- 25 Şubat 2015
- 2.393
- 1.396
- 63
- Konu Sahibi NightStalker
-
ay cnm yaaa allahım sana yardım etsinnn inşlhh yakında kurtulacaksınn üzülme stress yokkkkValla yetiştin ya bi insan hep aynı tonda mi çitlar çıt çıt çıt çıt çıt neyse. Cimcime iyi az çok hareket ediyo kolunu bacağını hissediyorum gibi ama karnım sert ve aciyo. Yatip kalkarken çok zorlaniyorum şimdi wc gidicem nasıl kalkacağımı düşünüyorum
Ay bunlar aynı konuşmuştuk daha önce de aynı şeyi. Oyun oldu mu dünyayı görmüyorlar. Benimki de oturmuş ayak ucuma tık tık pıt pıt telefonla. Sinir ediyolar insanıAynı canım sinir krizi geçiriyorum. Eşimden ilgi bekledim ilgilenicem dedi sirtimi oksaticaktim tam kucagina yattim derken diğer taraftan abim eşimi oyuna çağırdı (online oyun) hemen ona koştu şimdi pc başında bi yandan çekirdek çatlıyor o kadar kafama taktım ki çıt çıt çıt çıt çıt kulağımı kapatıp tv izlemeye çalışıyorum deliricem.
Allah korusun canım sağ salim kolaylıkla alırsın inşallah kucağına. Doktoruna hbr verdin mi sancım var diye. Sezaryen olmak zorundaysan eğer beklemeye gerek var mı?İyi geceler kızlar bende bugün kontrole gıttım oğlum 2 kere dolamış boynuna kordonu 1 kere dolamıştı 1 hafta önce 2 kere dolanmadı daha tehlıkeymıs bende rıske atmayacağım hareketlerini hissetmezsen heman ara dedi Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım insallah sezeryan olacağım normali beklıyordum ama doktor beklesende sezeryan olur dedi ve persembe sabah 9 a Doğum verdi sancım azıcık oluyordu ama şimdi 1 saattır artı
İyi geceler kızlar bende bugün kontrole gıttım oğlum 2 kere dolamış boynuna kordonu 1 kere dolamıştı 1 hafta önce 2 kere dolanmadı daha tehlıkeymıs bende rıske atmayacağım hareketlerini hissetmezsen heman ara dedi Allah'ın izniyle sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım insallah sezeryan olacağım normali beklıyordum ama doktor beklesende sezeryan olur dedi ve persembe sabah 9 a Doğum verdi sancım azıcık oluyordu ama şimdi 1 saattır artı
Canım kesinlikle spinal öneririm hem arkadaşım hemde görümcemin kızı spinal oldu ve çok rahat gülerek çıktılar ameliyathaneden 4-5 saat birşey hissetmediğin için sancıların çoktan bitmiş oluyor spinalde sadece beline iğne yapıyorlar ama epiduralde beline incecik bi tel boru sokuyorlar ve devamlı ordan ilaç veriyorlar aşırı bel ağrısı yapar doğumdan sonra kesinlikle spinal diyorum
gerekli olursa ilave sıvı vermek için içeride kalan bir tüp var.. epiduralde ve spinalde de aynı şey var.. sürekli bir sıvı verilişi diye bir şey yok.. tek farkları uyuşturmanın yapıldığı yer.. uygulama aynı..Canım kesinlikle spinal öneririm hem arkadaşım hemde görümcemin kızı spinal oldu ve çok rahat gülerek çıktılar ameliyathaneden 4-5 saat birşey hissetmediğin için sancıların çoktan bitmiş oluyor spinalde sadece beline iğne yapıyorlar ama epiduralde beline incecik bi tel boru sokuyorlar ve devamlı ordan ilaç veriyorlar aşırı bel ağrısı yapar doğumdan sonra kesinlikle spinal diyorum
İnşallah canım doktora haber vermedim hareketleri var ama arada sancım oluyor kılıç batması gıbı degısık ara ara gelıyor sıklaşırsa arayacağımAllah korusun canım sağ salim kolaylıkla alırsın inşallah kucağına. Doktoruna hbr verdin mi sancım var diye. Sezaryen olmak zorundaysan eğer beklemeye gerek var mı?
Ay bunlar aynı konuşmuştuk daha önce de aynı şeyi. Oyun oldu mu dünyayı görmüyorlar. Benimki de oturmuş ayak ucuma tık tık pıt pıt telefonla. Sinir ediyolar insanı
Amin canım haber verırımAllah korusun yavrunu da seni de ya hareketlerini iyi takip et güzel haberlerini bekliyoruz senin de..
Bende spinal düşünüyorum canım kesinlikleSpinal olcam sanırım bende valla güzel yorumlar okuyorum
Ben kendi doktorumla konuştum ve doktoruma çok güveniyorum gerçekten sezeryan çeşitlerini ve uygulamalarını sordum ve güzelce anlattı ve internetten de araştırdım ki görümcemin kızı ve arkadaşımda spinal oldu epiduralle spinal aynı değil spinalde sadece omurga kemiğinin içinden geçip bı sıvı içerisine ilaç veriliyor ama epiduralde incecik bir boru yerleştiriyorlar ve ordan sıvı veriyorlargerekli olursa ilave sıvı vermek için içeride kalan bir tüp var.. epiduralde ve spinalde de aynı şey var.. sürekli bir sıvı verilişi diye bir şey yok.. tek farkları uyuşturmanın yapıldığı yer.. uygulama aynı..
aynı demedim zaten.. uygulandıkları yer farklı.. spinal beyin omurilik sıvısına verilir.. epidural adı üstünde epidural bölgeye verilir.. spinal daha etkili epiduralden ama bahsettiğiniz tüp (yani katedral) ikisinde de mevcut.. sağlıklı günler :)Ben
Ben kendi doktorumla konuştum ve doktoruma çok güveniyorum gerçekten sezeryan çeşitlerini ve uygulamalarını sordum ve güzelce anlattı ve internetten de araştırdım ki görümcemin kızı ve arkadaşımda spinal oldu epiduralle spinal aynı değil spinalde sadece omurga kemiğinin içinden geçip bı sıvı içerisine ilaç veriliyor ama epiduralde incecik bir boru yerleştiriyorlar ve ordan sıvı veriyorlar
Şuan gerçekten tırstım kataterin sadece epiduralde olduğunu biliyordum spinalde katayer olduğunu hiç duymadım şuan şaşkınım ....aynı demedim zaten.. uygulandıkları yer farklı.. spinal beyin omurilik sıvısına verilir.. epidural adı üstünde epidural bölgeye verilir.. spinal daha etkili epiduralden ama bahsettiğiniz tüp (yani katedral) ikisinde de mevcut.. sağlıklı günler :)
o zaman yok tüm söylediklerimi unutunuz :) aslaa tırsıtmak istemem :) spinalde 2-3 saat etki varmış, sıvıyı vermiyorlar ama sonrasında da ağrınız olursa ağrı kesici dozda ilaç verebilmek adına bu yapılıyor.. epiduralde etki daha kısa yarım saatlik aralarla sıvı verilebilir ama zaten sezeryan kaç dakika ki :) damar yolu gibi bir şey katetral, korkuya lüzum yok aman lütfen benim yüzümden olmasın :)Şuan gerçekten tırstım kataterin sadece epiduralde olduğunu biliyordum spinalde katayer olduğunu hiç duymadım şuan şaşkınım ....
Ay bilemedim ya normalde serum yada iğne aşı gibi olaylarda bi 3-4 kişi tutar beni o kadar ötleğim bilemiyorum umarım o katater denen şey can yakmıyorduro zaman yok tüm söylediklerimi unutunuz :) aslaa tırsıtmak istemem :) spinalde 2-3 saat etki varmış, sıvıyı vermiyorlar ama sonrasında da ağrınız olursa ağrı kesici dozda ilaç verebilmek adına bu yapılıyor.. epiduralde etki daha kısa yarım saatlik aralarla sıvı verilebilir ama zaten sezeryan kaç dakika ki :) damar yolu gibi bir şey katetral, korkuya lüzum yok aman lütfen benim yüzümden olmasın :)
ay ben de katedral diyip duruyomAy bilemedim ya normalde serum yada iğne aşı gibi olaylarda bi 3-4 kişi tutar beni o kadar ötleğim bilemiyorum umarım o katater denen şey can yakmıyordur
Gerçekten uyuştuktan sonra mı takıyorlar ya cidden ?ay ben de katedral diyip duruyomay ne güldüm.. hissedeceğimiz yalnızca ufak bir iğne acısı :) katateri bizi uyuşturduklarında takacaklar :) sıkıntı yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?