40 ve +40 yaş

esmer güzelim allah kolaylıklar versin hayırlı olsun :teytey:
evde yapılan herşey güzeldir saglıkla afiyetle yeyinncokacimcoook

herkese hanımlarr iyi keyifli bi hafta olsunnkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar tek tek alıntı yapmadım tşk ederim hepinize çok çok sağolun darısı sizlerin bekarlarına
evet allahın izniyle ramazan geliyor huzur bereket getirsin evimizeee
hepinizin güzel yanklarınızda öpüyorum hoşçakalın iyi akşamlarrrrr

İyi akşamlar çıtırlar bugün dışarı çıktık biraz yoruldum bende pcnin üstüne accuk çay dökmüştüm parça değişti onu yaptırdık bugün kurtuldu pc ama çok şükür klava:

amin canim benim bende öptüm görüsürüz opuyorumnanaktan
İyi akşamlar çıtırlar bugün dışarı çıktık biraz yoruldum bende pcnin üstüne accuk çay dökmüştüm parça değişti onu yaptırdık bugün kurtuldu pc ama çok şükür klava:

aman valla canim ben gözüm gibin bakiyorum bir sey olursa nasil sizlerle yazisirim neyse sükür halletmissinizopuyorumnanaktan

amin canim benim bende öptüm görüsürüz opuyorumnanaktan

aman valla canim ben gözüm gibin bakiyorum bir sey olursa nasil sizlerle yazisirim neyse sükür halletmissinizopuyorumnanaktan

Ucuz kurtuldu aslında az döküldü çay ama çok korktum bişey olacak diyeee kaydirigubbakcemile2

ıyi geceler çıtırlarım :teytey:
Ank06 canım öyle kazalar oluyor canım önemli olan yapılmış olması gercekden çok pahalı parcaları.
Ben o yönden şanslıyım oğlum servisliğini yapıyor kaçıncı format atışı ya bende anlamıyom ama nerede virüs varsa doluyor bu pc ye :uhm: ne kadar uğraşdıysa düzelmedi kasa kompile yenilendi şükür şimdilik iyi :Saruboceq:
Hepinize iyi pazarlar diliyorum canlarım.

ıyi geceler..a.s.
Esmerim hayırlı uğurlu olsun
Allah..tamamına erdirsin..ömür boyu olsun inşallah.:Saruboceq:
ank cım iyi etmişsin canım..:1hug: canın sağolsun opuyorumnanaktan
Bizde çok olağan böyle kazalar..:1rolleyes: kaydirigubbakcemile3

Gününüz aydın olsun...ıyi Pazarlar

Güzel sözlere devam
Mutlu Olmak için, varsa imkanlarınızı artırın, imkanlarınız yoksa isteklerinizi azaltın.
..

İyi geceler çıtırlar şimdi girebildim bende buraya yoktuk evde
Pc rahat arkadaşlar sorun yok şimdilik klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…