40 ve +40 yaş

Canıımm,gözünüzaydın olsunn.:1hug:Süper bi haber buu.a.s.:nazar:Hep güzel haberlerimiz olsun inşallah..:Saruboceq:opuyorumnanaktan
çok sağol canım benim.inşallah allah senin biricik oluşunada nasip eder.
tebrikler canim benima.s.cok sevindim allah stajini yapmasindada yardim etsin insallah :Saruboceq:ne mutlu sana evlatciklarin yaninda :nazar:opuyorumnanaktan
amiiin bitoşum amiiinnn..çok sağolasın.
selam arkadaşlar bu ara giremiyorum kızımdayım torun seviyoruz çok yaramaz çok tatlı olmuş sizler nasılsınız irnam güzel haberlerine çok sevindim herzaman güzel haberlerini alırız inş yeşilim eşinin sağlığı nasıl biraz iyileşmiştir inş hepinizi öpüyorum
ohh ne güzel bende inşallahhhh seneye bende sevecemm murgizimm kaydirigubbakcemile3.
canlarım yarın oğlumun sınavından sonra nasipse yazlığa gidiyorum haberiniz olsun merak etmeyin belki yarın yazamam şimdiden yazayım vedalaşmalrı sevmiyorum hiç hepinizi tek tek öpüyorum can dostlarım inşallah arada girebilirim .sizlere doyamadan gitmek zor geliyor ama çok sıkıldım.belki haftaya falan dr kontrolü için gelrlmsizleri çok seviyorum inanaın hep aklımda ve dualarımdasınız sizde beni dualarınızda unutmayın sizleri çok seviyorum Allaha emanet olun herkese çok selam

ank06 D@Ğ ÇİÇEĞİ esmer güzeli güneş55 yeşilim Egem
irna murgizinannesi nazarboncugum lereenim FirstLady
fato43 rosenoire maruflu redlight emine44 biitoosum
fatmasel sehernaz haydeç march7
LİLLYUM Dağ Çiçeğim
KALBİMDESİNİZ
Hosçakal
Ayrılık dosttan gidersen ayrılıktır
Ürpererek vazgeçersin dostun geçmisinden
Yasanmısların izleri sen daha adım atarken yara alır
Yürek daralır
Yol daralır
Fakat dosttan ayrılıgın tadı yine de çok farklıdır

iyi tatiller ev hanımım,iyice dinlenirsin inş.oğlununda sınavı güzel gecmiştir,hayırlı sonuçlar alırsın dilerim.opuyorumnanaktan

bugün ünüversite sınavıda var.tüm öğrencilere başarılı olmalarını dilerim allah hepsine yardımcı olsun.çok zor. ne yürekler çarptı bugün sınavda olsun dişarda bekleyen yakınları olsun.rabbim herkezin gönlüne göre versin.:Saruboceq::Saruboceq:

canlarım yarın oğlumun sınavından sonra nasipse yazlığa gidiyorum haberiniz olsun merak etmeyin belki yarın yazamam şimdiden yazayım vedalaşmalrı sevmiyorum hiç hepinizi tek tek öpüyorum can dostlarım inşallah arada girebilirim .sizlere doyamadan gitmek zor geliyor ama çok sıkıldım.belki haftaya falan dr kontrolü için gelrlmsizleri çok seviyorum inanaın hep aklımda ve dualarımdasınız sizde beni dualarınızda unutmayın sizleri çok seviyorum Allaha emanet olun herkese çok selam

LİLLYUM Dağ Çiçeğim
KALBİMDESİNİZ
Hosçakal
Yürek daralır
Yol daralır

canım sağlıkla git sağlıkla gel. seni özleyeceğiz. opuyorumnanaktan

irnam hayırlı olsun canım. bende uzun zamandır yoktum. nihayet artık evimdeyim. ankara, kocaeli ve nihayet evime geldim. evimi çok özlemişim.

Ev -Hanımı kullanıcısından alıntı Mesajı göster

ank06 D@Ğ ÇıÇEĞı esmer güzeli güneş55 yeşilim Egem
LıLLYUM Dağ Çiçeğim
KALBıMDESıNıZ
güle güle git güle güle gel sağlıkla ablaa
iyi bak kendine herşey gönlünce olsun

hoşgeldin firslady abla :)
cümleten hayırlı akşamlar hayırlı pazarlar.......

ev hanımı arkadaşım inş oğlunun sınavı iyi geçmiştir bizde seni çok seviyoruz arada gir bizi unutma iyi tatiller iyice dinlen bizim yerimizede denize gir çok öpüyorum

ev hanımı canım iyi tatiller çokkk öpüyorummmopuyorumnanaktan

irna canım ogluna tebrikler gözünaydın öpüyorummopuyorumnanaktan

herkese hayırlı gecelerrrrr arkadeşlerrrropuyorumnanaktan

LİLLYUM Dağ Çiçeğim
KALBİMDESİNİZ
Hosçakal
Yürek daralır
Yol daralır

İnşallah oğlun sınavı kazanır canım arkadaşım... Bu arada tüm sınavlara girenlere başarılar dilerim.... Sende bizim kalbimizdesin canım arkadaşım.... kaydirigubbakcemile3

iyi geceler kızlar herkese kocaman bir öpücük gelsin opuyorumnanaktan gecenin bu saatinde tatlı rüyalar hepinize zemuszemus zemuszemus

çıtırlarım günaydın,herkese iyi haftalarrrrrrrrrr

günaydinlar arkadaslar ben simdi yola cikiyorum izmire ucuyorum insallah kendinize iyi bakin görüsürüz öptüm hepinizi cok beni unutmayin ha:olmaz::gitme:opuyorumnanaktan

Günaydın canlar :teytey:
Ev hanımı iyi tatiller canısı sınava giren bütün çocuklarımıza başarılar diliyorum inşallah istedikleri puan alırlar:Saruboceq:
biitooşum hayırlı yolculuklar canısı kaydirigubbakcemile4 sağlıcakla varır gelirsin inşallah
hepinize iyi haftalar diliyorum arkadaşlar öpüldünüzzzŞeniz

GÜNAYDIN KK ÇITIRLARIII
-------------ANK06 GÜLE GÜLE GELSıN KIZINN
BııTOOSUM NE GÜZEL TATıLE GELDıN DARISI BıZıM ALMANYADAKı AKRABALARIMAAA NE YAZIKKı BU SENE GELEMEYECEKLER ABıMLER VE ANNELERıııı:(
---------oh oh ne güzel arkadaşım ev hanımı canım iyi tatiller ve oğluunuda başırılar dilerim inş iyi puanla geleriii
---------ev hanımı canım iyi tatiller çokkk öpüyorummm

irna canım ogluna tebrikler gözünaydın gözün aydın kızında geliyor ne mutlusundur şimdi canım kızına ne hazırladın bakımm bizde geleceyiz ona goree
-----------------d@ğçiçeğim nasılsın :)
yeşilim leerinnim fato43 sehernaz egem terlik nazarboncugum murgizinannesi güneşim kk çıtırlarııı sizede heyırlı haftalar

B]

arkadaşlar dün benim en çok sevindiğim güzel bi gündü benim için oğlumun nişanı vardı güzel bi telaşdı ve güzel bi duygudu kızlarımda geldiler bodrumdaki kızım akşam bindi sabah geldi ve geri akşam gitti
olsun geldi ya istanbuldakide kızımda geldi geldi ve bügün donecek olsun geldiler ya çok mutluyum ve seviçliğim güzel bi nişan oldu hala kulaklarımda müzik ve eylence sesleriiii
harika bi duygu anlatamammmm neşeliyim nasıl mutluğum bennnn
----------------kızlarımı ozlemiştim ozlem gidermedik ya olsun onların varlığı ve gelmeleri yeterli benim için herkesin günleri boyle olsunn amin
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

günaydinlar arkadaslar ben simdi yola cikiyorum izmire ucuyorum insallah kendinize iyi bakin görüsürüz öptüm hepinizi cok beni unutmayin ha:olmaz::gitme:opuyorumnanaktan

günaydın bitosum güle güle git yolunaçık olsun kendine iyi bak opuyorumnanaktan

Günaydın canlar :teytey:
Ev hanımı iyi tatiller canısı sınava giren bütün çocuklarımıza başarılar diliyorum inşallah istedikleri puan alırlar:Saruboceq:
biitooşum hayırlı yolculuklar canısı kaydirigubbakcemile4 sağlıcakla varır gelirsin inşallah
hepinize iyi haftalar diliyorum arkadaşlar öpüldünüzzzŞeniz

günaydın sanada canım sanada iyi haftalar osun opuyorumnanaktan

GÜNAYDIN KK ÇITIRLARIII
-------------ANK06 GÜLE GÜLE GELSİN KIZINN
BİİTOOSUM NE GÜZEL TATİLE GELDİN DARISI BİZİM ALMANYADAKİ AKRABALARIMAAA NE YAZIKKİ BU SENE GELEMEYECEKLER ABİMLER VE ANNELERİİİİ:(
---------oh oh ne güzel arkadaşım ev hanımı canım iyi tatiller ve oğluunuda başırılar dilerim inş iyi puanla geleriii
---------ev hanımı canım iyi tatiller çokkk öpüyorummm

irna canım ogluna tebrikler gözünaydın gözün aydın kızında geliyor ne mutlusundur şimdi canım kızına ne hazırladın bakımm bizde geleceyiz ona goree
-----------------d@ğçiçeğim nasılsın :)
yeşilim leerinnim fato43 sehernaz egem terlik nazarboncugum murgizinannesi güneşim kk çıtırlarııı sizede heyırlı haftalar

B]

günaydın esmerim sanada sağol arkadaşım haftaya geliyor iple çekiyorum wallaha opuyorumnanaktan

iyi günler kızlar

evhanımı hayırlı olsun inşallah..Allah tamamına erdirsin..kızlarınla az da olsa hasret gidermişsin ne güzel

irnanın çocukları geldi sıra ank ta...Allah kavuştursun ank canım

irnam hayırlı olsun canım. bende uzun zamandır yoktum. nihayet artık evimdeyim. ankara, kocaeli ve nihayet evime geldim. evimi çok özlemişim.
çok sağol canım,hoşgeldin evinede,nere gidersen git insanın evi gibi olmuyor değilmi leydim..
ev hanımı canım iyi tatiller çokkk öpüyorummmopuyorumnanaktan

irna canım ogluna tebrikler gözünaydın öpüyorummopuyorumnanaktan

herkese hayırlı gecelerrrrr arkadeşlerrrropuyorumnanaktan
sağolasın sehernaz. bende opuyorumnanaktan
arkadaşlar dün benim en çok sevindiğim güzel bi gündü benim için oğlumun nişanı vardı güzel bi telaşdı ve güzel bi duygudu kızlarımda geldiler bodrumdaki kızım akşam bindi sabah geldi ve geri akşam gitti
olsun geldi ya istanbuldakide kızımda geldi geldi ve bügün donecek olsun geldiler ya çok mutluyum ve seviçliğim güzel bi nişan oldu hala kulaklarımda müzik ve eylence sesleriiii
harika bi duygu anlatamammmm neşeliyim nasıl mutluğum bennnn
----------------kızlarımı ozlemiştim ozlem gidermedik ya olsun onların varlığı ve gelmeleri yeterli benim için herkesin günleri boyle olsunn amin
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

oohhh ne güzel nişanıda yaptın haa.hadi darısı düğününe,kolay gelir herşey.işin çok seninde.kızların evlimi esmerim yoksa okuyorlarmı.opuyorumnanaktan

yeşilim,terlik gelmiş sonunda.gördünmü.kaydirigubbakcemile5

kısss terlikkk nerelerdeydin seeeeeeeennnn CADIARZU,merak ettik bayadır girmedin.iyisindir inşallah.opuyorumnanaktan

herkeze güzelll bir hafta dilerimm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Back
X