Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hanım ablam gelmişhihoyyyt
hoşgeldin geçmiş olsun nasılsınn abla?
hoşgeldin canım .hadi inşallah.üç hafta sonra aramızda olacaksın.bizde seni kocaamaaaaann öpüyoruz.kendine iyi bak tatlım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktancanlarım benim sevgi dolu selamlar hepinize tek tek teşekkürler iyiki varsınız inanın hep aklımdasdınız güneşim sağolsun size haber vermiştir bende sizin selamlarınızı ve iyi dileklerinizi aldım AllaH razı olsun
sizleri nasıl özledim anlatamam şükür şimdi çok iyiyim rabbim beterinden saklasın 3 hafta sonra tam basacam nasipse sizi çoook seviyorum kocaman öpüyorum
iyi akşamlar kk güzel dostlarım bügün duam ve sizlerin duası kabul oldu allahım utandırmasınnn
oğlum nişanlandıııı hepinize tşk ederimmmm öpüyörümmm hepiniziii
hhadi hayırlısı allah tamamına erdirsin inşaallah herşey gönlünüzce olsun hayırlısı ile :)iyi akşamlar kk güzel dostlarım bügün duam ve sizlerin duası kabul oldu allahım utandırmasınnn
nazarboncugum yeşilim egem güneşim d@ğçiçeğim ank06 emine44 leerenim evhanımı yani çok değerli arkadaşlarım sizleri iyiki tanımışım iyiki varsınız
bügün duanız ile ve benim de duam ile oğlumun sozu kesildiiii
şükür canım şu an iyiyim alçı çıktı ayağım yere değdi ama daha basamıyorum moralim gerçekten çok bozuktu tekrar amaliyat deyince ama şimdi iyiym hele sizleri görünce birde girer girmez iyi haberler nasıl mutlu oldum irnamı gördüm esmerimin haberini duydum inşallah hep güldürsün rabbimbende seni özledim bizler iyiyiz sen anlat
nasılsın moralin sağlığın nasıl
nasıl geçti ameliyat?
bitanem Allah tamamına erdirsin inşallah bir kayınvaide resmi isteriz artık çok merak ediyorumiyi akşamlar kk güzel dostlarım bügün duam ve sizlerin duası kabul oldu allahım utandırmasınnn
canım arkadaşım çok sağolasın bende çok öpüyorum sen nasılsın kusura bakma ne olur inan aklım hep sendeydi güneşe de sordum seni geçmiş olsun sizede geç oldu ama giremedim inan eşin umarım daha iyidirev hanımı hoş geldin tekrar geçmiş olsun canım. güneşten aldık haberlerini. az kalmış bundan sonra hep aramızda ol inşallah. yanaklarından öpüyorum
nazarboncugum yeşilim egem güneşim d@ğçiçeğim ank06 emine44 leerenim evhanımı yani çok değerli arkadaşlarım sizleri iyiki tanımışım iyiki varsınız
bügün duanız ile ve benim de duam ile oğlumun sozu kesildiiii
hoşgeldin canım .hadi inşallah.üç hafta sonra aramızda olacaksın.bizde seni kocaamaaaaann öpüyoruz.kendine iyi bak tatlım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
hayırlısı olsun esmerim .allah tamamına erdirsin.mutlu olurlar inşallah.alkisalkisalkis
canlarım benim sevgi dolu selamlar hepinize tek tek teşekkürler iyiki varsınız inanın hep aklımdasdınız güneşim sağolsun size haber vermiştir bende sizin selamlarınızı ve iyi dileklerinizi aldım AllaH razı olsun
sizleri nasıl özledim anlatamam şükür şimdi çok iyiyim rabbim beterinden saklasın 3 hafta sonra tam basacam nasipse sizi çoook seviyorum kocaman öpüyorum
Canım hoş geldin..Ne güzel burda görmek.opuyorumnanaktanDaha iyisin inşallah..a.s.
hoşbuldum çiceğim iyiyim şükür sen nasılsın oğluşun nasıl dua et bize kız sbs oğlan öss bu yıl sibel bu pazar nasipse sizinki ne zaman bende size duacıyım emekleri boşa gitmez inşallah Şeniz
çiçek ablam artık hanım abla döndü aramıza allahın izni ile
Boncuğum iyi geceler.:1hug:Sen nasılsın,sende az girer oldun sanki.:sm_confused:Ya da ben geç girdiğim için belki.:uhm:
tekrar burda olmak ne güzel güzel doostlarım benim ay içim açıldı vallah bu arada hava atayım size durun cenem açılmışken kaç gündür üzgün surat smili oturuyordum zaten ama eşim bana nasıl güzel baktı anlatamam