40 ve +40 yaş

Bu yeni haftamız sağlık, huzur, bereket getirsin hepimize

Kolay gelsin egem.. Bayılırım taşınmaya...Eskiler elden geçer atılır, yeniler oh!mis gibi

Hepinize özlemle sevgiler yolluyorum
günaydın ablacığım,bende seviyorum temizlik oluyora.s
Sağol ankım, eşim daha iyi umarım bu hafta sonu evimizde oluruz.. Ev gibi olmuyor. Evet hastane de rahat ama çok yakın olmasına rağmen gelmek gitmek zor.

Allah hiç kimseye dert verip derman aratmasın. Amin
geçmiş olsun ablacığım eşinize acil şifalar diliyoruma.s.
canlarım merhaba,,,,nasılsınız,,ben daha iyiceyim şükür,,
yeşilim eşin ameliyat olmuş geçmiş olsun ,allah şifalar versin,

esmerim zamanla iyileşeceksin,,üzülme:arkadaşım
dağçiçeğim resimleri gördüm,arkadaşım maşallah genç kız gibisin:nazar:
nazarboncuğum ,,yeni yaşını kutlar nice nice sağlıklı mutlu yaş günleri dilerim,tatlım benim
egem ev taşıyormuşun kolay gelsin arkadaşım sana,,güle güle otur canım
a.s.:1hug:

ablacığım sanada geçmiş olsun,inşallah tez zamanda iyileşirsin,teşekkür ederim

Şehernaz emıne44 nazarboncuĞum yeŞılım ank06
d@ĞÇıÇeĞım gÜneŞım ev hanımı lerennım egem
------------------- kk gÜzel Çıtırlarım hepınıze ıyı akŞamlarrr

:1hug:a.s.:asigim::enbuyukkk:

Hayırlı sabahlar
gÜnaydın Çıtırlarım
allahım sızler saĞlık ve gÜzel bı hayat ve huzur versın amınnn
------------------------------fato43 hoŞ geldın hayırlı sabahlarrr
---------------Çıtrlarrr kendınıze ıyı bakınnn

günaydın hanımlar nasılsınız.:teytey:
Gününüzün aydın ve işlerinizin kolay gecmesi diğeyiyle hepinize kolay gelsin canlarım.
Egem kolay gelsin canım bende çok severim taşınmayı ama malesey bir yere kımıldayamıyorum :sm_confused: bende çaresini buldum ayda bir eşyaların yerini değişdiriyom

Hayırlı sabahlar
gÜnaydın Çıtırlarım
allahım sızler saĞlık ve gÜzel bı hayat ve huzur versın amınnn
------------------------------fato43 hoŞ geldın hayırlı sabahlarrr
---------------Çıtrlarrr kendınıze ıyı bakınnn
:1hug:a.s.:asigim:
günaydın arkadaşlar...herkese gönlünce geçireceği mutlu bir gün diliyorum..
günaydın canım
günaydın hanımlar nasılsınız.:teytey:
Gününüzün aydın ve işlerinizin kolay gecmesi diğeyiyle hepinize kolay gelsin canlarım.
Egem kolay gelsin canım bende çok severim taşınmayı ama malesey bir yere kımıldayamıyorum :sm_confused: bende çaresini buldum ayda bir eşyaların yerini değişdiriyom
günaydın teşekkür ederim canım

Başın dara düşmeden
Yanında bir dost ara
Helak olup gitmeden
Can verecek dost ara

Yüreğine yara düşmeden
Derman olacak dost ara
Armuda saplı üzüme çöplü demeden
Kendin gibi!
Dost ara
dosttan dostlaraaaaaaaaaaaaaaaa

şiirlerin çok güzel canım

ÇOK ÖNEMLİ!!! Lütfen Hemen Uygulayın...

Okuyacağınız yazı AVEA, TURKCELL ve VODAFON 'u karalama kampanyası değildir. Her ne kadar ilk okunduğunda şüphe ile yaklaşılsa da, deneyince gördüm. Siz de mutlaka iletebildiğiniz kadar herkese bu maili
forward edin.
AVEA, TURKCELL VE VODAFON KULLANANLAR Telefonunuzdan hemen ##002# yi tuşlayın ve arayın. Ekranınıza aktarma iptal diye bir yazı gelecek. Böylece bugüne kadar sizden para kırpan!!! yönlendirmeyi kaldırmış oluyorsunuz. Bu işlemi yapmadığınız müddetçe, size ulaşamayan herkesten bir kontör düşülüyor...
Bunu AVEA, TURKCELL ve VODAFON kullanan herkese göndermenizi rica ediyorum. Göndermediğiniz takdirde sizin her aramanızda da, sizden de kontör düşüyor. Eğer aradığınız kişinin telefonu da telesekreter ayarlı ise, dinlediğiniz 1 sn'lik 'aradığınız kişiye ulaşılamıyor' mesajı için de bir normal arama karşılığı ücretlendiriliyorsunuz !!! İşin garip olan kısmı bu değil aslında. Normal AVEA, TURKCELL veVODAFON hatlarında default (fabrika çıkışı) olarak ayarlı bir telesekreter yokken, herkese bu telesekreter otomatik olarak ayarlı geliyor!!! Yani, sizin hiçbir şeyden haberiniz yokken, tabiri yerindeyse belli etmeden sizden hıncını alıyor. Arkadaşınızı aradığınız ve ulaşamadınız mı? Hemen 1.5 kontor. İki dakika sonra yine mi ulaşamadınız bir 1,5 kontör daha... İşin daha da kötüsü kimsenin böyle bir uygulamadan haberi yok, herkes (diğer operatörlerde olduğu gibi) aranılan telesekreterin bedava olmasını bekliyor.
Bu olayı iptal ettirmek ise daha da komik; AVEA, TURKCELL ve VODAFONE' yi arıyorsunuz, durumu anlatıyorsunuz. Görevliler de size AVEA, TURKCELL ve VODAFON hatlı telefonunuzdan ##002# 'yi aramanız durumunda tele sekreterin kaldırılabileceğini anlatıyorlar. Bu mail'i bana gönderen dostuma teşekkür ediyorum.

Dr. M. Turan Çuhadar
Vali Yardımcısı

Canlarım günaydın. Güne mutlu başlamanız dileğiyle hepinizi seviyor ve öpüyorum.

Türk Havayolları Istanbul-Wien seferini yapan uçakta inise dogru Pilot anons eder:

"Sayın yolcularımız 25 dakika sonra Viyana havalimanına inis
yapacagız, hava parcali-bulutlu 15 dereceee ........AMAN ALLAHIM............." !....!!!

Ve anons o anda kesilir. Butun yolcular panik halindedir. Ortalik calkalanir.
Bir kac dakika sonra, ki bu yolcular icin sanki yillar kadar uzun sürmüstür;

Pilot: "Sayin yolcularimiz, kusura bakmayin sizleri korkuttum ama
hostes yanlışlıkla üstüme bir fincan sicak kahve döktü, canim cok
yandi, pantalonun ön kismini bir görseniz!"

Arka sıralarda oturan bir yolcu ba girarak: "O da bir sey mi, sen
bizim pantalonlarin arka kismini bir görsen"....!!!!

günaydın lereenim teşekkürler

evet evet bu sefer ank geldiğinde gelmek istiyorum nasip olursa :utangac:
----------:nazar:---bende seni gormekten mutlu olacağımmmma.s.çıtır cerezim tam bi çıtırsınnn:alkisalkisalkisalkisalkisalkisD@ĞÇİÇEĞİMalkisalkisalkis

Oy,oy,oy,ooyyy..tatlı dilliimm.:1hug:a.s.Bu beni 1 hafta idare eder artık.:utangac:hihoyyytUçarak gider gelirim..:1rolleyes:kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar ne haber bizde bugün eşimle dışarı çıkmıştık işler vardı anca geldik havada sıcaktı birazda yürüyünce yorulduk.Şimdi oturdum oda biraz kestiriyor kalkar birazdan bende çayımı içiyorum.

Selam kızlar ne haber bizde bugün eşimle dışarı çıkmıştık işler vardı anca geldik havada sıcaktı birazda yürüyünce yorulduk.Şimdi oturdum oda biraz kestiriyor kalkar birazdan bende çayımı içiyorum.

slm anka ,yorulunca çay iyi gider arkadaşım,afiyet olsun

dağ çiçeği ,,anka ordamısınızzzzzzz
ank bende gelemmi çaya ,buğün üşendim ,çay içmedim arkadaşım

Afiyet olsuunn,bende şimdi yaptım.Bu kadar olur yani kaydirigubbakcemile5:kahve:

Abla cım hoş gelmişsin,nasıl oldun?:1hug:a.s.:nazar:

çiçeğim hoş buldum ,iyim çok şükür ,,senin keyifler nasıl,

ne güzel leydiylede buluşmuşsunuz,,
i

slm anka ,yorulunca çay iyi gider arkadaşım,afiyet olsun

Sağol ablacım

Beklerim hemen beraber içeriz karşılıklı ne güzel olur

Afiyet olsuunn,bende şimdi yaptım.Bu kadar olur yani kaydirigubbakcemile5:kahve:

Sanada canım benim yarasın afiyet olsun

Abla cım hoş gelmişsin,nasıl oldun?:1hug:a.s.:nazar:

Back
X