40 ve +40 yaş

p_2894_o.jpg

hepınızın kandılını kutlarım hayırlı bı omur dılerım..a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s sevıyom sızı ablalarımm..

:Saruboceq: a.s. Sofranız afiyetli, paranız bereketli,

kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli, bedeniniz sıhhatli,

dualarınız kabul olsun, kandiliniz kutlu olsun. :Saruboceq: a.s.

:1hug:herşey gönlünüzce olsun :1hug:

115645158414.jpg

Son düzenleme:
Arkadaşlar hepinizin kandilini kutluyorum .Sevgiyle kucaklıyor bu mübarek gecede hepimizin dualarının kabulünü tüm kalbimle diliyorum .

a.s.günaydın arkadaşlar a.s.

:1hug:güzel bir hafta diliyorum :1hug:

:Saruboceq:herşey gönlünüzce olsun :1hug:

opuyorumnanaktan ,sağlıklı,bereketli,cebiniz para,içiniz huzur dolsun :Saruboceq:

Canlarım hepinizin geçmiş kandili kutlu olsun.

Karcım hoş geldin .a.s.

Ankın babacığı çok şükür daha iyiymiş.,hastahaneden çıkmış . Hepinize sevgi ve selamları var. Öpüyor hepinizi.

Karcım hoş geldin .a.s.

Ankın babacığı çok şükür daha iyiymiş.,hastahaneden çıkmış . Hepinize sevgi ve selamları var. Öpüyor hepinizi.
hoşbuldum ablısım sende hoşdeldınn a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s

aşkolsun abla seni özlicez o nasıl söz öyle opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
oyyyyyyyyy canısı dunya tatlısı bende sizi özledimmmm güzel bi sesiz ve sakın hafta sonu gecierdik eşimle tabiyatla başbaşşşşşopuyorumnanaktan
bende deldımmm benıde alırmısınız aranıza :gitme:
bakın hepınıze ıstanbuldan a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s. tum bahcelerı yoldumda getırdım :)..
vereliniortak hoş geldin sefalar getirdinnnn karcımmmŞenizŞeniz

Karcım hoş geldin .a.s.

seninde kandilin mubarek olsun kutlu olsun opuyorumnanaktan
tşk ederim ank babsında haber verdiğiniz için lereenimmmopuyorumnanaktan
[
-------------------------------------- d@ğim çiçeğim çok çok gecmiş olsun arkadaşına açil şifa diliyorummmmmopuyorumnanaktan
arkadaşlar herkesin gecmiş kandilini kutluyorum buyukllerin ellerinde küçüklerinde gözlerinden öpyorummmmopuyorumnanaktan
---------------------------------------yerimsenibenyerimsenibencuma günü oğlende kacamak yaptık eşimle pazartesi geldik evimize
çok güzel sesiz bi yerdi hiç irtıbatımız yoktu doğala başbaşadıkkk
telefon çekmiyordu :jeyyar:
buz gibi suyu ve ırmagı vardıııyerimseniben
çanlı balıklarıyla güzel sesiz bi köy evindeydikkk
dinlendik gezdik morel depoladık
bügün işimize başladıkkk enerji bulduk ama yorgun geldik eşim araba sürmekten bende uzun bi süre oturmaktan yoruldukkk
bizim tatilimzde bu olduuu
artık düğünle var bayrama kadar bi yere gidemeyizz bayramda benim oğlumun düğnü olacakkkk nasipseee hepinizi çok çok öptüm kırşehirden sevgilerrrrrrrra.s.a.s.a.s.a.s.

Back
X