40 ve +40 yaş

yok ben hala inatla ayak diretiyorum yaşlanmaya karşı esmerim.bakalım ne kadar daha dayancamm.:roflol: :roflol: şaka kıısss
şuan yüzüme mask,ım bilem vaarrr..:jeyyar::jeyyar:
ahh ahhh ne yapsak ne etsek,kapımızı çalıyo istemesekte.aman napalım yeterki elden ayakdan düşmeden yaşlanalım,kimselere muhtac olmadan.aklımız yerinde olaraktan.demii opuyorumnanaktan

nazarım,güneşiimm.iyisiniz maşallah.opuyorumnanaktan

nazarım bendede aynı taaass aynı tarak varr.napsak ki tası tarağı toplayıp bi tatile gitsek ne iyi olur oofff offff...fisfisfis:çok üzgünüm:

GÜNAYDIN ÇITIRLARIMMM
ıYı HAFTA SONUUUU -
------------------------------------BAKIN KADINLARIN YAŞLANYORUZDAKı SORUNLARII
---------YAŞLANIYOR MUSUNUZ ?
Butun masraflarinizi artik kendiniz karsilamak zorundaysaniz
Sabah 08:00 artik çok erken degilse
En favori sarkilariniz radyolarin nostalji programlarinda çaliyorsa
Arkadaslariniz artik çikmak ve ayrilmak yerine evlenip bosaniyorlarsa

Yetiskinler artik yaninizda rahatça sex fikralari anlatabiliyorsa
Lise ögrencileri hakkinda konusurken onlardan çocuk diye bahsediyorsaniz
Arkadaslarinizi tek gördugunuz yerler artik dugunler olduysa
Bilgisayar karsisinda geçirdiginiz zamanin %90' inda oyun oynamak yerine gerçek isler yapiyorsaniz
Anne ve babaniz torun sahibi olmak hakkinda konusmaya basladilarsa
Artik bir arabaniz varsa
Bazen dehsetle asagidaki cumleleri kullandiginizi farkediyorsaniz;
Benim zamanimda.......
Ben senin yasindayken......
çunku ben öyle istiyorum. Baska sorusu olan......
Radyodaki bu saçmalik ta ne......
Artik kuçuk çocuklar size abi/abla yerine amca/teyze diyerek seslenmeye basladilarsa
Bu sene universiteye baslayacak olanlar 1980 lerde dogdularsa ve onlar
Berlin Duvari' nin yikildigi gunu hatirlamiyorlarsa

Uzay mekigi' nin patladigi gunu hatirlamiyorlarsa ve Tiananmen Meydani onlar için bir anlam ifade etmiyorsa.
Dogduklari gunden beri AIDS ve CD varsa
Uzaktan kumandasiz televizyonun varligindan haberleri yoksa
Siz yaslaniyorsunuz demektir...alıntıdır

Netsek Esmer im,botoxlansaktımı gençleşsek,botoxlanmasaktamı yaşlansak.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Boşveerr,ölümsden öte köy yok di mi,ne demiş şairdelikafadulden

Al ömrümü,koy ömrünün üstüne,senden gelsin ölüm başım üstüne..:asigim:a.s.:nazar:
Nerden çıktıysa,esti işte bi anda aklıma geliverdi:utangac::1rolleyes:

Deniz kıyısında bir ihtiyar taşçı kayayı yontmaktadır. Güneş
onu yakıp kavurur.
O da Tanrıya yakarır keşke güneş olsaydım diye.
"Ol" der Tanrı. Güneş oluverir.
Fakat bulutlar gelir örter güneşi, hükmü kalmaz.
Bulut olmak ister. "Ol" der Tanrı. Bulut olur.
Rüzgar alır götürür bulutu, rüzgarın oyuncağı olur.
Rüzgar olmak ister bu kez. Ona da "Ol" der Tanrı.
Rüzgar her yere egemen olur, fırtına olur, kasırga olur.
Herşey karşısında eğilir.
Tam keyfi yerindeyken koca bir kayaya rastlar.
Ordan eser burdan eser, kaya banamısın demez!
Bildiniz, Tanrı kaya olmasına da izin verir.
Dimdik ve güçlü durmaktadır artık dünyaya karşı....
Sırtında bir acı ile uyanır....
Bir ihtiyar taşçı kayayı yontmaktadır. .. .......

"Amor Fati - Nietzsche "
(Kaderini sev-belki seninki en iyisidir)
çok güzel bir yazı çok beğendim tşk paylaşım için opuyorumnanaktan

Kızlar, selâmlar. Aman ne güzel paylaşımlar bunlar valla sağolun

Tatil mi dediniz? toplanıp buralara gelseniz, gezsek, eğlensek içim bir tuhaf oldu.
Olur mu olur, neden olmasın?

Hafta sonunuz muhteşem geçsin

esmerim benimde oğlum uyuyor bende fırsattan istifade burdayım
eşinle oğluna hayırlı işler canım,
çok iükür iyim biraz ,ara ara midem ağrıyo ama şükür ,sende iyisindir inşallah ,
sağol ablam
evet benimde midem çok ağrıdııııı
çünkü safra yok ya ağır yememk lazımmışşşş ablam :1hug:

Al ömrümü,koy ömrünün üstüne,senden gelsin ölüm başım üstüne..
Nerden çıktıysa,esti işte bi anda aklıma geliverdi vereliniortakvereliniortak
çok hoş dağçiçeğimmm tşk ederimmm

-yok ben hala inatla ayak diretiyorum yaşlanmaya karşı esmerim.bakalım ne kadar daha dayancamm. şaka kıısss
şuan yüzüme mask,ım bilem vaarrr..
ahh ahhh ne yapsak ne etsek,kapımızı çalıyo istemesekte.aman napalım yeterki elden ayakdan düşmeden yaşlanalım,kimselere muhtac olmadan.aklımız yerinde olaraktan.demii

nazarım,güneşiimm.iyisiniz maşallah.

nazarım bendede aynı taaass aynı tarak varr.napsak ki tası tarağı toplayıp bi tatile gitsek ne iyi olur oofff offff..---------------
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:.aynısıda bende offfffffffff offfffff yaşlandık be irnammm :çok üzgünüm::çok üzgünüm: vereliniortakvereliniortakvereliniortak

Herkese iyi akşamlar çıtırlar....

Hava çok güzeldi bugün artık yaz geldi burayada

Şöle hep beraber toplanıp piknik yapsak yesek içsek cokacimcoook ne kaaaaaa güzel olur demi.

daha buralarda ısınma yok hava bulutlu ve esiyoruuuumafoldumben
ben çok üşüyorum hala kışlıkla duryorummmzemuszemus
çıtırlarım güzel bi pazar diliyorummm sizlereeee opuyorumnanaktan
kendinize çiçi bakın güneş çarpmasınnnnnnopuyorumnanaktan

mafoldumben zemuszemus yani bunları görünce camlarımın silinmesi gerektiği aklıma geldi iyi mi:roflol:

Netsek Esmer im,botoxlansaktımı gençleşsek,botoxlanmasaktamı yaşlansak.
Boşveerr,ölümsden öte köy yok di mi,ne demiş şairdelikafadulden

Al ömrümü,koy ömrünün üstüne,senden gelsin ölüm başım üstüne..:asigim:a.s.:nazar:
Nerden çıktıysa,esti işte bi anda aklıma geliverdi:utangac::1rolleyes:
yooookk çiçeğim ömrümden çocuklarım hariç kimselere vermem vallaa kaydirigubbakcemile3
ayy bugün çimriliğim üstümde.pazarda bile bozuk yoktu adam bir lira veremedi.bende başında bekledim alana kadar.:roflol: :roflol:kös kös bakıyo bana,tabi bende ona.ayy ne komikti ama.niye bırakayım dedim iki ekmek parası. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3.yanii bugün pek bi gıcığım.:jeyyar: :jeyyar:

Tatil mi dediniz? toplanıp buralara gelseniz, gezsek, eğlensek içim bir tuhaf oldu.

oğlan okulu bitiyo nerdeyse yeşilim.ıspartaya bi gidemedim.ah gitseydim inan atlayıp senin orda alacaktım soluğu yaa.nasip olmadı işte.şöyle iki saatliğinede olsa,ne çok isterdim seninle deniz kıyısında yürüyüş yapmayı.oofff offf yine kederlendiim :çok üzgünüm:
..---------------
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:.aynısıda bende offfffffffff offfffff yaşlandık be irnammm :çok
üzgünüm::çok üzgünüm: vereliniortakvereliniortakvereliniortak[/COLOR]
üzülme kııssss.gocişlerde yaşlanıyoo sankiiiimm.sengözlerimebaksanab.napalıımm denkleşiveriyoz işteee :jeyyar: :jeyyar:

estağfurullah ne yaşlanması a.s.

gençlere taş çıkarırsınız........
ahh nazarım benim .bırak taşı,taşın suyunu bilem cıkarırız demi..kıııhh kıııhhh.:roflol:
ama ben sünger sıkayım.anca gücüm yeteerrr.kaydirigubbakcemile3

Herkese iyi akşamlar çıtırlar....

Hava çok güzeldi bugün artık yaz geldi burayada

Şöle hep beraber toplanıp piknik yapsak yesek içsek cokacimcoook ne kaaaaaa güzel olur demi.

sorma ank ram. valla burda yeni yeni havalar ısınmaya başladı heleki son bir haftadır evlerde üşüdük bile .

ne iyi olur dediğin keşke,kaydirigubbakcemile5 yakın olsak,sarmalar,böreklerle bi piknik keyfi yapsakkk.ahhh ahhh bugün canım müthiiişş böle şeyler istiyooo yaaa..:delphin:
sigara bari yakıımm...

ne yaşlanması canım sizde...sırası mı şimdi hatırlatmanın..
şaka şaka insanın arada keyfi kaçınca öyle hissediyor dimi ama, sonra geçiveriyor.

"insan kendini genç gibi hissetmeli ama gençler gibi davranmamalı" derim ben. her şey yerinde, zamanında kızlar... gençiz, genç kalacağız burada birbirimizin sayesinde

irnaaaaa ıspartada ve sen gelmedin ha! aşk olsun ...gelirsen uğra mutlaka tatlım

redlight sana çok güldüm canım ya...aklına cam silmek gelmiş hehehehe

mafoldumben zemuszemus yani bunları görünce camlarımın silinmesi gerektiği aklıma geldi iyi mi:roflol:
sorma kııı aynen cam siliyor gibi demii zemuszemus zemuszemus.ama ben cakamadım bitürlü.oynuyo düşünmüştüm ilahi emiii :roflol:
ne yaşlanması canım sizde...sırası mı şimdi hatırlatmanın..
şaka şaka insanın arada keyfi kaçınca öyle hissediyor dimi ama, sonra geçiveriyor.

"insan kendini genç gibi hissetmeli ama gençler gibi davranmamalı" derim ben. her şey yerinde, zamanında kızlar... gençiz, genç kalacağız burada birbirimizin sayesinde

irnaaaaa ıspartada ve sen gelmedin ha! aşk olsun ...gelirsen uğra mutlaka tatlım

redlight sana çok güldüm canım ya...aklına cam silmek gelmiş hehehehe
ahh ahhh kuzum benim.evet çocuğum orda dört senedir okuyor ve ben hiiiçç gidemedim.artık son sınıfki hiç gidemem.taş gibim oturdu içime.ama olurda belki rahata cıkarsak tatil amaçlı antalyaya doğru gelirsek mutlaka kahve içmeye uğrıcam.kendime söz verdim inan.seni görmeden bu dünyadan gitmicem inşallahhhh.kaydirigubbakcemile3
iyi akşamlar
irna ablam tamam sen sünger sık ama taşıda sıksan suyunu çıkarırsın eminim :)

nazarım genç fıstığım.sen benim nostaljilerdeki fotolarımı görmedin sanırım.herkezlere söylüyom valla.sanadan göstermesem kendimi çatlarım.kaydirigubbakcemile3.
sergilemek gibi olmasın ama sevdiklerime bildirmek istiyorum işte.
30. sayfada canım.link atmıştım buraya ama sen göremedin.
bazı şeyler yerinde ve zamanında güzel yeşilimin dediği gibi a.s. :1hug:

iyi akşamlar güzellikler nasılsın ,,

yeşilim inşalallah canım ne güzel olur,,,gerçi bir ayağım antalyada sayılır,,yengem ve kuzenlerim hepsi antalyadalar,,,amcamın oturduğu yer düden şelalesine arabayla 10 dakika,,,o sene çok gezdik antalyayı,,kemer ,yat limanı aklımda kalanlar,,,
eğer gelirsem muhakkak seninle tanışıcam ,inşallahh,opuyorumnanaktan

iyi akşamlar hanımlar ne kadar güzel paylaşımlar yazılmış hepinize çok güzel bir hafta geçirmeni diliyorum

Back
X