40 ve +40 yaş

kızlar selâmlar

eşim iyi, evimize çıktık. hepinize güzel dilekleriniz için teşekkürler ediyoruz. iyi ki sizleri tanımışım, moral arkadaşlarım benim

ankkkkkkkk duyyonmu beniiiiiiiii

duydum ablam şimdi geldim bende birazdan çayımı içecem bende buyur gel beklerim kaydirigubbakcemile3

kızlar selâmlar

eşim iyi, evimize çıktık. hepinize güzel dilekleriniz için teşekkürler ediyoruz. iyi ki sizleri tanımışım, moral arkadaşlarım benim

selamlar ablacım çok sevindim eşinizin iyi olmasına bende çok mutlu oluyorum hepinizi tanıdığım için kaydirigubbakcemile3

yeşilim eşinin iyi olmasına çok sevindim allah şifa versin bu ara fazla giremiyorum torunumun yanındayım onunla ilgileniyorum iyi geceler

kızlar selâmlar

ablacıım gözün aydın acil şifalara.s.

GÜNAYDIN ÇITIRLARIM
birazda eğlenelim
Kahramanımız 'Seda SAYAN' yine bi sabah elleri belinde, programını
sunuyor. O sırada bi canlı bağlantı olur ve...

Seda SAYAN:

- AAloooğğğ kiminle görüşüyoruz ?
- Ben Mustafa
- Naber lan Mustafa ? Nerden arıyosun bizi Mustafa ?
- Şişli'den.
- Ne iş yapıyon lan Mustafa?
- Belediye başkanıyım... (Mustafa SARIGÜL)

------------ --------- -------

kızlar selâmlar

Canlarım tünaydın hepinize umarın neşeniz yerindedir.:teytey:
Yeşilim ablacım eşinin iyi olduğuna çok sevindim allah bir daha acı göstermesin sağlıklı uzun günler versin ikinizede :Saruboceq:
hepinizi öpüyorum canlar A.E.O Şeniz

kızlar selâmlar

yeşilim gözünüz aydın canım,,,tekrar geçmiş olsun ,allah iyilik versin,,iyiki bizde seni tanımışız canım benim

Hyırlı günler çıtırlar...Yeşilim ablam ev gibisi olamaz geçmiş olsun...
Bu günlerde dalgınlığım arttı ne kadar dikkat etsemde.. Sürmenaj oldum galiba aynı şeylerin tekrarı..iyiki ara da burdayım öpüyorum sizleria.s.

selam cıtırlaaarr.

iyisiniz inşallah hepinizde.

ev hanımından haber alan varmııı,nasıl acaba ?????:delphin:

selam çıtırlarım,bir taraftan toplanıyorum bir taraftan sizi takip ediyorum.akşamlarıda gidip yerleşmeye çalışıyorum

kızlar selâmlar

Gözünüzaydın,Allah daha da iyi etsin inşallah ablacıma.s.:nazar:

çiçeğim hoş buldum ,iyim çok şükür ,,senin keyifler nasıl,

ne güzel leydiylede buluşmuşsunuz,,
i

Çok güzeldi gerçekten.İnsan hiç yabancılık çekmiyor.:1hug:Ben de bi İzmir istiyorum aslında,kısmetse bakalıma.sa.s

ablacıım gözün aydın acil şifalara.s.

GÜNAYDIN ÇITIRLARIM
birazda eğlenelim
Kahramanımız 'Seda SAYAN' yine bi sabah elleri belinde, programını
sunuyor. O sırada bi canlı bağlantı olur ve...

Seda SAYAN:

- AAloooğğğ kiminle görüşüyoruz ?
- Ben Mustafa
- Naber lan Mustafa ? Nerden arıyosun bizi Mustafa ?
- Şişli'den.
- Ne iş yapıyon lan Mustafa?
- Belediye başkanıyım... (Mustafa SARIGÜL)

------------ --------- -------

Ondan daha fazlası beklenemezdi.:1shok:Sabah prg da mı yapmış bunu?fisfisfisAşkı mahveden kadın diyorum ben ona.İnsan bu kadar çok aşık olabilir mi yaa.:oklava:Kimle beraberse hayatının aşkı ooo:1rolleyes:kaydirigubbakcemile3

selam cıtırlaaarr.

iyisiniz inşallah hepinizde.

ev hanımından haber alan varmııı,nasıl acaba ?????:delphin:

Sen nasılsın canımcım:1hug:bende soracaktım EvHanımımı:sm_confused:epey oldu,hiç ses çıkmadı.İyi olsunda inşallah.:Saruboceq::nazar::1hug:

Ondan daha fazlası beklenemezdi.:1shok:Sabah prg da mı yapmış bunu?fisfisfisAşkı mahveden kadın diyorum ben ona.İnsan bu kadar çok aşık olabilir mi yaa.:oklava:Kimle beraberse hayatının aşkı ooo:1rolleyes:kaydirigubbakcemile3

Bunu seyretmiştim tv de bide karın nerede mustafa demişti ay ne komikti o anda.

Evet çiceğim ya unuttu nihatı hemen bunuda boşar nasılsa sıradaki gelsin der -tatlicadiarzu-

Back
X