40 ve +40 yaş

az önce ev hanımı aradı konuştuk,,,hepinize çok slm söyledi,,
pazartesi kontrole gidicekmiş,,moralim bozuk dedi ,2 ci ameliyattan sonra ,,netede girmiyom dedi,,
biraz birbirimize moral verdik,,,allah herkese iyilik versin

güneşim eşine gecmiş olsun canım inşallah kötü bir şey cıkmaz.allah şifa versin.

ev hanımına da üzüldüm şimdi.moral çok kötü.napmalı yaa onu seviyoruz,duacıyız inşallah en kısa zamanda kalkar ayağa.
:Saruboceq:

Canım geçmiş olsun .Ağabeyimde de aynı sorun olmuştu .Çok basit bir şekilde düzeldi merak etme .

iyi akşamlar
el ha hoş geldin ,,,

irnam rosen , el ha sağolun canlarım ,,
rosen seni görmek ne güzel canım benim ,nerelerdeydin

Son düzenleme:
Herkese iyi akşamlar,Güneş ablam Evhanımıma selamlarımızı söyle,çok özledim ben..:a015:
Ank06 bu gün buluşmada,akşama çıkar resimler,darısı bbana inşallah.:1hug:
Bi ıst. buluşmasını çok istiyorum a.s.

iyi akşamlar çiçeğim ,,slm söylerim ev hanımına,belki istanbula gidebilirim yakında ,belki buluşuruz çiçeğim ne güzel olur
herkese iyi akşamlar

balmira hoş geldin

irnam sağol canım benim,,,,inşallah çıkmaz kötü bir şey
irnam ,üzülme sen ben ,ev hanımına , evhanımı bana ,birbirimize moral verdik,
birde ev kalabalık olduğu için ,,ve canı sıkkın olduğu için pc başına oturamıyom dedi,
ne güzel yardımcıları çokmuş evhanımının ,allah razı olsun onlardan

ne güzel istanbul buluşması iyi fikir çerezimmm
bende gidersem bende istanbul buluşması istiyorummm
------------------------güneşim gecmiş olsun
----------------ev hanımına sim soyle aramıza donsün artıkkkk
burda olan bütün çıtırlara sim
hepinnizi allah emet ediyorummm
kendinize çiçi bakınnnn
---------------------------------akşam duası edelim haydi kıslar hep birlikde amin deyelim

Resulullah (sav) akşam olunca şu duayı okurdu:

"Elhamdülillah geceye erdik Mülk de, Allah için geceye erdi Allah'tan başka ilah yoktur Tektir, ortağı yoktur Mülk O'nundur, hamdler O'nadır O, her şeye kadirdir Rabbim! Bu gecede olacak hayrı, bundan sonra olacak hayrı senden taleb ediyorum Bu gecede olacak şerden ve bundan sonra olacak şerlerden sana sığınıyorum Rabbim! Tembellikten, yaşlılığın kötülüklerinden sana sığınıyorum Rabbim! Cehennem azabından, kabir azabından sana sığınıyorum!" İbnu Mes'ud (ra) devamla, Resulullah (sav)'ın sabah olunca şu duayı okuduğunu söyledi: "Elhamdülillah sabaha erdik Mülk de Allah için sabaha erdi" AMİNNN:Saruboceq:

"Elhamdülillah geceye erdik Mülk de, Allah için geceye erdi Allah'tan başka ilah yoktur Tektir, ortağı yoktur Mülk O'nundur, hamdler O'nadır O, her şeye kadirdir Rabbim! Bu gecede olacak hayrı, bundan sonra olacak hayrı senden taleb ediyorum Bu gecede olacak şerden ve bundan sonra olacak şerlerden sana sığınıyorum Rabbim! Tembellikten, yaşlılığın kötülüklerinden sana sığınıyorum Rabbim! Cehennem azabından, kabir azabından sana sığınıyorum!" ıbnu Mes'ud (ra) devamla, Resulullah (sav)'ın sabah olunca şu duayı okuduğunu söyledi: "Elhamdülillah sabaha erdik Mülk de Allah için sabaha erdi" AMıNNN

AMıNN Esmerim,iyi geldi bu Dua bana,tamda Perşembe gecesi.:Saruboceq:a.s.

"Elhamdülillah geceye erdik Mülk de, Allah için geceye erdi Allah'tan başka ilah yoktur Tektir, ortağı yoktur Mülk O'nundur, hamdler O'nadır O, her şeye kadirdir Rabbim! Bu gecede olacak hayrı, bundan sonra olacak hayrı senden taleb ediyorum "Bu gecede olacak şerden ve bundan sonra olacak şerlerden sana sığınıyorum Rabbim! Tembellikten, yaşlılığın kötülüklerinden sana sığınıyorum Rabbim! Cehennem azabından, kabir azabından sana sığınıyorum!" ıbnu Mes'ud (ra) devamla, Resulullah (sav)'ın sabah olunca şu duayı okuduğunu söyledi: "Elhamdülillah sabaha erdik Mülk de Allah için sabaha erdi" AMıNNN

Sağolasın esmerim. Allah razı olsun

Hepimize hayırlı Cumalar..Her şey gönlümüzce olsun ınşallah

tşk ederim D@ĞÇıÇEĞı VE YEŞıLıM GÜZEL Bı DUA DEMı ALLAHIM KABUL ETSıN
HAYIRLI CUMALARRRR
CUMANIZ MUBAREK OLSUNNN
--------------------ANK06 NE GÜZEL YA ELıF HANIMIDA GORMUŞ OLDUNNN
HEPıNıZ ÇOK ŞEKERSıNıZZZZ

Canların hepinize günaydın....:teytey:

Tülincim aramıza hoş geldin canım umarım herşey yolundadır canısı..
Hepinize hayırlı cumalar öpüyorum sizleri.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…