Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tünaydın hanımlar..
Kandiliniz mübarek olsun hepinizin..
Kızım geldi ve sınıfını geçti çok mutlu yaaaaaa :sm_cool: uyuyor şimdi odasında
Tünaydın hanımlar..
Tünaydın hanımlar..
Tünaydın hanımlar..
ÇITIRLAR NASILSINZ
ALLAH KABUL ETSİN ÇİÇEĞİM BEN BU YIL TUTMAYACAĞIM AÇ KALINCA ŞEKERİM TAVAN YAPIYOR YÜKSELYOR
ANK GÖZÜN AYDIN TATINI ÇIKAR KIZINLA:)
HERKESİN GÜNÜ HAYTI GÜZEL OLSUNNNN
Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli, dualarınız kabul olsun, kandiliniz kutlu olsun.
tünaydın canım gözünaydın hihoyyytkızına tebriklerrr çokkkk öpüldünüzzzopuyorumnanaktan
ne mutlu sana. alkisalkisalkis allah mürvetinide görmeyi nasip etsin.:Saruboceqpuyorumnanaktan
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar,
hepinizin duaları kabul olsun inşallahhh...:Saruboceq:
canım ne mutlu sana ,gözünüz aydın olsun ailecek.hoş gelmiş,güzel bir tatili hakediyorlar değilmi.opuyorumnanaktan.
seninki geldi ,benimki gitti.eee artık seninkiyle idare ederiz demi ankram.kaydirigubbakcemile3
ayy dün gece saat ikide yolcu ettik rotarlı geldi arabsı birde irana giden otobüstü,yer bulamadığımız için mecbur ona bindi,yolculuk boyunca iranlılarla gittiler fisfisfis.
henüz haberde alamadım sarıkamışa gidip gitmediklerini.fisfisfis.bayaaa sürüyor arası ooffff bi ulaşsaydılar hayırlısıyla
:lepi::lepi:gözün aydın ank ablam
ne güzel kızı gelmiş sınıfını da geçmiş ank ablamda çok mutluymuş
en kötü gününüz böyle geçsinn
kızına çok slm ablam kocaman öpüyorummm opuyorumnanaktan
kızlarınız geldimi böyle kıskanıorum hemen ben :gitme: