- 29 Mart 2009
- 9.738
- 45.350
- 548
- Konu Sahibi EmmaAutumn
-
Bana doktor suan için hareket vermiyor 80 kiloya düşünce harekete başlayacağım. Vücudum duraklamaya girince sporu da ekleyecegim. Şuan hareket etmek zor geliyor. Yürümeye zorlaniyorum
Pardon profilinizdeki bağyan kim?Merhaba,
Kenimi bildim bileli kilo sorunuyla um, kâh kilo alıyorum kâh azmedip veriyorum ama hiçbir zaman kilo probleminden kurtulamıyorum. Sonunda anladım ki bu sorundan temelli kurtulamamamın asıl nedeni hep şok diyetler yapmam, zayıflamak için mutlaka kendimi zorlamam gerektiğime inanmam. Bu nedenle bu defa x ya da y diyetini yapmayıp sadece günlük maksimım 1200 kalori alarak, bulduğum her fırsatta spor yaparak ve işlenmiş gıdalardan yavaş yavaş vazgeçerek kilo vermeye çalışacağım. Yolum çok ama çok uzun ama bu defa pes etmeye niyetim yok çünkü realist bir plânla gerçekleştirilebilir bir hedefe doğru ilerliyorum ve kendime zaman kısıtlaması yapmıyorum. Tüm gelişmeleri ve güncellemeleri mutlaka bu ilk mesajımda paylaşacağım.
Başlangıç tarihi : 26.05.2015
Başlangıç kilo: 93
1. Hedef: 89 √ 15 Haziran 2015
2. Hedef: 85 x
3. Hedef: 82 x
4. Hedef: 78 x
5. Hedef: 75 x
6. Hedef: 72 x
7. Hedef: 68 x
8. Hedef: 65 x
9. Hedef: 62 x
10. Hedef: 59 x
11. Hedef: 58 x
12. Hedef: 57 x
13. Hedef: 56 x
14. Hedef: 55 x
15. Hedef: 54 x
Son Hedef: 52 x
Pardon profilinizdeki bağyan kim?
Bende sizsiiz sandım bi anYabanci bir çift :) bayiliyorum onlara :)
Bende sizsiiz sandım bi an
Olur oda elbet bir gün bende bekarımBen evli değilim kigönül evli, mutlu, çocuklu olmak isterdi, orasi ayri tabi
Olur oda elbet bir gün bende bekarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?