40 ve +40 yaş

amin canım çok sağolasın şükür bende çok öpüyorum Şeniz
Günaydın çıtırlarım ne haber

Ev hanımı avatar süper olmuş cıvıl cıvıl yani
Şenizevet çiçeğim sayesinde üzülmüş çok bastonluya biraz ani oldu çök seçemedim ama artık hep iyi haberler duyalım inşallah
ah laereenim ah ağlattın beni Allahım merhamet versin bak ne diyorum biliyormusun ;
gelinliğin ucuz olduğunda gelin olduk
kayınvalideliğin ucuz olduğu zaman kayınvalide olduk ne diyeyim
Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin

sağol canım Allahım beterinden korusun böyle gecici sıkıntılarla olsun sınavımız Şeniz

günaydın çıtırlarıma.s.sizi çok seviyorum:1hug:

Günaydın kk'nın sevgili çıtırları
Herkese hayırlı sabahlar olsun
Lereenim ne kadar güzel bir paylaşım böyle
Bizlerde bir gün yaşlanıp tek kalacağız hayırlı evlatlarımız olur inşallah :Saruboceq:

esmerim, sağol çok güzeller iki tane aldım. hayırlısı olsun canım.
TŞK EDERİM AFİYET OLSUNNa.s.

esmerim hayırlı olsun,söz çikolatası haa.iyi hadi afiyet olsun yemeğinizde.gelin hanım güzel yemek yapabiliyomu,yarın alırız havadisleri,
aldım bende çikolatatn
AY İRNAM GÜZEL HAZIRLANMIŞŞŞ GÖZÜME GİRDİ AFİYET OLSUN TŞK EDERİM Bİ DENEMMMyerimseniben

esmerim hadi hayırlı olsun canım çukulatadan aldım sizede afiyet olsun
SAĞOL CANISI AFİYET OLSUNyerimseniben

esmercim canim hayirlisi olsun insallah allah tamamina erdirsin aldim cukolatasindan tesekkürler canim darisi benim cocuklarimin basina opuyorumnanaktana.s.
AMİN İNŞ DARISI BÜTÜN BEKERLARAA AFİYET OLSUNyerimseniben

hayırlı olsun Alllah ağız tatı versin sizede afiyet olsun kimbilir ne güzel hazırlanmıştır gelin kızımız sonuna kadar hep tatlı ol gönlü güzel arkadaşımŞeniz
İNŞ CANISIII AMİN AĞIZ TADI MIZ İYİ OLSUN AFİYET OLSUNNN

esmer güzeli hadi hayırlısı inşş
herşey gönlünüzce olsunna.s.
TŞK EDERİM BİDENEM AFİYET OLSUNNNyerimseniben

Kaldıysa ben de aldım bi tane opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
KALDI CANIM KALDIII AFİYET OLSUNNNŞeniz

bir tane bende alırsam ayıp olurmu acaba...:kedi:

AL CANIM BİTENE ALMASAN İKİ TENE AL AFİYET OLSUNNyerimseniben

iyi geceler çıtırlarım
esmerim çikolatamı bende aldım,tekrar hayırlı olsun
ev hanımı canım iyi yapmışsın,sana moral olmuştur,
opuyorumnanaktanTŞK EDERİM CANISIIIÇOK NAZİKSİNNN
Canım Allah mutlu etsin.
TŞK EDERİM
AFİYET OLSUNopuyorumnanaktan LEREENİM GÜZEL PAYLAŞIM AMASI VAR OKURKEN İKİ KERE DÜŞÜNDÜM VE ÇOK HİSLENDİMMM:::a015:

-----------------------------turkbayragiHERKESE GÜNAYDINNNturkbayragiturkbayragi

EV HANIMI NE KADAR GÜZEL Bı SOZ
---------------ah laereenim ah ağlattın beni Allahım merhamet versin bak ne diyorum biliyormusun ;
gelinliğin ucuz olduğunda gelin olduk
kayınvalideliğin ucuz olduğu zaman kayınvalide olduk ne diyeyim
Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin EMEĞıNE SAĞLIK AMıNNNNNNN

hanımlar nasılsınız hepiciğinizi öpüyorumkaydirigubbakcemile3 sağlık sıhhat mululuk diliyorumopuyorumnanaktan

Hepinize güzellikler diliyor ve öpüyorum.

Ev hanımı seni görmek ne güzel.

Yazıyı beğendiğinize sevindim. Okuduktan sonra bir kez daha düşünmek gerek.:))

Son düzenleme:
Selamlar KK nın en güzel,en çıtır hatunları....ısimlerinizi tek tek saymıycam muhakkak bir kaç kişi unutuyorum,isim yazılırken benim ismim unutulmuşsa çok üzülüyorum o yüzden kimsenin ismini yazmıyorum,Lereenim paylaşımın çok güzel, bizlerde bir gün yaşlanıcaz,büyüklerimiz hep söyler.''Üç gün yatak dördüncü gün toprak'' diye.Allah herkese hayırlı evlat versin....:gitme: :sinifsinif: lmaz: :kedi: :umursamaz: ayyy bunlarda yeni gelmiş çok şekerler yaa...

Kızlaarr,Ankara da bi yağmur,bi yağmurdelikafadulden
Tam bardaktan boşalırcasına misalihihoyyythihoyyyt
Bu arada doluda yağdı galibaaa.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…