- Konu Sahibi KuzeyinGelini
-
40 haftaya 3 haftam kaldı :dance:
uyku problemim yok ama çok sık idrara çıkıyorum. buda normal.
toplamda 13kg aldım ama kendimi çok ağırlaşmış hissetmiyorum. doktorum 2 hafta önce bana artık ev işi yapmasan iyi olur dedi bende yapmıyorum. eşim saolsun çok yardımcı oluyor bana her konuda.
yediklerime hala çok dikkat ediyorum. haftada 2 gün balık 3 gün et tüketiyorum mutlaka. bebişimin kilo alması için bunları yapmam çok önemli.
yürüyüşlere devam. günde 20dk falan düz yürüyüş yapıyoruz normal tempoda...
benımde 40 haftaya 4 haftam kaldı sayılır hemen hemen hamılelığım boyunca sadece cok ağır olmasada 3 bucuk 4 ay bulantı cektım baska bir sorunum olmadı suan 35 haftaya gırıcem 2 gunum var Allaha şukurler olsun doktorun kafasını diftik diftik ettım kendımde arastırdım uzak durdum sakıncalı seylerden sureklı hareket halındeyım inat bır kızım olucak heralde bende ev işlerrını yaparken ayakta kalınca batıyo kaburgalarıma sola uzanıyorum bır kac dakıka gecıyo şişme falanda olmadı yorgunluk hıssıde yok allaha sukur gecelerı uyanmaya gelınce 2 3 defa tuvalete kalkıyorum 54 le hamıle kaldım suan 62 ye gırıyorum 7 kıloyla son aya ayak basıyorum 9 la tamamlasam ne guzel olurdu :teytey:
yediklerime hiç dikkat etmiyorum ben(((
kahvaltı yapıyorum, 5 gibi yemek yiyorum, akşama meyve.
35 haftalığız, 2500 gr bebiş.
yemediğim halde 20 kilo aldım
27 haftalik hamileyim
Ev isi konusunda elektrik supurgesi acmiyorum esim zaman bulunca aciyor. Banyo tuvalet temizliginde yavas yavas yapmaya calisiyorum kokusuz temizleyicilerle. Agirlik en basindan beri kaldirmamaya calisiyorum. Isten 3 hafta once cikmistim. Ben kreste kucuk cocuklara tek basima 10 cocuga bakiyordum son zamanlarda baya zor geldigi icin ve burda su an kis oldugu icin (Avustralya-Sydney)hastalik kapmamak ve islerimde eskisi gibi hareketli olamadigim icin erken ayrildim.
Hamilelikten once 42 kiloydum, bir kac hafta once tartildim 58 olmusum (16 kilo)maasallah:))
Esimle iliskiler konusuna gelince sormayin:))) manevi anlamda ALLAH a sukur cok mutluyuz ama diger konuya gelince 16 haftadan beri kestik. En son kanamam oldu hafif. Oda bende kestik korkudan, bebekten onemli degil sonucta. Neyseki az kaldi dogumuma 13 hafta + logusalik sabredecegiz artik:)) herkese kolay gelsin opuldunuz...
nurcancım senı takıpteyım zaten yanı daha doğrusu benle aynı giden annelerı sen çatı muaynesı oldunmu yarın gelınce haberdar et neler oldu ne dedı bende yarın gıdıcem doktora 36 haftamda catı muaynesı olucam sanırım bana ağustosun 5 gibi dedi
bende 30+4 günlüğüm herşeyimi kendim yapıyorum
eşimlede aram iyi sayılır şimdilik sorun yok
hamileliğim boyunca 3 kg aldım
nurcancım senı takıpteyım zaten yanı daha doğrusu benle aynı giden annelerı sen çatı muaynesı oldunmu yarın gelınce haberdar et neler oldu ne dedı bende yarın gıdıcem doktora 36 haftamda catı muaynesı olucam sanırım bana ağustosun 5 gibi dedi
nurcan kuzum :ecrin_bebek: gittinnmi bu gün doktora ne kadar olmuş senın bıcırık kaydirigubbakcemile3
nurcan kuzum :ecrin_bebek: gittinnmi bu gün doktora ne kadar olmuş senın bıcırık kaydirigubbakcemile3
3. sayfanın sonunda yazdıklarım
canım kusurabakma evet aynı gün bende gıttım tombıklesmıs nurcan nasıl tuhaf oldum kocaman olmus prensesim 2650 gr 42 cm olmus annesinin pamuğu doktor basının capına falan baktı ınceledı sıvım normal düzeydeymıs hersey normal dedi normal doğum ıcın egzersızlere gelınce ben netten bulmustum bir site doktora gösterdım zaten bunun her hamıle yapabılır tehlıkesı yok dedı 11 haraket ama yemekten sonra cok rahatlatıyo catı muaynesı ıcın 38 inci haftada görusucez dedi nurcancım bu arada benden 2 hAFta sonra yanı 21 inde kan ve idrar ıstıycem dedı o anda asistanı gırınce aklım karıstı soramadım nıye ıstedıkı
nurcancım sana katılıyorum benzerlık cok benımde esım sabah erken cıkıyo 8 gıbı ama bırlıkte yapamıyoruz kahvaltıyı aksam erken gelıyo ama dedığın gıbı gun ıcerısınde yanlızım bendede iştah falan kalmadı zoraki yıyorum gecelerı bırtek kalktığımda 5 6 meyva bır bardak süt gunduz tık yok zoraki yıyorum banada zayıf gelıyo kızım aman sağlıklı olsunlarda napalım senin kızmı erkekmıydı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?