Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi akşamlaar.
leydim allah kavuştursun canım.
Memleketimizde iyimserler kötümserlere kızınca "Hiç mi pozitif bir şey yok bu memlekette birader" diye çıkışırlar. İşte size pozitif bir bahçıvan...
Seyahatten dönen ev sahibi havaalanından bahçıvanına telefon açmış, konuşuyorlar:
- Nasıl, her şey yolunda mı?- Yolunda... Küreğin sapı kırıldı, şu anda onu tamir ediyordum.
- Neden kırıldı?- Köpeğinize mezar kazarken zorlamışım, ondan kırıldı.
- Nee! Köpeğim mi öldü?- Maalesef havuza düştü?- Benim köpeğim çok iyi yüzerdi; havuzda nasıl ölür?
- Havuzun suyu boşalmıştı, atlayınca betona çakıldı.
- Havuzu yeni doldurtmuştuk, neden boşalttınız?
- İtfaiyeciler evdeki yangını söndürürken ilave suya ihtiyaç duydular.
- Neee evde y angın mı çıktı?- Evet efendim. Annenizin vefatı dolayısıyla taziyeye gelenlerden biri yanık sigara bırakmış.
- Annem mi öldü? Yahu kadın daha iki hafta önce sapasağlamdı?
- Haklısınız da... Yatak odanızda karınızla en yakın arkadaşınızı aynı yatakta görünce kalbine inmiş.
- Yahu hiç pozitif bir haber yok mu adam sende?
- Var efendim... Geçen gün siz AIDS testi yaptırmıştınız ya... Sonucu geldi, pozitif !!! .
içinizi karartmayım kızlaar pozitif olun,pozitif pozitiiffff :roflol: :roflol:
Ne hırsı varmış adamınn..bide çeviriyor ha..delikafadulden
Oy bende kaynana olacağım..:teytey::sm_cool:
KKnün güzel bayanları
Çok önemli bir kampanya hiç bir maliyeti yok ve sayılamayacak kadar faydası var.
Evde yediğimiz meyve çekirdeklerini kiraz, kaysı, erik vb...sonbahar aylarında (çimlenmesi için yağmurların başlayacağı mevsimlerde) pikniğe, dağa, gezmeye gittiğimiz arazilere toprağa gömüp üzerine de bir miktar su dökersek bunların bir kısmı tutacak ve doğanın dengesinin korunmasında yarar sağlayacaktır.
Sebzelerde olduğu gibi, yakında meyvelerde de hibrit tohumlar yaygınlaşınca, çekirdekten ağaç yetişme imkânı ortadan kalkacak. Bu nedenle elimizi çabuk tutup ülke sathına ne kadar ekebilirsek o kadar yararlı oluruz
Kızlar mehaba , hepinizi teker teker öpüyorum ŞenizŞeniz
Sizi ciddi konulardan biraz uzaklaştırıp güzellik konularına yönelteyim .Bir süredir kendimde ciddi konulardan bunaldımlmaz:.Biraz kendime bakayım dedim zemuszemus
Elbette olan giden paracıklara oldu mafoldumben :) 15 gün kadar önce Ultrashappe yaptırdım .Bu cihazı daha önce duydunuz mu bilemiyorum .ıstanbul da 2 yerde var .Ben anadolu yakasında oturduğum için bu tarafı tercih ettim .Bu cihaz böbrek taşı kırar gibi çalışan , bu yolla yağları parçalayan bir sistem .Güya ilk seansta 3 cm incelme sağlıyormuş .Ben aslında medikal estetiğie inanmıyorum ama ameliyattan tırstığım içim denmeke istedim .Bu deneme çok pahalı bir deneme oldu .Faydası olsa tamam ama hiçbir değişiklik yok.Siz yatıyorsunuz cihaz size atışlar yapmaya başlıyor:jeyyar:Biraz yanma hissediyorsunuz ama yağlar eriyecekya dişinizi sıkıyorsunuzdelikafaduldenDoktor hanım sizi telefona bakan kıza emanet ediyor .....Cihazla kız ilgileniyor arada "siz niye tepki vermiyorsunuz, canınız yanmıyor mu vb gibi..."ve daha bir sürü salakça sorularla canımı sıkıyor.Sinirle arabama atlayıp eve dönmeye çalışıyorum , kızın gerçekten aptalca asabımı bozan konuşmaları yüzünden evime giden yolu zor buluyorum .Nasıl kaza yapmadım Allah korudu .Bazen hastaneye telefon edip bırakıp giden doktoru ve yanındaki kızı şikayet etsem mi diye düşünüyorum .Neticede 2 bölge için 1600 para ödedim .Kabahat sende gitmeseydin diyebilirsiniz ama inceleceğine garanti veriyorlar .Zaten kadın sizde 2 santimlik yağ var bu cihaz bu kadar az yağda çok etkili değil dedi .Dedi ama soyunup yattıktan sonra söyledi .Bir ara lipolize gitmiştim sonuç yine aynı .Mezoterapi , karboksiterapi diyorlar artık hiç inanmıyorum .Hepsi para tuzağı .
Kızlar sizler de birşeyler yapmaya çalışıyormusunuz , yoksa bir ben miyim ?Hadi itiraf edin bakayım , herhalde yaşamımız sadece çocuklar ve ev değil .Bir ara ırnacığım evde plates yapıyordu .ırnam devam ediyormusun faydasını gördün mü bilmiyorum .HepiniziŞenizŞeniz
KKnün güzel bayanları hepinize sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir gün dileğiyle günaydın.Öpüyorum hepinizi tek tek.
Çiçeğim,Esmer güzelim, irnam harikasınız sabah sabah motive oldum:))))))
Murgizinannesi canım hayırlı olsun tebrikler.Ne güzel hep böyle haberler alsak:)))
Çok önemli bir kampanya hiç bir maliyeti yok ve sayılamayacak kadar faydası var.
Evde yediğimiz meyve çekirdeklerini kiraz, kaysı, erik vb...sonbahar aylarında (çimlenmesi için yağmurların başlayacağı mevsimlerde) pikniğe, dağa, gezmeye gittiğimiz arazilere toprağa gömüp üzerine de bir miktar su dökersek bunların bir kısmı tutacak ve doğanın dengesinin korunmasında yarar sağlayacaktır.
Sebzelerde olduğu gibi, yakında meyvelerde de hibrit tohumlar yaygınlaşınca, çekirdekten ağaç yetişme imkânı ortadan kalkacak. Bu nedenle elimizi çabuk tutup ülke sathına ne kadar ekebilirsek o kadar yararlı oluruz
kısss o parayı bana vereydinde burnumu yaptıraydım rosum yaa.Canım benim,madem çok yağın yok..niye girdin öyle eziyetlere..:1hug:Benim de karın bölgemde var fazlalık aynen.a.s.Bayanların malum sorunu zaten bu..ben yürüyüş yapıyorum.Günde yarım saat..Kepekli ekmeğe döndüm..çikolata filan yememeğe gayret ediyorum..:1rolleyes:çünkü ne yapsakta bunlara devam edince yine yerine geliyor gidenler..:sm_confused:en doğrusu olmalarını engellemekmiş meğer..Sen de canım,yürüyüş ya da İrna nın dediği gibi hafif sporlarla çözüm getirebilirsin bence..hihoyyytkarın gedecek diye başka yerden sağlımızdanda olmamak lazım di mi??Şeniz
Dağ çiçeğim sağol canım Şenizİrnam yine beni güldürdün , alemsin kıssopuyorumnanaktanburun ameliyatı ha :jeyyar:Bu arada şimdi sen beni tombalak birşey sandın herhalde:jeyyar:Yok canısı boyum 160 kilom 54 .Aslında göbek filanda yok ama , maksat daha ince olmak:icecream:Tabi incelen ben değil cüzdan oldudelikafaduldenİşte gençlikte maddi sıkıntılardan bunları yapamadık diye , şimdi biraz kendimde hak görüyorum .Fayda etse neyse ama bir işe yaramıyor.Keşke o para daha yararlı bir işe gitseydi.Çok öpüyorum birtanelerim Şenizşaka biyana,rosenimde o dediğin şeyleri hiç duymadım.oraya giden müşterilere sorup soruştursaydın keşke.bayanların kilosu sorulmazmış ama merakta ettim ama kilonu.
eminim kendine bakan çok güzel bir olduğuna.hadi kolay gelsin sana canım.inş.zayıflar incelirsin.