- 8 Eylül 2016
- 1.244
- 1.093
- 133
- Konu Sahibi NightStalker
-
kız valla videoların yalancısıyım, canlı da izledim.. önce uyuşturuyor, sonra o zımbırtıyı takıyor.. kadına da adım adım soruyor ne hissediyosun diye.. ondan bu kadar rahatım benGerçekten uyuştuktan sonra mı takıyorlar ya cidden ?
Ay inşallah dediğin gibidir çok korkuyorum çünkü :)kız valla videoların yalancısıyım, canlı da izledim.. önce uyuşturuyor, sonra o zımbırtıyı takıyor.. kadına da adım adım soruyor ne hissediyosun diye.. ondan bu kadar rahatım ben
:)))) epidural normal mi düşünüyorsunuz epidural sezeryan mı?Gerçekten uyuştuktan sonra mı takıyorlar ya cidden ?
iyi geceler ponçik kızımızın ponçik annişiBayanlar nazlı prensesim herkese iyi geceler diler..
Epidural düşünmüyorum spinal sezeryan düşünüyorum ben:)))) epidural normal mi düşünüyorsunuz epidural sezeryan mı?
Epidural normal deseydiniz diyecektim ki sancı çekerken kataterin nasıl girdiğini anlamıcaksınız bile :))Epidural düşünmüyorum spinal sezeryan düşünüyorum ben
Ya az önce internetten baktım ucu künt ince iğne diyor ucu sivri bile değil bilsiğin kör iğne bu nasıl gircek benim belime yaaa redimlerde de hiç incevik gözükmüyorEpidural normal deseydiniz diyecektim ki sancı çekerken kataterin nasıl girdiğini anlamıcaksınız bile :))
Ama sezeRyanda olsa anlamazsınız incecik kıl boru gibi bişey iğne batması kadar bir acıdır. Acıdır diyorum sancı çekerken o nasıl girdi ne oldu hatırlamıyorum biran önce takın epidurali verin derdindeydim :))
:)) korkma korkma anlamazsın hiçbişey.Ya az önce internetten baktım ucu künt ince iğne diyor ucu sivri bile değil bilsiğin kör iğne bu nasıl gircek benim belime yaaa redimlerde de hiç incevik gözükmüyor
Bilemiyorum artık az önce videosunuda izleyince iyice kötü oldum bilmiyorum yaa allahım yardımcımız olsun valla:)) korkma korkma anlamazsın hiçbişey.
Oooo annesin sen dur bakalım daha göğüslerin yara olacak dikiş acıları çekeceksin anlık bi iğne batması nedir ki. Anlamazsın bile
yanlış anlamayın daSağlık sorunu olmadıkca Normal düşünün kızlar.
Sezeryan olan tüm arkadaşlarım 1 hafta çok zorlandı emziremedi wc gidemedi dikiş sancıları sütün geç inmesi.
Ben ilk günü koridorda fink atıyordum. Gerçekten doğum sonrası çok rahat. Doğum sonrasıda benim için en çok önemli kısımdı bebekle ilgilenme açısından.
Sütümde hemen geldi kendimde doğurmamış gibi çok rahattım.
valla kusura bakma benim yüzümden olduysaBilemiyorum artık az önce videosunuda izleyince iyice kötü oldum bilmiyorum yaa allahım yardımcımız olsun valla
Yok canım kesinlikle kendini kötü hissetme ben biraz korkağım o kadar senin bi suçun yokki lütfen kendini suçlu hissetmevalla kusura bakma benim yüzümden olduysatüm gece uyuyamam şimdi..
Mesajımın başında sağlık sorunu yoksa dedim. Sezeryan doğum şekli değil ameliyattır bildiğiniz üzere.yanlış anlamayın dayani zaten konunun başlığına bakarsanız insanların neden burada bunları tartıştığını görürsünüz.. boşuna insanlara yok sütün gelmez yok yürüyemezsin falan ya nolur gerçekten zaten şurda sıkıntılıyız.. lütfen.. hassas kişiler olabilir.. az önce arkadaşı korkuttuğumu düşündüğüm için hala moralim bozuk.. ben de istiyorum normal doğurmak ama bu mümkün gözükmüyor..
sağol canım.. korku da bir sağlık sorunudur.. kendinin farkında olan her insan da cesurdur.. kendine öyle şeyler demeYok canım kesinlikle kendini kötü hissetme ben biraz korkağım o kadar senin bi suçun yokki lütfen kendini suçlu hissetme
sizce 40 haftalık hamile olan bu kadınlar sezeryanın sonuçlarını hiç okumamışlar mıdır? siz tekrar tekrar söyleyince elinize ne geçiyor? birisi size sezeryanın sonuçları nelerdir diye sormamış.. buradaki konu farklı bir konu. lütfen. iyi geceler.Mesajımın başında sağlık sorunu yoksa dedim. Sezeryan doğum şekli değil ameliyattır bildiğiniz üzere.
Keyfi olarak tercih ediliyorsa etmeyin diye dedim. Gereklilik varsa evet dediğim sorunları yine yaşarsınız ama en azından kendim ettim kendim buldum demezsiniz.
40 haftalık hamile kadınlar derken? Şuan yazan 2 kişi biri 37 biri 19 haftalık? Konu sahibini etiketlemedim yazarken genel olarak yazdım.sizce 40 haftalık hamile olan bu kadınlar sezeryanın sonuçlarını hiç okumamışlar mıdır? siz tekrar tekrar söyleyince elinize ne geçiyor? birisi size sezeryanın sonuçları nelerdir diye sormamış.. buradaki konu farklı bir konu. lütfen. iyi geceler.
Sağol canım verdiğin destek için gerçekten .evet kesinlikle öyle korku da bir nevi sağlık problemi buna katılıyorumsağol canım.. korku da bir sağlık sorunudur.. kendinin farkında olan her insan da cesurdur.. kendine öyle şeyler deme
ah çok şey farketti.. müthiş bir farkındalık sağladın şuan evet doğurmak üzere olan 37 haftalık biriyim ve tüm doğum şekillerine daha doğurmadan hakim olmak zorunda olacak kadar endişeliyim.. 19 haftalık olan arkadaş da korkuları yüzünden belki en az 3 kere doğurmuş bir kadından endişeli.. psikolojiyi bu kadar küçümsemeyin. keyfiyettenmiş.. eyvallah bacım.40 haftalık hamile kadınlar derken? Şuan yazan 2 kişi biri 37 biri 19 haftalık? Konu sahibini etiketlemedim yazarken genel olarak yazdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?