- 20 Mart 2008
- 142.007
- 214.055
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi günler kızlar,nasılız bugün,![]()
dağçiçeğim sevindim canım,aranın iyi olmasına,başın ağrıyodu senin oruc olduğunda ,
umarım ağrımdan bayrama bulursunopuyorumnanaktan
ahhh ahh sormayın benimde halacuumm geldi menopoza giren ben.ramazanda ,hormonlarım tetikleniyo sanırım.
geldiğide bişey benzese,orucumu hakladı gitti sanki ooff canım çok sıkkıldı yaaasonra olsaydımm keşkeee.:çok üzgünüm:
nazarım,davulcun harika canım demek istek üzerine haa vay bee bizim mahalleyede göndersene.kaydirigubbakcemile3
esmerim dağçiçeğindemi sıra canım oruc olmayanlarda geliyomu kısssss :jeyyar:
hepinizi çok çok opuyorumnanaktan
kızzz irna bende oruç değilim tutmuyorum dün bütün gün mutfaktan çıkamadım sizlere güzel mamalar yaptım görmedin mi bacımmm kaydirigubbakcemile3
Bana gelsen kuzum ne güzel karşılıklı yerdik Şeniz Üstüne de çay ohhh ne güzel olurdu kaydirigubbakcemile3gördüm gördüm,ama benim haberim olmadıkii,yutkunup geldim kös kösssenağlama
neyse dağçiçeğide güzel şeyler yapmış.
acep dünden kalanlar varmı,hani acuk otlansam diyorum kaydirigubbakcemile3
kızzz irna bende oruç değilim tutmuyorum dün bütün gün mutfaktan çıkamadım sizlere güzel mamalar yaptım görmedin mi bacımmm kaydirigubbakcemile3
Ben de istiyorum işte kaydirigubbakcemile2 Bana yok mu :çok üzgünüm:
iyi günler kızlar,nasılız bugün,![]()
dağçiçeğim sevindim canım,aranın iyi olmasına,başın ağrıyodu senin oruc olduğunda ,
umarım ağrımdan bayrama bulursunopuyorumnanaktan
ahhh ahh sormayın benimde halacuumm geldi menopoza giren ben.ramazanda ,hormonlarım tetikleniyo sanırım.
geldiğide bişey benzese,orucumu hakladı gitti sanki ooff canım çok sıkkıldı yaaasonra olsaydımm keşkeee.:çok üzgünüm:
nazarım,davulcun harika canım demek istek üzerine haa vay bee bizim mahalleyede göndersene.kaydirigubbakcemile3
esmerim dağçiçeğindemi sıra canım oruc olmayanlarda geliyomu kısssss :jeyyar:
hepinizi çok çok opuyorumnanaktan
Bana gelsen kuzum ne güzel karşılıklı yerdik Şeniz Üstüne de çay ohhh ne güzel olurdu kaydirigubbakcemile3
ayy ne güzel olurdu hemii.ben sana bakmaktan gözlerim kamaşmış bi şekilde nasıl yerdim bilmiyorum ama yanında olmaktan büyük keyif alırdım ,onu biliyom işte.opuyorumnanaktanBen de istiyorum işte kaydirigubbakcemile2 Bana yok mu :çok üzgünüm:
Sen çok yaşa emi?kaydirigubbakcemile3 Yeni döndü kafamda..halam geldi ha kaydirigubbakcemile3
Benimkide haftaya gelmeyi düşünüyor :roflol::roflol: