40 YAŞINDA bir düğün tanışması

Duygular işin işine girince değişiyormuş, bende aynen böyle yazardım taki bu derde düşmeden önce
Düğünde 50 yaş topuz
Sıfır aksesuar, doğal makyaj, neden mi
Koca vs umrum değildi
TAKİ kimyam tutana kadar

Allah umarım hepinize böyle Br Duygu yaşatır da beni birazcık anlarsınız
Ablacım ben zaten evliyim. O yollardan geçmiş biriyim. Burada olan arkadaşın bir çocuğu evli ya da ilişkiler yaşamış insanlar. Sana bir şeyleri söylemeye çalışıyorlarsa hayat tecrübelerinden ileri geliyor. Sen de duygu olabilir ama adam da yok. İsteyen adam şart şurt sunmaz. Bu adam resmen kurallarım bu ister kabul et ister etme modunda. Uyan biraz.

Oo tam evlenmelikmiş. Her genç kadının hayali bu şartlar.

Konuşup sohbet edebilmek beni özellikle çok etkiledi. Milyonlarca yıldır insanların yapamadığı bir şey çünkü.

Ay daraldım, şaka bir yana bir de günümüz erkeklerinin neden g.tü kalkık filan diyoruz, bu şartlara bile koşa koşa gelen kadın varsa normal yani.
Alakası yok
Kadınlar erkeklerin peşinde koşuyor
Ben tek adım atmadım şuan dikkat ederseniz
O aradı ulaştı konuştu ben değil

Ablacım ben zaten evliyim. O yollardan geçmiş biriyim. Burada olan arkadaşın bir çocuğu evli ya da ilişkiler yaşamış insanlar. Sana bir şeyleri söylemeye çalışıyorlarsa hayat tecrübelerinden ileri geliyor. Sen de duygu olabilir ama adam da yok. İsteyen adam şart şurt sunmaz. Bu adam resmen kurallarım bu ister kabul et ister etme modunda. Uyan biraz.
İmtihan mı neden dilim bağlandı bilmiyorum bacım bu bendeki durum.
Ben güven arıyordum aile babası olması belki güven çok verdi tabi
Tek kriterim sadakat güven
Az biraz da yüzüne bakılsın
Zeki olsun
Hayran oldum yani
Şimdi vaz mı geçeyim?

Bu kadar kafaya taktıysanız gidin görüşün illa evlenmek zorunda mısınız? Kocaman kadınsınız zaten gönlünüzce ilişki yaşayabilirsiniz hesap vereceğiniz bir durum yok. Evlenmezseniz kardeşleri ya da ailesi sorun olmaz. Sıkıntı yaparlarsa ayrılır geçersiniz, relax:d

Zeki olsun
Hayran oldum yani
Şimdi vaz mı geçeyim?
Sakın vaz geçeyim deme evlen ben seni burda boy boy konularla görmek istiyorum 😁

Zeki olsun
Hayran oldum yani
Şimdi vaz mı geçeyim?
Bak şimdi ablacım hayranlık dediğin şey tanımadığın kişilere olur. Ünlü kişilere duyulan hayranlık gibi .. Ama arada bir sohbetiniz, geçmişiniz yok. Sevgi yok, yaşanmışlık yok. Bu kadar nasıl bağlanabildin? Sadakatini bir çırpıda nasıl anladın ? Bir olay yaşaman lazım ki sadakatini anlayasin. Zekilik göreceli bir kavram. Herkesin kendine has özellikleri var. Evlilikte sadece zekiliğin önemi olmuyor.
Ne yaşadın da vazmıgeçeyim diye soruyorsun ? Mantık yok .

Back
X