40 hafta

kirgincicekler

❤❤❤❤AzerbaYcaN❤❤❤❤
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.508
4.604
133
kizlar hamilelik takvimim dolmak uzere ama bebegimin gelmeye niyyeti yok hicbir dogum belirtimde yokki umit edeyim galiba sonum sezeryan doktorum 5 agustosa kadar bekleyeceyimizi soyledi acaba aniden isler deyise bilirmi yoksa beklemeden gidip sezeryanmi olayim karmasik duygular icerisindeyim

Canim.ne olucagi hic belli olmaz. Allah yazdi zaten hangi gunde ve ne sekilde dogacagini, normal dogumu sonuna kadar zorla.. Her an hersey olabilir. Allaha birak. Hayirlisi icin dua et.

hayırlı doğum olsun inşallah...sağlıkla alın kucağınıza bebeğinizi...
ilk çocuğum 40+1 de dünyaya geldi. hiçbir belirtim yoktu, 1,5 cm. açılmam vardı , dr. sezeryana aldı beni ...epidural sezeryan oldum, memnunum bir sorunum olmadı ama yine de bekleseymişim keşke diyorum. bence biraz daha bekleyin...

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım dualarım seninle inanki her gün aklımdasın her sabah açınca bakıyorum hemen bi gelişme var mı diye :)
ben olsam bebeğimde herhangi bir sorun yoksa (hareketlerinde azalma, kanama vs gibi ) son ana kadar beklerdim belki vakti zamanını bekliyordur ters giden bir şey olursa allah korusun ancak o zaman sezeryan düşünürdüm biraz daha sabret canım allah dayanma gücü versin başka bir şey gelmiyor elimizden.

Canım beklemelisin bence bebişin tehlikede değilse. İşler tabiki değişir. Kuzun çok sevmiş orayı.

Bence de beklemelisin canım. Anlıyorum seni sabirsizlaniyorsun benim gibi :) bende artık dogsun istiyorum ama daha tık yok. Dün ku muayenede doktor daha hic açıklık olmadığını söyledi ama bebis kafasını iyice aşağıya gommus :) yüzünü göremedik düşün iyice baktı doktor ama gorunmedi. Bende de vajina agrisi var baya ağrıyor ama yatıp kalkarken falan. Bu neden olur bilen var mı acaba ?

bebek kız mı erkek mi merak ettim, inş hayırlısıyla kucağına alırsın bebeğini :)

Canim.ne olucagi hic belli olmaz. Allah yazdi zaten hangi gunde ve ne sekilde dogacagini, normal dogumu sonuna kadar zorla.. Her an hersey olabilir. Allaha birak. Hayirlisi icin dua et.
orasi oylede ama canim en fazla 1 hafta bekleriz dedi doktorum bebis fazla kilo alirsa zaten normal doguramiycam cok hafif cati darligim var o yuzden hemen dogsun istiyorum 10 gun once 3315gamdi simdi 3700 falan olur bence

5 agustosa kadar bekliycez en fazla yetermi acaba

Allah razi olsun canim bebekte sorun yok cok sukur ama hafif cati darligim var en fazla 1 hafta bekleriz yoksa 4 kiloyu gecer o zaman zaten normal doguramamki ne yapicagimi sasirdim hayirlisi neyse o olsun esimbenden daha sabirsiz dogsada kuzuma kavussam artik tatlim

21 temmzda benim kizimin da yuzu gorunmedi tam dogum pozisyonunda ama kanala hala inmis deyil 37 haftada tetikdeyim ama yok daha benimde ara ara oluyor nedenini bilmiyorum canim ama

Bende normal dogum istiyordum 41 haftalikti nisanim suyum sancim hepsi var ama acilma olmadi 2 paket suni sanci yememe ragmen olmadi sezaryen oldum.ama saglikli bir evlat aldim kucagima.3.980 gr kiz bence hic kasma olacagi neyse o olsun.hayirli saglikli bir sekilde dogum yaparsin insallah.

ben okadsr bekledim bekledim en son 40+5 de doktorumla konusmaya gittim suni sanci istiycektim bnimde hic br belirtm yoktu ne sanci ne acilma bi baktikki bebegjmin suyu bitms bir gun daha bekleseymsm kotu sonclar dogurablirmis acil sezeryana alinmak zorunda kaldm cok istyrdm normal dogum . 1temmzda dogurdm cok sukur bence sende fazla bekleme derim.

allah hepimizden razı olsun canım babalar daHA sabırsız evet benimki de şimdiden başladı gelse artık diye inşallah sağ salim kavuşursun kızına canım az kalmış bi haftaccık ondan sonra yanında inşallah

burda bir arkadasimizinda oyle oldu sancisi vardi ama acilmasi olmadi neden boyle oluyoki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…