- 3 Ekim 2007
- 3.603
- 959
- 688
Canım benim , birtanem ilgine teşekkür ederim .Yaptırınca ilk iş sizlere yazacağım zaten .Dilerim kör olmam :))))) Çünkü hiç bir operasyonda şansım yoktur .Neler yaşadığımı yazsam hem güler hem ağlarsınız :))))rose canım, imkanın varsa yaptır tabi ki iyi ve güzel olur bizleri de haberdar et olan bitenden
iyi geceler kızlar
Canım geçmiş olsun , ben de henüz menopozda değilim ama ağrılarım oluyor .Aspirin içince geçiyor .Romatizma diye düşünüyordum demek ki olmayabilir .Ben tam bir doktor özürlüyüm .Aslında gidip ölçüm yaptırmak gerekir canım .güneşim çok geçmiş olsun canım umarım herşey yoluna girer torunun iyileşir,tekrar acı çekmez,
roseneri bende kemik erimesi var,bunun çıkacağını biliyordum çocukluğumdan beri süt içmeyi sevmeyen biriyim, benim bel bölgemde ağrı oluyordu,böbrek ağrısı olmadığının farkındaydım ama ne ağrısı olduğunu,hangi doktora gitmem gerektiğini anlayamamıştım.gittiğim iç hastalıkları uzmanı kemik taraması isteyince erken kemik erimesi başladığını öğrendim,menopoz döneminde erime daha da fazlalaşacağı için doktor bu yaşta bu ne böyle diye kızdı bana artık süt yoğurt ve ayran içmeye yazın da güneşlenmeye dikkat ediyorum.
Ama bide baktımki bizim 40/40 topiği hızlanmış
çıtırlarım iyi akşamlar hepinize
yeni gelen arkadaşım hoş geldin seversin burayı bizde seni seviyoruz
mapusda çıkan egem dağçiçeğim sizsiz olmuyor burala kk en güzel çıtırlarsınız egemin dişi hayırlı olsun diş hediği isteriz sende :=)
irnam evhanım kendinize dikkat edin bende iyleşmeyenlerdenim hastalık yakamı bırakmadıki şu ameliyatı olam :)))))))
--------------------------dün bütün gün hastanedeydim.
arkadaşlar neler yaptım neler.kemik ölcümü,memografi, SMR testi,vucut grafisi,
dün bunlarla uğraştım.kemik erimesi başlamış.özelleikle bel bölgemde
MR sonucumuda aldım,ordada belfıtığı başlangıcı varmış.henüz ameliyatlık değilmiş çok şükür.birsürü egsersiz verdi.
SÜT,YOĞURT,PEYNİR VS. İLGİNİZE DUYRULUR.. ya canım bu hastenedeki testler insanın canı alıyor GECMİŞ OLSUN
-
mrb lar nasılsınız , bu aralar sık giremiyom ,girsemde fazla kalamıyorum, ama gönlüm sizlerle ,bir haftadır doktordan gelemiyoruz, pazar günü torunum merdvenden düştü,dudağı patladı ,dişi kırıldı,3 dikiş atıldı dudağına, diş filmi çekilcek bir türlü çektirmiyor, eğer dişin kökü duruyorsa alınması lazımmış,en son uytup çekicekler filmi, yavrum o kadar korkmuşki,muayene odasına girmiyor ,bar bar bağırıyor, bakalım çarşamba randevu aldık bir daha denicekler film için ,inşallah köküde çıkmıştırda ,tekrar acı çekmez,
mrb lar nasılsınız , bu aralar sık giremiyom ,girsemde fazla kalamıyorum, ama gönlüm sizlerle ,bir haftadır doktordan gelemiyoruz, pazar günü torunum merdvenden düştü,dudağı patladı ,dişi kırıldı,3 dikiş atıldı dudağına, diş filmi çekilcek bir türlü çektirmiyor, eğer dişin kökü duruyorsa alınması lazımmış,en son uytup çekicekler filmi, yavrum o kadar korkmuşki,muayene odasına girmiyor ,bar bar bağırıyor, bakalım çarşamba randevu aldık bir daha denicekler film için ,inşallah köküde çıkmıştırda ,tekrar acı çekmez,
hepinize günaydın arkadaşlar,
şiir çok dokunaklı realist,evet bitsin artık bu savaş,anneler çocuklar ölmesin,ağlamasın,bitsin artık bu acı.
EV HANIMI ÇOKÇOK GECMİŞ OLSUN SENDE ALINTI YAPTIM HEKESLER BENİ SANMIŞ AMA HEPİMİZ BİRİMİZ İÇİN:1rolleyes:güneşim hoş geldin canım nasıl oldunuz çekilemeiş okudum ama kendi iyi demi sorma bende gittim MR çekildi 2 yıl önce çıkmıştı ama hiç sevmiyorum dr gitmeyi iç bi hap geçsin diye diye ilerletmişim canım boyun düzleşmesi omuzda yırtılma var
kırk tırt olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?