Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canlarım hepinize günaydın. Huzurlu bir gün diliyorum.
Ayakkabı deyip geçmeyin, birçok bilgeye ilham vermiştir, hakkında birçok özlü sözler söylenmiştir. "Ayakkabım yok diye üzülürken, yolda ayaksız bir adam gördüm", bunlardan sadece biri. Bu özlü sözü düşünüp de günümüz iş hayatına uygulamamak elde değil. Büyük bir çoğunluk yaptığı işten, aldığı maaştan, çalışma koşullarından, hava şartlarından, ondan bundan hiç mi hiç memnun değil. Bir gün siz de bunları aklınızdan geçirecek olursanız şayet, lütfen bu sözü hatırlayın.
Ofisinizin, iş yerinizin dışında milyonlarca işsiz ve çaresiz insan olduğunu sakın unutmayın "Ayakkabı giymiş" özlü sözlerden başka çok sevdiğim bir de deyim var 'ayakkabılı'. "Başkasının ayakkabılarının içinde olabilmek". Kısaca karşımızdakiyle empati kurabilmek, kendimizi o başkasının yerine koyabilmek. Özellikle de yargılarken... Ya biz ne yapıyoruz?
Her gün kendimiz onlarca yüzlerce değişik ayakkabı giyiyoruz ama bir kere olsun başkasının ayakkabısını giymiyoruz, giymek istemiyoruz. Onun ne düşündüğünü, değerlerini, sevdiklerini, sevmediklerini, dilini, müziğini, kültürünü, inancını, doğrusunu, yanlışını bir kez olsun anlamak istemiyoruz. Varsa yoksa biz varız ve bizim doğrularımız.
Oysa dünyada, ülkemizde, caddemizde, sokağımızda, evimizde ve işyerlerimizde başkalarının da olduğunu ve onların da isteklerinin, hayallerinin, fikirlerinin ve farklarının olduğunu bir kavrayabilsek. Yargılarken, severken, nefret ederken, değerlendirirken, ölçerken, överken, yererken sadece bir 10 dakika onların ayakkabısını bir giyebilsek. Ve dünyaya onların ayakkabılarının içinden bir bakabilsek. Nasıl da değişecek tüm yargılarımız... Nasıl da kolaylaşacak tüm yaşamımız... Ben, şimdi oğlumun ayakkabılarını giymeğe gidiyorum. Sonra da, giyeceğim başka renk renk çeşit çeşit ayakkabılar var sırada. Size de tavsiye ederim.
Pembe CANDANER
Çok hoşuma gitti paylaşmak istedim:))
merhabalar
bende geldim
günaydın hayırlı günler her şey gönlünüzce olsun
opuyorumnanaktan
a.s.a.s.a.s.günaydın günaeşimopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
tünaydın hanımlaar,topik tenhalaştımı banamı öyle geliyo,ama yavaş yavaş tatillere gidilmeye başladılar değilmi,
lereenim masallarımızı şimdiki zaman versiyonuna göre yazmışlar heralde.
zehranaz hoşgeldin .
yeşilim ,ank,dağçiçeğim hepinize ve diğer tüm arkadaşlara güzel günlerle dilerimmopuyorumnanaktan
tünaydın hanımlaar,topik tenhalaştımı banamı öyle geliyo,ama yavaş yavaş tatillere gidilmeye başladılar değilmi,
lereenim masallarımızı şimdiki zaman versiyonuna göre yazmışlar heralde.
zehranaz hoşgeldin .
yeşilim ,ank,dağçiçeğim hepinize ve diğer tüm arkadaşlara güzel günlerle dilerimmopuyorumnanaktan
güzel bayanlara bi slm veriim dedim ama burdada kimse yok sanırım
irna ablam dediğin gibi yaz geldi millet dağıldı
Günaydın çıtırlar hepinize ....
zemuszemuszemuszemus çıtırlar içimizde bir çıtır varrrrrrrrrrr o kendini bilyororrrrrrrrrzemuszemuszemuszemus büğün canım çok çok sıkıldı kimseyi bulamadımmmm knş yaaaaaaaaa:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif: