40 haftaya 5 hafta kala...

yediklerime hiç dikkat etmiyorum ben (((
kahvaltı yapıyorum, 5 gibi yemek yiyorum, akşama meyve.
35 haftalığız, 2500 gr bebiş.
yemediğim halde 20 kilo aldım

1 hafta var aramızda :)))
bakalım kim önce doğuracak :)))
benim de 36. haftama 2 gün var.
yarın doktora gideceğim.
bu sefer soru yağmuruna tutacağım.
temizlik, epidural doğum, cinsel ilişki....
bakalım ne diyecek bilmiyorumkismile

nurcancım senı takıpteyım zaten yanı daha doğrusu benle aynı giden annelerı sen çatı muaynesı oldunmu yarın gelınce haberdar et neler oldu ne dedı bende yarın gıdıcem doktora 36 haftamda catı muaynesı olucam sanırım bana ağustosun 5 gibi dedi

yediklerime hiç dikkat etmiyorum ben (((
kahvaltı yapıyorum, 5 gibi yemek yiyorum, akşama meyve.
35 haftalığız, 2500 gr bebiş.
yemediğim halde 20 kilo aldım

dikkat et canım bak daha 5 haftan var. bebişin sağlıkla kilo alsın...
bebeğinin kilosu normal demekki yediklerin bebeğinede yaramış. kiloyuda takma az kaldı zaten bundan sonrada almazsın pek.
ama ete balığa önem ver. doktorum her fırsatta bunu söylüyor bize...

bende 30+4 günlüğüm herşeyimi kendim yapıyorum
eşimlede aram iyi sayılır şimdilik sorun yok
hamileliğim boyunca 3 kg aldım

40a 8 kaldı ve çook yoruluyorum kociş bebekmişim gibi davranıo işlerin büyük kısmıını artık o yapıo druuz öle dedi yaasak bana
aramız gayt ii ama yürüyüşlere gelmio benimle moralim bozuluo buna
uzun süredir 7haftadan beri yürüorum ama yürüyorum öle pek nazım vsyok
üstelik herkes nebçim hamişsin dio ki kayın pederim diince hoşuma gidio
bebişim 1 buçuk kiloyu geçmiş 42 cmdi geçen hafta

27 haftalik hamileyim
Ev isi konusunda elektrik supurgesi acmiyorum esim zaman bulunca aciyor. Banyo tuvalet temizliginde yavas yavas yapmaya calisiyorum kokusuz temizleyicilerle. Agirlik en basindan beri kaldirmamaya calisiyorum. Isten 3 hafta once cikmistim. Ben kreste kucuk cocuklara tek basima 10 cocuga bakiyordum son zamanlarda baya zor geldigi icin ve burda su an kis oldugu icin (Avustralya-Sydney)hastalik kapmamak ve islerimde eskisi gibi hareketli olamadigim icin erken ayrildim.
Hamilelikten once 42 kiloydum, bir kac hafta once tartildim 58 olmusum (16 kilo)maasallah:))
Esimle iliskiler konusuna gelince sormayin:))) manevi anlamda ALLAH a sukur cok mutluyuz ama diger konuya gelince 16 haftadan beri kestik. En son kanamam oldu hafif. Oda bende kestik korkudan, bebekten onemli degil sonucta. Neyseki az kaldi dogumuma 13 hafta + logusalik sabredecegiz artik:)) herkese kolay gelsin opuldunuz...

biz de ayda bir yapıyorduk, en son 10 gün önce oldu :kedi:
bugün doktorum artık yasak dedi. lmaz:
:gitme::gitme::gitme:

ben de benimle aynı haftada olanları takip etmeye çalışıyorum ama sadece sen varsın bildiğim. doktora gittim bugün. 3 gündür bel ağrım vardı ve 10 gündür de genital bölgemde baskı, sanki sivilce-çıban çıkmış gibi acıyordu. neyse işte söyledim doktora, gözlerini ayırdı (( baktı ultrasondan. bebek 2500 gr. boyu 46 cm. gebelik haftam 34 hafta 4gün yani 35. haftadayız. rahim ağzı uzunluğumu ultrasonda ölçemedi. önceden hep ölçebiliyordu. dedi muayene etmem gerek. ben istemedim. hazırlıklı gitmiştim gerçi. bu sefer de dedi ki hem normal istiyorsun doğumunu hem de muayene olmak için bile korkuyorsun, nasıl olacak doğum
dedim o an utanmak aklıma gelmez sancıdan :)
madem istemiyorsun 1 lt su iç, idrara sıkış gel, tekrar bakalım ultrasonda, göremezsek o zaman muayene etmem gerek anlaştık mı dedi. ben de anlaştık dedim. su içtim, idrar sıkışıklığım başlayınca gittim. yaşasınnnnn :))) ölçebildi. 5 cm rahim ağzı uzunluğum. normal dedi. 2 hareket gösterdi, biri bağdaş kurmak gibi diğeri de çömelmek gibi bacaklar açık şekilde. günde 10 kere, 3-4 dakika her hareketi yap dedi. doğuma hazırlık içinmiş. ayrıca günde 1 saat yürüyüş şart. bunlar normal doğum isteyenler için.
bu arada nst ölçüldü. normal çıktı. 10-15 gün sonra tekrar gel dedi.
doğumu anlattı tablo üzerinde. doğumhane ve sancı odasında karşılaşacağım hususları ve kişileri söyledi. epidural doğumu sordum. haftaiçi, gündüz, doktorum ordaysa ve 4 cm açılmam olmuşsa epidural olabileceğini söyledi. şansıma artık
bütün bunlar bittiğinde saate baktım ve tam 1 saat doktorun odasında kalmışım. eminim bekleyenler iyi saymıştır bana kaydirigubbakcemile3
bu arada cinsel ilişki yasak bundan sonra dedi. kullandığım ilaçları yazdı tekrar.
sende doktordan dönünce yaz bana gelişmelerini CADIARZU

bu arada doğum için 8-13 ağustos arasını bekle dedi.

3. sayfanın sonunda yazdıklarım

canım kusurabakma evet aynı gün bende gıttım tombıklesmıs nurcan nasıl tuhaf oldum kocaman olmus prensesim 2650 gr 42 cm olmus annesinin pamuğu doktor basının capına falan baktı ınceledı sıvım normal düzeydeymıs hersey normal dedi normal doğum ıcın egzersızlere gelınce ben netten bulmustum bir site doktora gösterdım zaten bunun her hamıle yapabılır tehlıkesı yok dedı 11 haraket ama yemekten sonra cok rahatlatıyo catı muaynesı ıcın 38 inci haftada görusucez dedi nurcancım bu arada benden 2 hAFta sonra yanı 21 inde kan ve idrar ıstıycem dedı o anda asistanı gırınce aklım karıstı soramadım nıye ıstedıkı

Allah Allah neden istedi acaba tahlil?
doğum için gerekli olan birşeydir istediği tahlil bence.
ben de 10-15 gün sonra gideceğim, 23ünde gitmeyi düşünüyorum.
tam 38 haftalık oluyor o zaman.
ultrasonda tombik tombik görünüyor di mi, yanakları falan :))
bende iştah yok artık yaaa
1 kilo vermişim 2 haftada.
kahvaltıda 2 bardak süt, 1 dilim peynir, 1 domates, 1 salatalık, 1 yumurta.
öğlen de ya 1 porsiyon yemek ya da meyve tabağı yapıyorum kendime kocamaaan.
akşama da badem, fıstık falan.
doktor kilosu boyu iyi dedi ama 36 haftalık ve 2500 kilo 46 cm.
boyu tamam da kilosu az geldi bana yaaa.
bundan sonra daha hızlı alır kilo diyo doktor.
ama ben doğru düzgün yemiyorum ki...
evde yalnızım, eşimle kahvaltı yapıyorum, akşam geç gelio yemio yemek
ben de gün içinde yalnızım, yalnızken insanın canı birşey istemio kiiii...

nurcancım sana katılıyorum benzerlık cok benımde esım sabah erken cıkıyo 8 gıbı ama bırlıkte yapamıyoruz kahvaltıyı aksam erken gelıyo ama dedığın gıbı gun ıcerısınde yanlızım bendede iştah falan kalmadı zoraki yıyorum gecelerı bırtek kalktığımda 5 6 meyva bır bardak süt gunduz tık yok zoraki yıyorum banada zayıf gelıyo kızım aman sağlıklı olsunlarda napalım senin kızmı erkekmıydı ?

erkek benimki, SAT ne zamandı senin :)
hangi hastaneye gidiyorsun?

40 haftaya 4 haftam kaldı
hala çalışıyorum izinimi doğum sonrasına aktarıp bebişimle daha fazla vakit geçirmek istiyorum :CüvCüv:

Bulantılarımdan dolayı 5.ayıma kadar neredeyse sürekli serumla beslendiğim için daha hamilelik öncesi kiloma bile ulaşamadım zemuszemus

Kayınvalidem annem ve eşim çok yardımcı olduğu için hemen hemen evde iş yapmıyorum diyebilirim zaten eğilmek çok zor geliyor artık..

Uyku ve sıcak en büyük problem herkes üşürken bana normal geliyor hava :icecream:

Eşimle aram çok çok iyi o kadar anlayışlı ki çok şanslıyım diyorum :asigim:

33.haftamda 2145 gr 43 cm di benim yakışıklı oğluşum :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…