40 ve +40 yaş

Unuttum söylemeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ANK bide İRNAMMM hava atcaz deyince :utangac: bir an unutuvermişim :1shok:
Size müjdem varrrrrrrrrrrrrrrrr BABAANNE :sm_cool:oluyorum canlarımmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
Ayyyyyyyy çok mutluyummm düşüne biliyormusunuz küçücük bebbekkkkkkk :emir_bebek:
Yerim ben onu yerim sengözlerimebaksanab
ALLAH'ım bu duyguyu herkese tattırsın :Saruboceq:

canım benim hayırlı olsun ,sağ salim kcağınız almayı nasip etsin allahım
kimbilir ne hazırlıklarda yaparsın,malum kütahyanın adetleri de vardır:lepi:

esmerim emeğine sağlık fıkralar çok güzel
arkadaşlar esmerimin torunu henüz yok kızlar bekar,oğluşuda yeni nişanlıopuyorumnanaktan

selamlar hanimlarrr

esmer güzeli paylasimlarin icin tesekkürler emegine saglikopuyorumnanaktan
tşk ederimopuyorumnanaktan
güzel paylaşımlar için emeğine sağlık esmer ablam
hepinize hayırlı günler diliyorum...............
sanada hayırlı günleropuyorumnanaktan

Ay ne güzel kutluyorum seni arkadaşım ne kadar güzel bir haber böyle hihoyyyt darısı bizlerede olsun inşallah :ecrin_bebek: :emir_bebek:
bizim torun ne zaman olacakiiii ank06kaydirigubbakcemile5
Esmerim sağol güzel fıkralar ama.
:lepi:eeeeeeeeeee aması ne ank06kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
kütahyada kaplıca çok demek.şanslısınız valla,eee anlat çildin güselmii :jeyyar:
bak eğer öyleyse ,tası tarağı toplayım geliyormuşum kütahyaya kaydirigubbakcemile3.
e bu yaştan sonra kaplıca lazım bize demiii kaydirigubbakcemile3[/vereliniortak:nazar::nazar:bende giderim bak benler çok yaşlılk benleri var çıtır irnammmmma.s.

ayy ayyy ne güzell haberrr.fatocuumm,hayırlısı olur inşallah.sağlıcakla kucağına almak nasip olsun tatlım.gözün aydııınnn.
ilk torunmu olcak fatooo..:emir_bebek:oohh ohhh torunlar çoğalıyorr.:nazar:

ank racım inşallah canım darısı sana,çiçeğime esmere,ayy esmerin vardır belkide CADIARZU
:utangac:
:çok üzgünüm:yok daha torunnnn :utangac:

canım benim hayırlı olsun ,sağ salim kcağınız almayı nasip etsin allahım
kimbilir ne hazırlıklarda yaparsın,malum kütahyanın adetleri de vardır:lepi:

evet başla bakaılım hazırlıklaraaaaa:nazar::nazar::nazar:

esmerim emeğine sağlık fıkralar çok güzel
arkadaşlar esmerimin torunu henüz yok kızlar bekar,oğluşuda yeni nişanlıopuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktantşk ederim opuyorumnanaktan
evet henüz benimkiler evli değiller
inş birgün bende size müjdeli haber verrim çıtırlarrrrrrrrrrryerimsenibenyerimseniben
------------------------------http://www.kadinlarkulubu.com/itiraflarimiz/141145-anahtar305n305-unutan-var-m305-2.html#post7963093

Esmerim inşallah o günleride görürüz canım daha bize çok var okul bitecek iş hayatı derken anca olur.hihoyyyt

kızlar az önce bir arkadaşımla konuştum,kızı öss de il birincisi türkiye de 94. olmuş.çok sevindim çok mutlu oldum.ama canımy çok çalıştı çabaladı azmetti ve başardı inşallah iyi yerlere gelecekopuyorumnanaktan

Unuttum söylemeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ANK bide İRNAMMM hava atcaz deyince :utangac: bir an unutuvermişim :1shok:
Size müjdem varrrrrrrrrrrrrrrrr BABAANNE :sm_cool:oluyorum canlarımmmmmmmmmm kaydirigubbakcemile3
Ayyyyyyyy çok mutluyummm düşüne biliyormusunuz küçücük bebbekkkkkkk :emir_bebek:
Hayırlı olsun..:Saruboceq::nazar:sağlıkla inşallah.opuyorumnanaktan

kızlar az önce bir arkadaşımla konuştum,kızı öss de il birincisi türkiye de 94. olmuş.çok sevindim çok mutlu oldum.ama canımy çok çalıştı çabaladı azmetti ve başardı inşallah iyi yerlere gelecekopuyorumnanaktan

Ne güzel haberler duyuyoruz bu günlerde..opuyorumnanaktan Darısı başımıza inşallah.:Saruboceq:a.s.

eeeeeeeeeee aması ne ank06

mafoldumben cümleyi yanlış yazmışım şimdi fark ettim bende kafanı karıştırma sakın opuyorumnanaktan

Ne mutlu ailesine şimdi darısı tüm çocuklarımıza olsun inşallah :Saruboceq:

Hayırlı olsun..:Saruboceq::nazar:sağlıkla inşallah.opuyorumnanaktan

Ne güzel haberler duyuyoruz bu günlerde..opuyorumnanaktan Darısı başımıza inşallah.:Saruboceq:a.s.

inşallah canım cümlemiz böyle mutluluklar yaatsın güzel allahım

Esmerim,ank,irnam,egem,dağçiçeğim,yeşilim ablam çok tşkr ederim iyi dilekleriniz için ALLAH hepinize nasip etsin çok güzel bir duygu :Saruboceq:
Evet ırnacım ilk torunum olacak:emir_bebek:kaydirigubbakcemile3
ırnacım burada kaplıcalarımız çok yeterki sizler gelin ben sizi heryeri gezdiririm ne demek başımın üstünde yeriniz var her birinizin canlarım benim yerimseniben
Hepinizi öpüyorum çıtırlarım iyi akşamlar

hayirli olsun canim benim gözünüz aydin tebrikleropuyorumnanaktana.s.

Selam çıtırlarım ... oy oy Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin bebeciğinizi. İnşallah bizlerde görürüz o günleri, görebilirsem tabiii... :roflol:
Geç evlenip çocuk küçük olunca böyle düşünülür... değilmi kızlar... sengözlerimebaksanab

Ne güzel , tebrikler canım :) İnan çok sevindim Şeniz

Canım elbette göreceksin , ayrıca bu yaşlarda küçük çocuğu olmak ne güzel :)) Yaşını anlıyamazlar birtanem Şeniz

Teşekkür ederim tatlım, evet yaşımı anlayamıyorlar birde yaşımı göstermiyorum yerimseniben
İnşallah hayırlısıyla görürüm , görürüz... Harikasın tatlım... opuyorumnanaktanalkisalkisalkis

Back
X