40 ve +40 yaş

'

kaydirigubbakcemile3Çok özledim sizleri hepinize selamlar

merhabaut2.gif

Günaydın çıtırlar hayrırlı sabahlar herkese.

Bugün buluşma var bende gidiyorum mod elif gelmiş güzel bir buluşma olur kaynatırız biraz

TÜNAYDIN ÇITIRLAR
HAYATINIZDA HER ŞEY GÜZEL OLSUNNN kaydirigubbakcemile5

Günaydın çıtırlar hayrırlı sabahlar herkese
Bugün buluşma var bende gidiyorum mod elif gelmiş güzel bir buluşma olur kaynatırız biraz
TÜNAYDIN CANISI
BİZDE MERAK EDİYORUZ ELİF İNŞ RESİMLERDEN GORURUZZZhihoyyythihoyyythihoyyyt

tünaydın altın kızlar

el _ha, hoş geldin canım. çok sevindim bize bu bölümü iyi ki açmışsın, ne güzel paylaşımlar oluyor sayende

güneş iyimisin, gerçi telefonundan öğrendim iyi olduğunu. bizler de iyiyiz şimdilik şükürler olsun

irnam, kalbinin güzelliği fotoğraflarına yansımış. hiç şaşırmadım tahmin ettiğim gibisin inan. Allah bağışlasın evlatlarını. hep mutlu, huzurlu olun inşallah

diğer arkadaşlarım da iyiler, aman iyi olun kızlar kendimize iyi bakalım.

yeşilim iyim canım şükür
eşin nasıl oldu iyimi biraz

canım sıkıldı benimde ,eşimin sol bacağı şişti, 1 aydır ,dr gitmiyordu ,ben ameliyatımdan önce randevu almıştım eşime,,yoksa ona kalsa gitmiyordu,,buğün gitti nihayet ,dr anjiyo vermiş,,bacak anjiyosu yeni duydum bende ,,haftaya çekilcek,,inşallah önemli bir şey değildir ,.

Son düzenleme:
Eşinin rahatsızlığına geçmiş olsun, sakın şimdiden üzülme lütfen. Bir şey çıkmaz inşallah. Yine de bizi haberdar et Güneşçiğim

az önce ev hanımı aradı konuştuk,,,hepinize çok slm söyledi,,
pazartesi kontrole gidicekmiş,,moralim bozuk dedi ,2 ci ameliyattan sonra ,,netede girmiyom dedi,,
biraz birbirimize moral verdik,,,allah herkese iyilik versin

Back
X