40 kilo verme yolunda...

Hedef tablonun formatına bayıldım. Ben neden dusunememişim bunuuuu? Hemen çalıyorum
Siz de kalıcı kilo vermenin pesindesiniz ne mutlu. Başlamak bitirmenin yarısıdır, bence siz işin yarısını halletmişsiniz.
Diyet yöntemlerimiz farklı ama kilolarımız benzer. Takip edeceğim gunlugunuzu.
Allah kolaylık versin. Göz açıp kapayincaya kadar vermiş olursunuz fazlalıkları inşallah.

Cok sevindiiimmm begenmene :)) aynen, küçük hedefler çok motive ediyor insani :)) basarilar

Bugünü de 1630 kalori ile tamamladim, hadi bakalim çok fazla şekersiz filtre kahve içtim. Biraz istahimi kapatti Allahtan :)

Bugünü de 1630 kalori ile tamamladim, hadi bakalim çok fazla şekersiz filtre kahve içtim. Biraz istahimi kapatti Allahtan :)
Dün ben de sert bir filtre kahve yaptım, tokluk sürem inanılmaz uzadı Filtre kahve benim bağırsaklarımı da çalıştırıyor, çok şaşırıyorum

Teşekkür ederim şöyle bi okudum neler konuşmuşsunuz zaten kilolarda yakın, pek fazla düzenli forumlara giren birisi değilim fakat belki aranıza sızabilirim diye düşündüm kabul ederseniz

Benim de kısa vadeli hedefime (1. ETAP) ulaşmama 17.5 kilo kaldı!!!!!!!!!

Cok sevinirim:)) ben de çok fazla paylasim da bulunamiyorum zaten, maksat gelişmeleri kayit altına almak ve motivasyonu arttirmak :))

Teşekkür ederim şöyle bi okudum neler konuşmuşsunuz zaten kilolarda yakın, pek fazla düzenli forumlara giren birisi değilim fakat belki aranıza sızabilirim diye düşündüm kabul ederseniz

Hedefler insani çok motive ediyor di miii? :)) kaç kilosunuz, kac kilo olmayi hedefliyorsunuz?

Bugün arkadaslarla Kore yemeği yedim, kalorileri hakkında pek bir bilgim ya da tahminim yok ama pek istediğim gibi bir gün değildi. arkadaşlarımla gezmeye bu iki günün ardından biraz ara vericem zaten, diyet yapanin halinden hic anlamiyorlar :)) gerçi israrlara yenilmedim, kalori sinirini asmadim ama yine de daha az yiyebilirdim :)

Bugün alisveris merkezindeydim, sosyetik ince hanimefendileri izleye izleye bir hal oldum en cok istedigim sey incecik baldirlar ama erimiyor ya, en son oradan gidiyor sanki 52 kilo olsam da istedigim incelikte olamicam diye korkuyorum incecik kugu gibi olmak istiyorummm

Bacak-kalça bölgesinin birazcık etlice olması çok sıkıntı değil bence... Bazı kadınlarda seksilik katıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…