40 ve +40 yaş

ahhh aahhhh ben istiyom ammaaa nerdeeeee...:1no2:

esmerim ,keşke bi bant felan şapıştırım girseydin canım yaa,çamur banyosu hoş olurmuş.nasip değilmiş demkki.birdahakine inş.

öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

İrna gel gidelim seninle çamur güreşi neyim filan yaparız sonrada güzel bir ciltle geri dönüp hava atarız burada ne dersin kaydirigubbakcemile4 üstünede hamam ve masaj ohhhhhh keyfe bak be hihoyyyt

İrna gel gidelim seninle çamur güreşi neyim filan yaparız sonrada güzel bir ciltle geri dönüp hava atarız burada ne dersin kaydirigubbakcemile4 üstünede hamam ve masaj ohhhhhh keyfe bak be hihoyyyt

ne iyi olarkiii.alkisalkisalkis..tatlım güzel bir çiltle gelirsek havada atarım göbeciktee hemdeee..hihoyyyt hihoyyyt şöleee pırıl pırl,cizgiler cubuklar gitmiişş bir cillltttt Şeniz

8306gnyyunus.gif

Günaydın çıtırlarım herkesin günü atdın ve güzel geçer inşallah:teytey:
Dilarem hoş geldi aramıza canım güzel paylaşımlar dilerima.s.
Melankolim başın sağolsun canım ALLAH'ım mekanını cennet eylesin ailene sabırlar diliyorum.
Ne güzel fıkralar yazılar koymuşsunuz elerinize yüreğinize sağlık

ne iyi olarkiii.alkisalkisalkis..tatlım güzel bir çiltle gelirsek havada atarım göbeciktee hemdeee..hihoyyyt hihoyyyt şöleee pırıl pırl,cizgiler cubuklar gitmiişş bir cillltttt Şeniz

Bak hele şunlara :1shok: gidecekler bizsizde hava atacaklar :mymeka:
Kız ben size şimdiye kadar attımmıııııııııııııııııı bikerem ben hep giderimmmmm :dilcikar:
Şaka bir yana canlarım siz gelin benim yanıma sizi istediğiniz kaplıcayadaaaa camur banyosunadaaaa her bişiciklere götürürümmmm :dance: :utangac:

Unuttum söylemeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ANK bide ıRNAMMM hava atcaz deyince :utangac: bir an unutuvermişim :1shok:
Size müjdem varrrrrrrrrrrrrrrrr BABAANNE :sm_cool:oluyorum canlarımmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
Ayyyyyyyy çok mutluyummm düşüne biliyormusunuz küçücük bebbekkkkkkk :emir_bebek:
Yerim ben onu yerim sengözlerimebaksanab
ALLAH'ım bu duyguyu herkese tattırsın :Saruboceq:

Son düzenleme:
Esmerim iyi yapmışsın dinlemmişsin işte sende keşke bende kaplıcaya gidebilsem çamurlara girip çıksam hamamda yıkansam bide masaj yaptırdımmı deymeyin keyfime.hihoyyyt[[
ahhh aahhhh ben istiyom ammaaa nerdeeeee...:1no2:
yerimsenibenANKARAYA GELİRSEN KAPLICILARI ÇOK VAR AYAŞ KAPLICASIII VE İÇMECESİİİİ RESMEN İSAHALLLL OLUYORSUNNN MEMELEKETİMMİN HER YERİ GÜZELLLL YAAAopuyorumnanaktan
esmerim ,keşke bi bant felan şapıştırım girseydin canım yaa,çamur banyosu hoş olurmuş.nasip değilmiş demkki.birdahakine inş.

öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

GÜZEL OLURDA BEN DÜŞÜNMEDİM AMELİYAT BANDIM VARDI ALSAYDIM YANIMAA NE GÜZEL OLURDIIIII CAMUR YÜZÜME SURDUM ELLERİME AYAKLARIMA SÜRDÜM Bİ YUMŞAMA OLDU PIRIL PIRILLLL SANKİ YAĞLI KREM SÜRMÜŞ GİBİİİİ-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-[/COLOR

Unuttum söylemeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ANK bide İRNAMMM hava atcaz deyince :utangac: bir an unutuvermişim :1shok:
Size müjdem varrrrrrrrrrrrrrrrr BABAANNE :sm_cool:oluyorum canlarımmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
Ayyyyyyyy çok mutluyummm düşüne biliyormusunuz küçücük bebbekkkkkkk :emir_bebek:

------------------SAĞLIKLA DOĞSUN ANALI BABALI OLSUN
GÜZEL BABANANNE OLURSUN SEN:lepi: ÇITIRRRRRRRRRR BABAANNEEE
a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.HERKESİN GÜNÜ GÜNAYDINLAR OLSUNNNNN :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
ÇATLAKSIZ ÇİZİKSİZ YÜZÜNÜZ OLSUNNNNNN:jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:

BıRAZDA GÜLSEKKKKK
Zam Mı Alıyorsun
-kadının biri otobüse biner. tabii arkasında biri kadını sıkıştırırda sıkıştırır.kadın dayanamaz.basar çığlığı..
-yetre artık sapık herif...der
-adam ise...
-beni yanlış anladınız hanımefendi ben bugün maaşımı aldım sizi rahatsız eden cebimdeki para ...demiş...
-kadın ise sinirli bir şekilde...
-otobüse bineli sürekli zammı alıyorsun

DEVAM EDELıM AMA ıŞ VAR BUNUDA OKUYUNNNNN
---------------Can Sıkıntısı
Sol gözü takma olan adam otobüse binmişti.Otobüs kalabalık hava sıcaktı.Bir süre sonra sıcaktan bunalan, terleyen ve canı sıkılan adam, takma gözünü çıkardı, havaya atıp tutmaya başladı.
Durumun biraz sonra farkına varan yanında oturanlar dehşetle irkildiler :
-Ne oluyor yahu!...
Adam gayet sakin gözü atıp tutmaya devam ederek cevap verdi :
-Hiç, burada canım sıkıldı da ön taraflarda yer var mı diye bakıyordum
-

güzel paylaşımlar için emeğine sağlık esmer ablam
hepinize hayırlı günler diliyorum...............

Unuttum söylemeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ANK bide İRNAMMM hava atcaz deyince :utangac: bir an unutuvermişim :1shok:

Ay ne güzel kutluyorum seni arkadaşım ne kadar güzel bir haber böyle hihoyyyt darısı bizlerede olsun inşallah :ecrin_bebek: :emir_bebek:

kütahyada kaplıca çok demek.şanslısınız valla,eee anlat çildin güselmii :jeyyar:
bak eğer öyleyse ,tası tarağı toplayım geliyormuşum kütahyaya kaydirigubbakcemile3.
e bu yaştan sonra kaplıca lazım bize demiii kaydirigubbakcemile3

ayy ayyy ne güzell haberrr.fatocuumm,hayırlısı olur inşallah.sağlıcakla kucağına almak nasip olsun tatlım.gözün aydııınnn.
ilk torunmu olcak fatooo..:emir_bebek:oohh ohhh torunlar çoğalıyorr.:nazar:

ank racım inşallah canım darısı sana,çiçeğime esmere,ayy esmerin vardır belkide CADIARZU

Back
X