymasam inadırdım.

İşte bende onu diyorum ya attıkları yalan bari tutarlı olsa.. İnşallah tekrar yaşamazsın böyle bir saçmalık canım

Henuz dogum yapmadim ama dogum icin en uygun anestezinin epidural oldugunu biliyorum.
Ben de epidural sezeryan olmayi dusunuyorum.

NightStalker nasılsın durumun ndr???

Aynı canım sinir krizi geçiriyorum. Eşimden ilgi bekledim ilgilenicem dedi sirtimi oksaticaktim tam kucagina yattim derken diğer taraftan abim eşimi oyuna çağırdı (online oyun) hemen ona koştu şimdi pc başında bi yandan çekirdek çatlıyor o kadar kafama taktım ki çıt çıt çıt çıt çıt kulağımı kapatıp tv izlemeye çalışıyorum deliricem.

kızzz iyikii sordum bk kafan dagılırr senin cimcime nasıl hareketleri falan dinliyorsun demiii

kızzz iyikii sordum bk kafan dagılırr senin cimcime nasıl hareketleri falan dinliyorsun demiii

Valla yetiştin ya bi insan hep aynı tonda mi çitlar çıt çıt çıt çıt çıt neyse. Cimcime iyi az çok hareket ediyo kolunu bacağını hissediyorum gibi ama karnım sert ve aciyo. Yatip kalkarken çok zorlaniyorum şimdi wc gidicem nasıl kalkacağımı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…