40 hafta

Allah anali babali buyutsun canim evet benim korkumda bu zaten yok beklemicem o kadar 1 agustos randevum var konuscaz doktorla

Ben son haftalar her kontrole gittigimde hep 1 cm di son ana kadar normal dogum diye direttim ama acilma olmadi bebegin basi yuksekteymis olmayinca olmuyo

Ama doktorum isinin ehli doktordu sezaryen dogum yaptim ama ne gaz sancisi ne narkoz nede dikis acisi hic problemim olmadi sutum gelmez diye korkuyordum o da geldi kuzum huuup diye iciverdi sutunu

Allah anali babali buyutsun canim evet benim korkumda bu zaten yok beklemicem o kadar 1 agustos randevum var konuscaz doktorla
saol canim . bncede bekleme derim bekle diyenlerede anlam veremiyorum zatn bn doktora gttm cocugun hic bir sorunu yoktu bnde dedim cocukta bsey yok nasil olsa bekliyeyim 3 gun snra gittigimde aman allahm suyu bitms 3 gunde nasl oldu anlamadm her an ne olacagi belli degl valla

haklisin canim isi sansa birakmamak lazim bencede

Ama doktorum isinin ehli doktordu sezaryen dogum yaptim ama ne gaz sancisi ne narkoz nede dikis acisi hic problemim olmadi sutum gelmez diye korkuyordum o da geldi kuzum huuup diye iciverdi sutunu
masallah bebegine canim evet benim bebegim de yukarda kanala inmemis

Ben bosuna sanci cektim diye dusunuyorum doktorumda ben normal isteyince kArarima saygi duydu ama sonuncu serumuda alinca baktim olmuyor hala 1 cm sezaryene karar verdim doktorum da acilma ihtimali yari yariya oldugu icin bekledik dedi.uzun lafin kisasi eger doktoruna guveniyorsan onu dinle derim.

Benim bildigimde erkek erken gelir kiz gec benimki de beni baya bekletti elinde dogum cantasiyla git gel bi hal olmustumhayirlisiyla bebisini alirsin kucagina.hic takma kafana dogumu normal sezaryen neyse uygunu oyle olsun.

Benim bildigimde erkek erken gelir kiz gec benimki de beni baya bekletti elinde dogum cantasiyla git gel bi hal olmustumhayirlisiyla bebisini alirsin kucagina.hic takma kafana dogumu normal sezaryen neyse uygunu oyle olsun.
normal dogumu cok istiyordum ama galiba hic sansim yok bakalim kismet yeterki saglikli dogsun kizim insallah canim kavusurum bende bebegime

Insallah canim bana diyorlardi kucagina aldinmi ne agri ne dogum hic bisey kalmiyor unutuyorsun herseyi.sadece kollarindaki cennetten gelen rabbinin emaneti minik melegi hayranlikla izliyosuncok guzel bir duygu.Allahim her isteyeni evlat sahibi etsin.

amin canim evet o ani yasamak icin can atiyorum insallah alirim hayirlisiyla kucagima 9 ay nasil hizla gecti ama bu son gunler hic gecmiyor

Aynen kocaman gobisle hareket etmeside zor oluyor.diyosun artik gelsin diye.esim son 1 ay kala baslamisti artik gelsin kizim diye bende sus erken dogummu yaptiracaksin bana kiziyordum.esinde heyecanlimi?ilk cocuk mu?

Ya normal dogumun da sezaryandan farki yok bana gore. Yeminle 15 gun oldu hala tam iyi olamadim. Dikislerim dusmedi. Sicak bi yandan dikislerim acio terledigim icin. Durmadan suya girip sac kurutma makinesiyle kurutmak zorundayim. Dogumda kuyruk sokumum da zarar gordu daha yeni yeni oturabiliorum popomun ustune. Basur da cabasi ikinmaktan. Ayrica ustten bastirip bebegi dogurttular kaburga kemigimde cok agridi o da 3 gun once gecti vs vs. Ne bilim sezaryan daha rahattir heralde diye dusunuyorum. Bi de sancilar var tabi ki insana yerleri opturen. O yuzden ille de normal demeyin. Hayirlisi ne ise onu dileyin.

Adi ustunde normal dogum en sagliklisi ama vucut yapin musade etmiyorsa yapicak bisey yok.evet sezaryenin su rahatligi var narkozu yiyip bayiliyosun ama ayilip o kum torbasi yokmu dersin dunyayi yikmislar ustume.ama nihayetinde dedigim gibi mis kokulu bebisi aldinmi kucagina valla unutuyorsun agri sizi

Aynen kocaman gobisle hareket etmeside zor oluyor.diyosun artik gelsin diye.esim son 1 ay kala baslamisti artik gelsin kizim diye bende sus erken dogummu yaptiracaksin bana kiziyordum.esinde heyecanlimi?ilk cocuk mu?
o benden daha sabirsiz hadi dogur arik diyip duruyor evet canim ilk bebegim cok istedigim 15ay sonunda gelen bebegim

dogumun zor olmus gibi canim neyseki sagsa
lim kavusmussun kuzuna artik nsil dogacagi umrumda deyil yeterki sagsalim kavusayim

kizlar 40 haftam doldu ama bebisimin gelmeye niyyeti yok gibi ammada nazli cikti benim kiz yarin doktor kontrolm var kesinlesecek nasil dogum yapacagim benim icin dua edin nolur artik her saatim yil gibi cok zorlaniyorumş kasilmalarim disinda hicbir belirtim yok bide ara ara alt karin agrisi ama siddetli deyil .

Inşallah en kisa zamanda hayırlısıyla bebisini kucağına alırsın canım takvimin de kapanmış 40 haftan doldu sanırım :) bu arada sende de oluyor mu arada , bebek aşırı kipirdiyo bazen karnimi yirtip çıkacak gibi aşağıya çok baskı ve ağrı yapıyo. Mesela dün akşam yaptı ama nasıl dedim kesin doğacak korkmadim desem yalan olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…