Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Herkese iyi geceleeerr..opuyorumnanaktankimse yookk olsuunn,:1hug:herkes iyidir umarım.Yaz geldi,tatiller başladı.a.sa.sBenimde oğlum gidiyor Cts.annemlerle..:a015:benimki kısmet artık..a.s. a.s.
Canım hoşgeldin opuyorumnanaktanSelamlar tum arkadslara olsun,bende geldim iste,topigi gorunce hosuma gitti,kendi akranlarimla konusmak daha bir zevkli olcak...
Boncuğum ablasını birtanesi iyi geceler ŞenizŞenizopuyorumnanaktanhoşgeldiniz gül şehri :)
herkese iyi geceler..........
Canım sana da merhaba , sende benim gibi gececisin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanyeni gelenlere hoş geldiniz diyorum.
ben sıcaktan pc başında fazla kalamıyorum kızlar.
izmir çok sıcak olmaya başladı.:gitme:
Selamlar tum arkadslara olsun,bende geldim iste,topigi gorunce hosuma gitti,kendi akranlarimla konusmak daha bir zevkli olcak...
ne oldu esmerim canın neden sıkkın kaydirigubbakcemile3 :1hug:
Selamlar tum arkadslara olsun,bende geldim iste,topigi gorunce hosuma gitti,kendi akranlarimla konusmak daha bir zevkli olcak...