40 ve +40 yaş

---------------------------ÇITIRLAR HAVANIZ HAVALI OLSUNNNN:=)
-Sıkıntılardan uzak, huzurun gölgesinde geçireceğiniz günlerin

ömrünüze yayılması,

Ömürlerinizin bereketli, kazançlarınızın kârlı, sevinçlerinizin

daim olması dileğiyle...

Cuma'nız mübarek , dualarınız kabul olsun.

Sevgiyle kalın, sağlıkla nefes alın.. HEPıNıZı ÇOK ÇOK OPERıMMM

Çok geç oldu ama:utangac:,herkese hayırlı Cuma lar olsun inşallah. a.s.

slm murgizim ben iyim sen nsılsın , ay hayatım her yerdeyiz ne gezentiyiz demi,,
:roflol:

anaaa kim cekti loo .:uhm:offf haber verseydiler,poz verirdimm yandan hiç güzel cıkmamki..ayy ranzalarımız bilem cıkmış yaa..:1shok:yinede çok şekerimmm çooohhkkkk hihoyyyt hihoyyyt

evhanımım.ne kadar hasas ne kadar incesin bitanem sen yaa.bakılıyorum diye kahroluyor.ayy kıyamam ben sana.ah be bitanem isteyerekmi yapıyorsun sanki.seni tanıyan tanır.asla kötü düşünmezler.ya hiç onlarda olmasaydı demi yaa.bak ne güzel istenerek sevilerek bakılmak.hem şunun şurasında tekrar iyileşecek yine eski evhanımı olacaksın ve bizde dört gözle beklicezz seni.allahım acil acil şifalar nasip etsin balııımm.:Saruboceq:

nazarboncuğum sen nasılsın yavrusu.öpüyorum senidee..Şeniz

ahhhhhh arkadaşım yaramı deştin sanki ne kadar zor değilmi sen yanlız eğilsin en azından yanında sevdiklerin var işin gücün yapılıyor bende alışkın değildim oturmaya çaklııp kalmıştım yatakta sonra 1 ay herşey bana kaldı üzülme arkadaşım yanlız olmadığını bilmek bile çok güzel sen şanslısın bu konuda

:nazar::nazar::nazar:ABLAM GECMİŞ OLSUN SAFRADAN KORKMA ACIKMI KAPALIM OLACAN HEBER VER BİZE TEKRARDA GECMİŞ OLSUN ELLERİNDE OPREİMMMMa.s.:1hug:
--------------------------------:ecrin_bebek::ecrin_bebek:-----İRNAM GÖZÜN AYDIN ANNENE OLACAN NE GÜZELLL:emir_bebek::emir_bebek:
---------------------------EV HANIM ÇOK ----------------senağlama- ÜZÜLDÜM YAZDIKLARINA AĞLADIM senağlamaAYNI SIKINTILARI BENDE YAŞADIMMM HALADA YAŞIYORUMMM ALLAHIM ELE BAKTIRMASINNNN AMİN :1rolleyes::1rolleyes:

bitanacik dostlarım sağolasınız iyiki varsınız iyi dilekleriniz bana en iyi moral Alah herkesten razı olsun inşallah sizleri çok seviyorum dahada yazamıyorum ne desem size duygularımı anlatamam beni bu kez sevildiğimi bilmekten ağlattınız ŞenizŞenizŞenizŞeniz

ESMERİM KAPALI OLCAM İNŞALLAH ,
yüce rabbim ,herkese iyilik sağlık versin, ,,ev hanımı ,esmerim üzülmeyin moralinizi bozmayın ,geçiçek inşallah

kalpli-pasta.JPG

güzel arkadaşlarım hadi atalım şu sıkıntıları üzerimizden bize yakışmıyor anneaneler babanneler buyrun pastaya aaa daha torun bakacaz kız oğlan evlendirecez demi ama önümüzde uzun tatlı yorgunlukla güzel günler var neşeyle inşallah

afiyet şekerler olsun güzel boncuğum benim bak bide hıdırellezde ateşten atlayabilseydim atacaktım tüm sıkıntılarıda tek ayak enişten salmadı zaten sandelyeyle iniyorum 2 katı asansörde bozuk gülelim birazda demi ama güneş ne güzel fıkra yazmış okudunmu şimdi ona gülüyorum

kalpli-pasta.JPG

güzel arkadaşlarım hadi atalım şu sıkıntıları üzerimizden bize yakışmıyor anneaneler babanneler buyrun pastaya aaa daha torun bakacaz kız oğlan evlendirecez demi ama önümüzde uzun tatlı yorgunlukla güzel günler var neşeyle inşallah

alkisalkisalkisalkisalkisalkis AMİN AMİN AMAİNNalkisalkisalkisalkisalkisalkis

tÜnaydınnn
h anımlar yarın gırmeyceĞım analar gÜnÜz kutlu olsun bÜyÜklerımın ellerınde kÜÇÜklerımın gÖzlerınde operım
----------------- herkes ıyı ve gÜzel olsun herkese bol saĞlık dılıyorum allahımda Şıfa dılıyorum amın deyın Çıtırlarrrr
-------------------------kızlar bende oĞluma kız baktım dÜn gece Çok kÖmık bı Şey kız annesı ne dedı bu oĞlan Çok bÜyÜk kızımda gÜlmekten yıkıldım -kızının yaŞını sordum 21 benım oĞlan 19 neyse:):) oĞlana Çok sÜt ıÇırdım kemık bÜyÜkkk :):)yaaa buda dÜn akŞamkı macarammmmm

Hayırlı günler çıtırtlar...
Nasılsınız bu gün moreller iyidir inş...
Güneş 55 ablam tez iyileşirsin inş...
bol güneşli güzel günler geçiririz inş.kaydirigubbakcemile4:1hug:a.s.

Back
X