hepinize güzel haftalar diliyorum ablişlerim :)
kaydirigubbakcemile5ablası kurban olsun sanada güzel haftalar canısıopuyorumnanaktan
avatırını çok çok şeker buldummmm opuyorumnanaktan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canlarım hepinizin geçmiş kandili kutlu olsun.
Karcım hoş geldin .a.s.
Ankın babacığı çok şükür daha iyiymiş.,hastahaneden çıkmış . Hepinize sevgi ve selamları var. Öpüyor hepinizi.
oyyyyyyyyy canısı dunya tatlısı bende sizi özledimmmm güzel bi sesiz ve sakın hafta sonu gecierdik eşimle tabiyatla başbaşşşşşopuyorumnanaktan
vereliniortak hoş geldin sefalar getirdinnnn karcımmmŞenizŞeniz
seninde kandilin mubarek olsun kutlu olsun opuyorumnanaktan
tşk ederim ank babsında haber verdiğiniz için lereenimmmopuyorumnanaktan
[
-------------------------------------- d@ğim çiçeğim çok çok gecmiş olsun arkadaşına açil şifa diliyorummmmmopuyorumnanaktan
arkadaşlar herkesin gecmiş kandilini kutluyorum buyukllerin ellerinde küçüklerinde gözlerinden öpyorummmmopuyorumnanaktan
---------------------------------------yerimsenibenyerimsenibencuma günü oğlende kacamak yaptık eşimle pazartesi geldik evimize
çok güzel sesiz bi yerdi hiç irtıbatımız yoktu doğala başbaşadıkkk
telefon çekmiyordu :jeyyar:
buz gibi suyu ve ırmagı vardıııyerimseniben
çanlı balıklarıyla güzel sesiz bi köy evindeydikkk
dinlendik gezdik morel depoladık
bügün işimize başladıkkk enerji bulduk ama yorgun geldik eşim araba sürmekten bende uzun bi süre oturmaktan yoruldukkk
bizim tatilimzde bu olduuu
artık düğünle var bayrama kadar bi yere gidemeyizz bayramda benim oğlumun düğnü olacakkkk nasipseee hepinizi çok çok öptüm kırşehirden sevgilerrrrrrrra.s.a.s.a.s.a.s.
NE GÜZEL ALLAH KABUL ETSİN BEN TUTAMIYORUM BOYLE GÜNLERDEN ALLAHIM BİZİM DE GUNAHIMIZI BAĞIŞLARMİKİİİİ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Güzel bir hafta diliyorum..a.s.
Orucum bu gün..dünde oruçtum tabi
Biraz zor oluyor..günler çok uzun..:bbo:a.s
İyiki KK var diyorum..çok faydası var gerçekten..:1hug::enbuyukkk:
Bazan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum..:kedi:
EVET İŞ İŞyerimseniben SIKINTI GÜZEL OLDU TELEFON ÇEKMİYORDU KİMSE BİZİM YERİMİZİ BİLMEDİ NE GÜZELDİİİİİİNŞ ABLAM SİZ DAHA İYİSİNİ YAPIN EMEKLİSİNİZ HER HALDE DEEEa.s.sanada güzel bir hafta diliyorum canım.opuyorumnanaktan
oh esmerim güzel bir kaçamak yapmışsın. darısı bize. kaydirigubbakcemile5:1hug:a.s.
Güzel bir hafta diliyorum..a.s.
Orucum bu gün..dünde oruçtum tabi
Biraz zor oluyor..günler çok uzun..:bbo:a.s
İyiki KK var diyorum..çok faydası var gerçekten..:1hug::enbuyukkk:
Bazan zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum..:kedi:
NE GÜZEL ALLAH KABUL ETSİN BEN TUTAMIYORUM BOYLE GÜNLERDEN ALLAHIM BİZİM DE GUNAHIMIZI BAĞIŞLARMİKİİİİ:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
EVET İŞ İŞyerimseniben SIKINTI GÜZEL OLDU TELEFON ÇEKMİYORDU KİMSE BİZİM YERİMİZİ BİLMEDİ NE GÜZELDİİİİİİNŞ ABLAM SİZ DAHA İYİSİNİ YAPIN EMEKLİSİNİZ HER HALDE DEEEa.s.![]()
her şey nasip inş emekli olmanın tatıdını çıkarsınnnzemuszemusemekliyim ama gezmeye gidemiyorum.senağlama oysaki seyahat etmeyi çok severim. ama seneye kısmetse bende gezeceğim.:lepi::roflol::roflol::roflol:
nasılsın canısı ne yapıyorsun kendine iyi bak öptümopuyorumnanaktanmrb iyi akşamlar nasılsınız çıtırlar
:1rolleyes::1rolleyes:yardımı yaramadımı her yerim yanmışşşş güneş beni çok çok yakmışşş arap kızlar olmuşummmm yarısı beyez yarısı siyahhhh:roflol::roflol:iyi akşamlar kızlar,misafirim vardı bugün giremedim pek
lereenim sağol canım ank. babasının iyi olduğuna çok sağol haber verdiğin için.
esmerim ,yarasın bacıımm.eşinle ve doğayla başbaşa tatil .hiç fena değil.
dağçiçeği,canım allah kabul etsin .maşallah uzun günlerde allah sabır versin .
ben sanırım bu ramazan zorlanacam,şimdi bile az ac kalayım başım fıldırrr fldııırr dönüyoo ,ayy inş. başım gözüm tutmaz..
hepinize iyi akşamlar fıstıklar.opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbende seni öptümmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaniyi akşamlar ank babasının iyi olmasına bende cok sevımdim
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbende seni öptümopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaniyi aksamlar kizlar opuyorumnanaktan
ank babanin iyi olmasina cok sevindim canim gözünüz aydin öptümopuyorumnanaktan
:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:tünaydın kk güzel bayanıııopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktangunaydınnnnn a.s.a.s.a.s.a.s.a..s.a.s.a.s