- 23 Temmuz 2015
- 450
- 16.853
- 138
- 41
- Konu Sahibi kirgincicekler
-
Insallah hayirlisiyla saglikli kolay bir dogum olur.benim sezaryenden yana sıkıntim yoktu sadece dogumdan sonra kum torbasi koyuyorlar ya o bana cok aci verdi.senin icinde hayirlisi neyse o olsun.sen anlatinca kendi yasadiklarim geldi aklima hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz
Kanama hizli olsun diye koyuyorlarKum torbasini niçin ve nereye koyuyorlar ilk kez duydum
Kanama hizli olsun diye koyuyorlar
Normal dogumda oyle birsey yok sezaryende yapiliyo kan akisi hizlansin diye.sanada saglikli dogumlar dilerim
evet canim haftam doldu benim ama tik yokInşallah en kisa zamanda hayırlısıyla bebisini kucağına alırsın canımtakvimin de kapanmış 40 haftan doldu sanırım :) bu arada sende de oluyor mu arada , bebek aşırı kipirdiyo bazen karnimi yirtip çıkacak gibi aşağıya çok baskı ve ağrı yapıyo. Mesela dün akşam yaptı ama nasıl dedim kesin doğacak korkmadim desem yalan olur
bn 1 ay once oldum kjm torbasu koymadilar onun yerine doktorum simsiki bir korse giydirdi hem gobek gtsn die hem kanama hizli olsn die valla baya gobek gtti sayilirKanama hizli olsun diye koyuyorlar
artik umrumda deyil nasil dogarsa dogsun ama saglikli olsun cok ozluyorum bebisimi canimInsallah hayirlisiyla saglikli kolay bir dogum olur.benim sezaryenden yana sıkıntim yoktu sadece dogumdan sonra kum torbasi koyuyorlar ya o bana cok aci verdi.senin icinde hayirlisi neyse o olsun.sen anlatinca kendi yasadiklarim geldi aklima hemen hemen ayni seyleri yasiyoruz
sen hala neyi bekliyorsun ?artik umrumda deyil nasil dogarsa dogsun ama saglikli olsun cok ozluyorum bebisimi canim
yarin kontrolum var belli olcak bugun doldu zamanim yarin bakalim doktorum ne dicek ama beklemeye niyyetim yok fazla bekleyemem bu saatten sonra normal doguma hic umudum yok zaten sezeryana gun alicaz buyuk ihtimalsen hala neyi bekliyorsun ?
Artik dogdugu zaman opmelere bakmalara doyamazsinartik umrumda deyil nasil dogarsa dogsun ama saglikli olsun cok ozluyorum bebisimi canim
hayal etmesi bile guzelArtik dogdugu zaman opmelere bakmalara doyamazsin
bakalim ben nasil olucam bebegin kac aylik canim kizmi erkekmiBirtek esimin opmesine koklamasina tamam diyorum baskasi dokundugu zaman deli oluyorum mikrop kapicak cani acicak diye
hmm okeyarin kontrolum var belli olcak bugun doldu zamanim yarin bakalim doktorum ne dicek ama beklemeye niyyetim yok fazla bekleyemem bu saatten sonra normal doguma hic umudum yok zaten sezeryana gun alicaz buyuk ihtimal
bende ayni durumdayimBebisim kiz canim 1,5 aylik oldu 11 gun sonra 2 ay olucak insallahannelik deli isi bence yada ben iyice deLiye bagladim
Sanki pelus bebek herkes ne merakli ahkam kesmeye yok soyle yap yok bole tut kendilerine biraksam mincik mincik sıkıyolar cocugu hemen kapiyorum ellerindenbende ayni durumdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?