40 ve +40 yaş

ıyi akşamlar..oruçla aranız nasıl kızlar? a.s.
Benim umduğumdan iyi gidiyor..inşallah böyle devam eder..:Saruboceq::nazar:
Günler biraz uzun ama gittikçe kısalacak zaten.kaydirigubbakcemile5
Tek şansım..suyu zaten çok az içiyor olmama.sa.s
Aslında hiç doğru değil ama..yerimseniben

files.php

çıtırlar davulcu geldiiii kalkınnnnnnnn......................

günaydın çıtırlar
hayırlı sabahlar

kıslar burayada gelin
bügün d@ğimdayızzzzzz
çiçeğimmmm bekliyoruz senin güzel mamlarınııııı
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=8671426&posted=1#post8671426

59712794cb2.gif
iyi günler kızlar,nasılız bugün,
dağçiçeğim sevindim canım,aranın iyi olmasına,başın ağrıyodu senin oruc olduğunda ,
umarım ağrımdan bayrama bulursunopuyorumnanaktan

ahhh ahh sormayın benimde halacuumm geldi menopoza giren ben.ramazanda ,hormonlarım tetikleniyo sanırım.
geldiğide bişey benzese,orucumu hakladı gitti sanki ooff canım çok sıkkıldı yaaasonra olsaydımm keşkeee.:çok üzgünüm:

nazarım,davulcun harika canım demek istek üzerine haa vay bee bizim mahalleyede göndersene.kaydirigubbakcemile3

esmerim dağçiçeğindemi sıra canım oruc olmayanlarda geliyomu kısssss :jeyyar:

hepinizi çok çok opuyorumnanaktan

59712794cb2.gif
dağçiçeğim sevindim canım,aranın iyi olmasına,başın ağrıyodu senin oruc olduğunda ,

ahhh ahh sormayın benimde halacuumm geldi menopoza giren ben.ramazanda ,hormonlarım tetikleniyo sanırım.
geldiğide bişey benzese,orucumu hakladı gitti sanki ooff canım çok sıkkıldı yaaasonra olsaydımm keşkeee.:çok üzgünüm:

nazarım,davulcun harika canım demek istek üzerine haa vay bee bizim mahalleyede göndersene.kaydirigubbakcemile3

kızzz irna bende oruç değilim tutmuyorum dün bütün gün mutfaktan çıkamadım sizlere güzel mamalar yaptım görmedin mi bacımmm kaydirigubbakcemile3

kızzz irna bende oruç değilim tutmuyorum dün bütün gün mutfaktan çıkamadım sizlere güzel mamalar yaptım görmedin mi bacımmm kaydirigubbakcemile3

gördüm gördüm,ama benim haberim olmadıkii,yutkunup geldim kös kösssenağlama

neyse dağçiçeğide güzel şeyler yapmış.

acep dünden kalanlar varmı,hani acuk otlansam diyorum kaydirigubbakcemile3

gördüm gördüm,ama benim haberim olmadıkii,yutkunup geldim kös kösssenağlama

neyse dağçiçeğide güzel şeyler yapmış.

acep dünden kalanlar varmı,hani acuk otlansam diyorum kaydirigubbakcemile3
Bana gelsen kuzum ne güzel karşılıklı yerdik Şeniz Üstüne de çay ohhh ne güzel olurdu kaydirigubbakcemile3

59712794cb2.gif

Sen çok yaşa emi?kaydirigubbakcemile3 Yeni döndü kafamda..halam geldi ha kaydirigubbakcemile3
Benimkide haftaya gelmeyi düşünüyor :roflol::roflol:

Bana gelsen kuzum ne güzel karşılıklı yerdik Şeniz Üstüne de çay ohhh ne güzel olurdu kaydirigubbakcemile3

Ben de istiyorum işte kaydirigubbakcemile2 Bana yok mu :çok üzgünüm:
ayy ne güzel olurdu hemii.ben sana bakmaktan gözlerim kamaşmış bi şekilde nasıl yerdim bilmiyorum ama yanında olmaktan büyük keyif alırdım ,onu biliyom işte.opuyorumnanaktan

aşkıım herkeze acık bu sofra,kk nin ramazan cadırı aslında kaydirigubbakcemile3
buyur gel bideneeeemmm.buyrunnnnnnnnn cokacimcoook

Sen çok yaşa emi?kaydirigubbakcemile3 Yeni döndü kafamda..halam geldi ha kaydirigubbakcemile3
Benimkide haftaya gelmeyi düşünüyor :roflol::roflol:

sende çok yaşa çiçeğim,yaa zamansız gelen halalardan buu...kaydirigubbakcemile3

Back
X