40 kilo verme yolunda...

Son 6 gündeki kalori alımı şöyle:

800
2800
500
1000
1200
ve bugün 2000

:)

Düzensiz bir kalori alımında var bunun özel bir sebebi var mı ? Vücudunu sürekli şaşırtmaya mi çalışıyorsun sistemin Farklı?

Ağustos ayında işe başlıyorum Allah'ın izniyle ama bu halimle takım elbise giymek kabu gibi. Özellikle pantolonlar konusunda çok sıkıntı yaşıyorum. 44 beden pantolon giyiyorum, pantolonun bacak kısmı tam oturuyor, beli 2 beden büyük geliyor Hep aynı sorun. Terzilerin kapısını aşındırmaktan bıktım. Bir de çalışınca her gün ayrı kıyafet giymek lazım. Tam sıkıntı yani. Bakalım işe başlayana kada 72 kilo olabilirsem... 72 klodan sonra görüntü olarak pek sıkıntım olmuyor. Gerisi zamanla gelir zaten. 53 kiloyu görmek için acelem yok :) Kısa vadeli hedefim 72 kg şu an. 17 kg vermem lazım :)

Haklısın çalışırken kıyafet acaip sıkıntı oluyor. Benim de tam tersi sıkıntım var pantolonLarın beli olmuyor bacak bol oluyor. Ben 46 beden giyiyorum. Topuklu giyince acaip iri oluyorum.70 kilo da takım daha iyi oluyor. Ben o kiloya hasret kaldım 4 yıldır.
Bu arada farklı kalori düşüncesi iyi görünüyor belli bir dayanağı var mi

Bilimsel dayanagi var mi bilmiyorum ama ben kaçamak yapmaya meyilli olduğum için bende ise yariyor :) sen nasil bir diyet yapiyorsun?

Benim vücudum armut tipi, sanirim senin de tam tersi elma tipi :)

Ben bi dolu diet kitabı aldım kütüphane doldu.yiyecekleri tanımaya çalışıyorum kendi beslenme şeklini oluşturmaya çalışıyorum. Bu hafta daha uzmanlasamadigim için rutin diyetle devam ediyorum.
sabah 2 dilim ekmek 60 gram peynir yeşillik domates salatalık bazen patlıcan salatası bazen lor peynirli salata
saat 10 da çiğ badem iştah çok iyi diyorlar yanına mutlaka kuru veya yaş meyve öğlen sebze cacık veya yoğurt 2 dilim ekmek
saat 6 da yarım paket diye bisküvi yanına şekersiz limonata veya ayran veya kola
akşam 8-9 gibi et tavuk balık salata 2 dilim ekmek

Tavuğu torbaya yapıyorum daha lezzetli oluyor tavuk harcı ile.

Şuan spor yapmıyorum 10 kilo verince vücudundan olduğunda spora başlayacağım. Birde rutin doktor kontrolünde var ondan da fikirler alıyorum daha doğrusu yaşam koçu gibi birsey ama bende tam anlamadım ne yapmaya calisiyor

Ben de duyduğum her diyeti mutlaka deneyen, diyet kitapları koleksiyonu olabilecek kadar çok kitap alan, yabancı makaleleri sürekli okuyan biriyim ama genelde sadece zayıflama konusunda bilgimi arttırıp zayıflamak adına hiçbir şey yapmıyorum yani benim bildiklerimin çeyreğini bilmeyen insanlar azmedip onlarca kilo verirken ben hâlâ okuma derdindeyim :) En sonunda şunu öğrendim ki mükemmel diyet diye bir şey yok, herkesin kendine uygun bir kilo verme metodu var. Ben hayatımdan sevdiğim yiyecekleri çıkarıp onları yasak olarak etiketleyerek uzun vadede devam edemeyen biriyim. Böyle gerekirse tatlımı yiyip başka bir şeyden kısarak psikolojik olarak da daha motive olarak devam edebiliyorum.

Ben de sinir problemi var duyduğumu bilsem yemeye devam ediyorum.normalde düzgün yemek yeme alışkanlığım yok sabah dondurma öğlen kel alaka birsey yiyebilirim. Sabah kalkıp yemek bile yerim. Bundan dolayı hiç düzgün diet yapamadım çünkü diet bana çok ters bir hayat. Alıcısı diyorlar ben de alışmayi umuyorum. Sabah kahvaltı yapmayı normal yemek düzenini. 6 ayda beslenme değiştirmiş bakalım hayırlısı

Tarti 3 gündür inatla ve israrla 88.8 kg gösteriyor. Hic mi 100-200 gr değişmez ya :))

Ben de 88.8 im ama iki gündür . Günde 100 gram veririm diye düşünüyordum ama olmuyor. Çok acikiyorum bu aralar.sahurda çok abarttim 3 tane dost yedim ama yine de acıktım bayrama kadar keşke 5 kilo verebilsem inanılmaz rahatlayacagim hem moral olarak hem de psikolojik.
Ben de elma tipi yim ve hiç eğlenceli değil kıyafetler hiç yakışmıyor balon gibi oluyorum

Adet şişkinligi midir bilmiyorum ama kilom hala 88.8 de sabit! Boyle bisi görmedim ya!

Sabah biraz kasarla iki dilim ekmek yedim, arada kahvenin yaninda bademli çikolata çekti canim, iki parcacik yedim sadece. Özellikle adet döneminde olduğum için yemeden duramiyorim. Az önce de biraz protein olsun menumde diye 2 yumurtadan omlet yapip yedim. Son olarak 1 kahve ve 1 parca cikolatayla kapanis yaparim diye düşünüyorum :)

Ben bugun keyifliyim birden 1kilo verdim 87.6 oldum bugün yediğim diet şeyler nedense çok keyifli geldi. Birden düşünce de keyifliyim günde 100 gram anca veriyordum. Bugün meyve yemeyi düşünüyorum uzun zamandır yememistim. Kola da icecegim

Bu durağan ligi nasıl kirmayı düşünüyorsun.

Tebrik ederimmm.. Senin adina çok sevindim :)) Ben sadece sabredip diyetimi bozmadan beklemeyi düşünüyorum. Ben pes etmeyince mutlaka tarti pes edecek :)

Haklısın ben bir kez kabak çorbası icmistim tüm gün o kırmısti sonra kaldığım yerden devam ettim. Kilo durumda bu seferde mercimek çorbası içmeyi düşünüyorum tüm gün belki ise yarar umarım 80 e kadar durmam durursam moralim çok bozulur. Çok hevesli 8 kilo bi versem harika olacak

Ben de direniyorum kilolar da hala 88.5 kiloyum desem inanir misiniz :))

Ben kilo aldım bu hafta çok can sıkıcı . Sadece 1 kaçamak yaptım canıma okudu verdiğim iki kilo geri geldi moralim çok bozuldu. Çok nankör bu kilolar hiç emeğe saygı duyuyorlar

Kesinlikle. Ben de hic kaçamak yapamdigim halde ayni yerdeyim :)) keşke kilo alirken de boyle almak coookk uzun zaman alsa :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…