- 12 Aralık 2014
- 3.508
- 4.604
- 133
- Konu Sahibi kirgincicekler
-
Allah anali babali buyutsun canim evet benim korkumda bu zaten yok beklemicem o kadar 1 agustos randevum var konuscaz doktorlaben okadsr bekledim bekledim en son 40+5 de doktorumla konusmaya gittim suni sanci istiycektim bnimde hic br belirtm yoktu ne sanci ne acilma bi baktikki bebegjmin suyu bitms bir gun daha bekleseymsm kotu sonclar dogurablirmis acil sezeryana alinmak zorunda kaldm cok istyrdm normal dogum . 1temmzda dogurdm cok sukur bence sende fazla bekleme derim.
saol canim . bncede bekleme derim bekle diyenlerede anlam veremiyorum zatn bn doktora gttm cocugun hic bir sorunu yoktu bnde dedim cocukta bsey yok nasil olsa bekliyeyim 3 gun snra gittigimde aman allahm suyu bitms 3 gunde nasl oldu anlamadm her an ne olacagi belli degl vallaAllah anali babali buyutsun canim evet benim korkumda bu zaten yok beklemicem o kadar 1 agustos randevum var konuscaz doktorla
haklisin canim isi sansa birakmamak lazim bencedesaol canim . bncede bekleme derim bekle diyenlerede anlam veremiyorum zatn bn doktora gttm cocugun hic bir sorunu yoktu bnde dedim cocukta bsey yok nasil olsa bekliyeyim 3 gun snra gittigimde aman allahm suyu bitms 3 gunde nasl oldu anlamadm her an ne olacagi belli degl valla
masallah bebegine canim evet benim bebegim de yukarda kanala inmemisAma doktorum isinin ehli doktordu sezaryen dogum yaptim ama ne gaz sancisi ne narkoz nede dikis acisi hic problemim olmadi sutum gelmez diye korkuyordum o da geldi kuzum huuup diye iciverdi sutunu
bebegim kiz canim hani derler ya kiz bebis erken gelir diye yalan oldu bizde hala beklemedeyizBebeginin cinsiyeti nedir?
normal dogumu cok istiyordum ama galiba hic sansim yok bakalim kismet yeterki saglikli dogsun kizim insallah canim kavusurum bende bebegimeBenim bildigimde erkek erken gelir kiz gec benimki de beni baya bekletti elinde dogum cantasiyla git gel bi hal olmustumhayirlisiyla bebisini alirsin kucagina.hic takma kafana dogumu normal sezaryen neyse uygunu oyle olsun.
amin canim evet o ani yasamak icin can atiyorum insallah alirim hayirlisiyla kucagima 9 ay nasil hizla gecti ama bu son gunler hic gecmiyorInsallah canim bana diyorlardi kucagina aldinmi ne agri ne dogum hic bisey kalmiyor unutuyorsun herseyi.sadece kollarindaki cennetten gelen rabbinin emaneti minik melegi hayranlikla izliyosuncok guzel bir duygu.Allahim her isteyeni evlat sahibi etsin.
o benden daha sabirsiz hadi dogur arik diyip duruyorAynen kocaman gobisle hareket etmeside zor oluyor.diyosun artik gelsin diye.esim son 1 ay kala baslamisti artik gelsin kizim diye bende sus erken dogummu yaptiracaksin bana kiziyordum.esinde heyecanlimi?ilk cocuk mu?
dogumun zor olmus gibi canim neyseki sagsaYa normal dogumun da sezaryandan farki yok bana gore. Yeminle 15 gun oldu hala tam iyi olamadim. Dikislerim dusmedi. Sicak bi yandan dikislerim acio terledigim icin. Durmadan suya girip sac kurutma makinesiyle kurutmak zorundayim. Dogumda kuyruk sokumum da zarar gordu daha yeni yeni oturabiliorum popomun ustune. Basur da cabasi ikinmaktan. Ayrica ustten bastirip bebegi dogurttular kaburga kemigimde cok agridi o da 3 gun once gecti vs vs. Ne bilim sezaryan daha rahattir heralde diye dusunuyorum. Bi de sancilar var tabi ki insana yerleri opturen. O yuzden ille de normal demeyin. Hayirlisi ne ise onu dileyin.
kizlar 40 haftam doldu ama bebisimin gelmeye niyyeti yok gibi ammada nazli cikti benim kizyarin doktor kontrolm var kesinlesecek nasil dogum yapacagim benim icin dua edin nolur artik her saatim yil gibi cok zorlaniyorumş kasilmalarim disinda hicbir belirtim yok bide ara ara alt karin agrisi ama siddetli deyil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?