- 20 Mart 2008
- 141.969
- 213.945
- 1.423
- 60
bende iyiyim sağol evde pinekliyorum
yemek yapmam lazım kaldım wallaha akşama k.valide gelecek yarın sabahta kızımla birlkte izmire gidecekler oradanda kuşadasına geçecekler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende iyiyim sağol evde pinekliyorum
yemek yapmam lazım kaldım wallaha akşama k.valide gelecek yarın sabahta kızımla birlkte izmire gidecekler oradanda kuşadasına geçecekler.
iyi geceler güzel dostlarım sizleri nasılda özledim umarım herkes çok iyidir herkesi tek tek öpüyorum. bende çok daha iyiyim dr kontrolu için geldim birkaç gün burdayım hep aklımdaydınız kulaklarınız çınladımı irnam rüyanda pembe görmüşsündür hayırlara çıkar inşallah şimdi eve girdim eşim bu kadar önemli ne var hemen açtın bir evini dolaş diyor bak bu yazıyı okuyacakmışım işte nasıl mutluyum sizlere kavuştuğuma yeşilimin buluşma resimlerinede baktım hemen dağçiceğimi yeşilimi gördüm gönlü güzel kendi güzel arkadaşlarım benim iyiki varsınız sizleri seviyorum
iyi geceler güzel dostlarım sizleri nasılda özledim umarım herkes çok iyidir herkesi tek tek öpüyorum. bende çok daha iyiyim dr kontrolu için geldim birkaç gün burdayım hep aklımdaydınız kulaklarınız çınladımı irnam rüyanda pembe görmüşsündür hayırlara çıkar inşallah şimdi eve girdim eşim bu kadar önemli ne var hemen açtın bir evini dolaş diyor bak bu yazıyı okuyacakmışım işte nasıl mutluyum sizlere kavuştuğuma yeşilimin buluşma resimlerinede baktım hemen dağçiceğimi yeşilimi gördüm gönlü güzel kendi güzel arkadaşlarım benim iyiki varsınız sizleri seviyorum
sen niye gelmiyorsun izmire
sim çıtırlar
nasılsınız
keyifler yerindemi
ank ne iyi etmişim gız eylenmişin
irnam ruyan çok güzel güzel yorum yapalım güzel olsun :)
boncuğum güzel temiz hava iyi gelmi,ştir
çiçeğim güzel bi yazı duygulu anlamlı emeğine sağlık
yeşilim ne kadar asıl bı duruşun var çok güzelsinnnn:)
murgizinannesi
evde niye pinikliyorsunki
çık gez canısııı ismin unutmadım ama aklımdaki arkadaşlarımada sim yolluyorum öptüm hepiniziiz
------------------------------------------bizden düğün vardı cenezamız vardı herikiside zor oldu
bi tarafımız ağladı bi tarafımız güldü insan hali doğanın kanunuuu yani kısaca şoyle diyorummm hayat devam ediyorrr arkadaşlarrr
Canım hoş gelmişsinn..opuyorumnanaktanne güzel seni burda görmek..hihoyyyt
İrna mın içine doğmuş bak..rüyası çıktı gerçekten..
Bu gün Ankara kaynıyor sanki..kafamçokkarıştı
Gene bi yağmur yağsada rahatlasak..:dance::teytey:
DEĞERİNİ BİLMEK
Vaktiyle ergin bir şeyh, yıllarca yanında yetiştirdiği müridini imtihan etmek ister. Onun eline iri bir pırlanta verip: “Oğlum” der “Bunu al, önüne gelen esnafa göster, kaç para verdiklerini sor, en sonra da kuyumcuya göster. Hiç kimseye satmadan sadece fiyatlarını ve ne dediklerini öğren, gel bana bildir.
” Mürit elinde pırlanta bir bakkal dükkanına girer ve “Şunu alır mısınız?” diye sorar . Bakkal parlak bir boncuğa benzettiği mücevheri alır; elinde evirir çevirir; sonra: “Buna bir tek lira veririm. Bizim çocuk oynasın” der. Mürit teşekkür edip çıkar.
Bir manifaturacıya gider. O da parlak bir taşa benzettiği mücevhere ancak bir beş lira vermeye razı olur. Üçüncü olarak semerciye gidir: Buna ne verirsiniz?” diye sorar Semerci şöyle bir bakar, “Bu der “benim semerlere iyi süs olur. Bundan “kaş dediğimiz süslerden yaparım. Buna bir on lira veririm.”
Mürit en son olarak kuyumcuya gider. Kuyumcu mücevheri görünce yerinden fırlar. “Bu kadar büyük pırlantıya nereden buldun?” diye hayretle bağırır ve hemen ilâve eder. “Buna kaç lira istiyorsun?” Mürit sorar: Siz ne veriyorsunuz?” “Ne istiyorsan veririm.” Mürit, “Hayır veremem.” diye taşı almak için uzanınca kuyumcu yalvarmaya başlar:
Ne olur bunu bana sat.
Dükkânımı, evimi, hatta arsalarımı vereyim.” Mürit emanet olduğunu, satmaya yetkili olmadığını, ancak fiyat öğrenmesini istediklerini anlatıncaya kadar bir hayli dil döker.
Şeyhinin yanına dönen mürit büyük bir şaşkınlık içinde macerasını anlatır.
Şeyh sorar: “Bundan ne anladın?”
Müridin verdiği cevap çok doğrudur: “Bir şey ancak değerini bilenin yanında kıymetlidir.”
a.s.a.s.a.s.
hepinizin, gününüz aydın, haftanız hayırlı olsun
hogeldin evhanımı, sen iyi ol iyi haberlerini alalım inşallah
ank valla aferin sana ben hiç cesaret edemezdim ne küçükken ne şimdi:):)
nazarboncuğum sen de en güzelini yapmışsın doğal yaşam park izmir öyle mi?izmirim beniiiiim
Ne güzel boncuğum gezmişsin sende iyi olmuş çok öptüm seni tatlım kaydirigubbakcemile3
Hoşgeldin canım benim seni görmek ne kadar güzel iyisindir inşallah ayağın nasıl oldu kalacaksın herhalde biraz sonra tatile devam ne güzel .
Evden önce hemen kk demi burasız olmuyor kesinlikle arkadaşım.
Kendine çok iyi bak öpüyorum seni kaydirigubbakcemile3
Sormayın ablacım tepetaklak olmuştum resmen bir daha da asla binmem zaten kızın gazına geldim gerçi .kaydirigubbakcemile3
Sağol canım iyiyiz sen nasılsın sanada iyi haftalar.kaydirigubbakcemile3
selam arkadaşlar opuyorumnanaktan
hoşgeldin ev hanımım ,sorma canım yaa artık kk rüyalarımıza bile giriyor.inşallah ayağında tamammen iyileşmiştir.başka türlü iyisn demi,
kendine iyi bak çok güzel bi tatil gecirmeni dilerim opuyorumnanaktan
Canım hoş gelmişsinn..opuyorumnanaktanne güzel seni burda görmek..hihoyyyt
İrna mın içine doğmuş bak..rüyası çıktı gerçekten..
Bu gün Ankara kaynıyor sanki..kafamçokkarıştı
Gene bi yağmur yağsada rahatlasak..:dance::teytey:
hoşbuldum canlarım aranızda olmak ne güzel sizleri nasılda özledim ayağıma tam basamıyorum hemen şişiyor ama şükür evde bastonsuz falan dolaşıyorum dr a geldim oda yıllık izne gitmiş bakalım yarın ne yapacağım belki başka bir dra gösteririm ne yapsam bilemedim işte bunun dışında her şey yolunda A llaha şükür
çiçek ablam çok güzel bir paylaşımdı
yine emeğine sağlık alıntı yapıp benim topiğede ekledim ...........
umarım kızmazsın