az önce ev hanımı aradı konuştuk,,,hepinize çok slm söyledi,,
pazartesi kontrole gidicekmiş,,moralim bozuk dedi ,2 ci ameliyattan sonra ,,netede girmiyom dedi,,
biraz birbirimize moral verdik,,,allah herkese iyilik versin
yeşilim iyim canım şükür
eşin nasıl oldu iyimi biraz
canım sıkıldı benimde ,eşimin sol bacağı şişti, 1 aydır ,dr gitmiyordu ,ben ameliyatımdan önce randevu almıştım eşime,,yoksa ona kalsa gitmiyordu,,buğün gitti nihayet ,dr anjiyo vermiş,,bacak anjiyosu yeni duydum bende ,,haftaya çekilcek,,inşallah önemli bir şey değildir ,.
Canım geçmiş olsun .Ağabeyimde de aynı sorun olmuştu .Çok basit bir şekilde düzeldi merak etme .
iyi akşamlar çiçeğim ,,slm söylerim ev hanımına,belki istanbula gidebilirim yakında ,belki buluşuruz çiçeğim ne güzel olurHerkese iyi akşamlar,Güneş ablam Evhanımıma selamlarımızı söyle,çok özledim ben..:a015:
Ank06 bu gün buluşmada,akşama çıkar resimler,darısı bbana inşallah.:1hug:
Bi İst. buluşmasını çok istiyorum a.s.
herkese iyi akşamlar
güneşim eşine gecmiş olsun canım inşallah kötü bir şey cıkmaz.allah şifa versin.
ev hanımına da üzüldüm şimdi.moral çok kötü.napmalı yaa onu seviyoruz,duacıyız inşallah en kısa zamanda kalkar ayağa.
:Saruboceq:
ne güzel istanbul buluşması iyi fikir çerezimmmHerkese iyi akşamlar,Güneş ablam Evhanımıma selamlarımızı söyle,çok özledim ben..:a015:
Ank06 bu gün buluşmada,akşama çıkar resimler,darısı bbana inşallah.:1hug:
Bi İst. buluşmasını çok istiyorum a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?