40 ve +40 yaş

irna,fatmasel,esmergüzeli,dağçiçeği,emine44
ablalarım çok tşk ederim
irna ablam nerden buldun nazar boncuklu pastamı tşk ederim
hepsi çok güzel hepsinin tadına baktımcokacimcoook esmer ablamın dağ çiçeği ablamın
tşk ellerinize sağlık
şımardım :)hihoyyythihoyyythihoyyyt

Yaaa ama ben de kutlamıştım doğumgününü beni saymamışsın benneyaptımki (şaka şaka canın sağolsun:))

ablalarım çok tşk ederim
hepsi çok güzel hepsinin tadına baktımcokacimcoook esmer ablamın dağ çiçeği ablamın
tşk ellerinize sağlık

Evet ya,o nazar boncuklu pastaya ben de bayıldım.Hayırlı uğurlu gelsin inşallah ballıımmm..:1hug::nazar:

slm misafirim gelecek bi sigara molası vermişken uğrayaym dedim
güneş abla aramıza dönmüş nihayet
bu arada da iyi ki doğdum mutlu yıllar bana :utangac:

Boncuğum doğum günün kutlu olsun güzel kardeşim benim.

Daha nice mutlu yıllara inşallah sevdiklerinle beraber olman dileğiyle.

Herşey gönlünce olsun .

Seni seviyoruz bitanem kaydirigubbakcemile3

Herkese iyi akşamlar çıtırlar keyifler nasıl iyimi.
Yeşilim sizi görmek çok güzel eşiniz daha iyi sanırım çok mutlu oldum .
Esmerim sende dikkat et kendine canım.
D@ğçiceğim sen nasılsın canım buluşmaya gittinmi sende

Yaaa ama ben de kutlamıştım doğumgününü beni saymamışsın benneyaptımki (şaka şaka canın sağolsun:))
valla afedersin görmedim
kafam bir milyon misafir var fırsat buldukça ara ara gelip bakıyorum o yüzden kaçırmışım
ama çok tşk ederim saol varol ......

Evet ya,o nazar boncuklu pastaya ben de bayıldım.Hayırlı uğurlu gelsin inşallah ballıımmm..:1hug::nazar:

ayy evet çiçek abla inşaallah dediğin gibi
hayırlı uğurlu gelirhihoyyyt

ablalarım çok tşk ederim
tşk ellerinize sağlık
canım benim senin gibi tatlı bir insana nazar değmesin diye uzaktanda olsa,nazarlardan korusun rabbim. a.s. :nazar:

bir milyon misafir var fırsat buldukça ara ara gelip bakıyor......

ama bunu anlamadım bir milyon misafir,kıss kimler geldi,böleee.:roflol:

gördüm bende, çok güzel gecmiş.
hele dağçiçeğim süpermiş,görüntülerde muhteşem,sevindim bee.
iyiki buluşuyosunuz böyle,daim olsun canlarım.a.s.

GÜzel bı akŞam Üzerı evıme yını geldım hepınızı selamlar :),
-------------bende bÜgÜn kÖy kÖy gezdım hanımlar
yorulmuŞum artık yaŞlandık arabadan yolculuk ama ın bın bıde amelıyatlı olunca zorlandımmm
--------------------evet ankara buluŞtu
Çok Şen bı buluŞma olmuŞŞŞ
ÇoÇuk gıbı eylenmıŞlerrrr
bı dahıkı buluŞmadan ınŞ gıdeceĞımm
kırŞehırden kımse buluŞma yapmıyorr
bende ankaraya mısafır oluyorummmm
gıtmesem bıle telefon acıyorum
arkadaŞlarım Çok Şeker lerrrrr

Dağçiçeği, Buluşmuş ne güzel eğlenmişsiniz...
Paylaşımlarınız daim olsun

Güzel geçiyor gerçekten,First Lady ablamla Diptsimde olunca tadı bi başka oldu bu seferde..a.s.:1hug:

Evet canım haberim var ama ben yokum senağlama

Çok güzel çıkmışsınız hepiniz kıskandım walllaha.
Canıımm,keşke olsaydın,ne güzel olurdu gerçekten.Hep andık zaten..:1hug::nazar:a.s.

gördüm bende, çok güzel gecmiş.
hele dağçiçeğim süpermiş,görüntülerde muhteşem,sevindim bee.
iyiki buluşuyosunuz böyle,daim olsun canlarım.a.s.

Heleki salıncakta sıkışmam di mi?kaydirigubbakcemile3 Fakat şaka maka çıkmaya çalışırken yanlarımı acıtmışım:roflol::roflol:

iyi geceler hanımlar buluşmanız çok güzel geçtiği neşenizden belli ne güzel sizleri görüp tanımak hepiniz ayrı güzel çıkmışınız dostluğunuz daim olsun

çıtırlarım iyi geceler
yoğun günler geçiriyorum KKyı ve sizleri özledim dinlenirken size bakayım dedim cmartesi günü evin tamiratları vardı onlar yapıldı bende mutfağı toparladım kullanacaklarım hariç,vitrini boşalttım,gardrob boşalttım .bugün de temizlik yapıldı bende terasların perdelerini yıkadım ütüledim astım,götürdüğüm mutfak eşyalarını yerleştirdim inşallah artık yavaş yavaş taşınacağız

çıtırlarım iyi geceler
yoğun günler geçiriyorum KKyı ve sizleri özledim dinlenirken size bakayım dedim cmartesi günü evin tamiratları vardı onlar yapıldı bende mutfağı toparladım kullanacaklarım hariç,vitrini boşalttım,gardrob boşalttım .bugün de temizlik yapıldı bende terasların perdelerini yıkadım ütüledim astım,götürdüğüm mutfak eşyalarını yerleştirdim inşallah artık yavaş yavaş taşınacağız

egem allah kolaylık versin canım iyi gecelera.s.

nazarboncuğu sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllar canım

emine teşekkür ederim canım

Güzel geçiyor gerçekten,First Lady ablamla Diptsimde olunca tadı bi başka oldu bu seferde..a.s.:1hug:

Canıımm,keşke olsaydın,ne güzel olurdu gerçekten.Hep andık zaten..:1hug::nazar:a.s.

Heleki salıncakta sıkışmam di mi?kaydirigubbakcemile3 Fakat şaka maka çıkmaya çalışırken yanlarımı acıtmışım:roflol::roflol:

Aklım orada kaldı inan inşallah başka sefere canım

çıtırlarım iyi geceler

egem kolay gelsin sana zordur taşınma biter ama merak etme canıım

Back
X