40 ve +40 yaş

YALVAR GÜZEL ALLAH'A

Yalvar güzel Allaha
Öğüdüme darılma

Yalvar güzel Allaha!
Yolundan hiç ayrılma
Yalvar güzel Allaha!

Namazını kılarak
Orucunu tutarak
Zekatını vererek
Yalvar güzel Allaha!

Bir gün gözlerin görmez
Kulakların işitmez
Bu fırsat ele girmez
Yalvar güzel Allaha!

Sağlığı ganimet bil
Her saati nimet bil
Yalvarmayı izzet bil
Yalvar güzel Allaha!

Ömrü boşa geçirme
Nefsine kuvvet verme
Başkalarını yerme
Yalvar güzel Allaha!

Fırtına gibi esme
Salihlere hiç küsme
Allah’tan ümit kesme
Yalvar güzel Allaha!

Seherde yağar rahmet
Bilmelisin ganimet
Gitsin kalbdeki zulmet
Yalvar güzel Allaha!

Allah’ın adın yâd et
ruhun ve kalbin şâd et
Bülbül gibi feryat et
Yalvar güzel Allaha!

(alinti)

Hepinize hayırlı kandiller canlarım dualarınız kabul olur inşallah.:Saruboceq:

ayy ben beğendim derken yanlış anlaşıldım galiba.
benanda güldüm demişti zaten

yahu çok güldüm bendee,yaniituhaf oldum maksadında.ayy ben ne yazmışım aceleyle hoşuma gitmedi diye yazacağıma hoşuma gitti yazmışım
.

aaayyyyyy ayyyy kızlar kusuruma bakmayın valla güdüm diycektim.ya aklım karışık biraz annem ameliyat oldu,birde yeğenim var sürekli pc ye girmek istiyor misafir yani,arada fırsat buldukca kacamak yapıyorum kıyıp onu kaldırmamak için.evlerinde pc yok buraya geldiğinde anlıyorsunuz değilmi.

pardon yaa ben onu hemen düzelteceeeeeeeemmm :mymeka:

kk yi beğenmesem sürekli burda ne işim var.hatta bir topikte ben bunu ayrıca okumuştum.o zaman bile tepkimi belirtmiştim hiç öyle şey olurmu.
canlarım ben burayı çok hemde çok seviyorumm.

tekrar özür dileriimm opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
bende cok sasirdim irnacim nasil yani dedim gercekten bu kadar hakareti nasil begenebilir :1shok:

gecmisler olsun insallah en yakin zamanda sagligina kavusur :Saruboceq:

hepınıze kocaman merhaba ...
oncelıkle ısıgınızı ...sızlerı nasıl ozledım bır bılsenız .... ulasamasamda her zaman yuregımde ....dualarımdaydınız ....
yesılım antalyada selam ve sevgılerımı savurdum gokyuzune ulastımı bılmıyorum ...
yagmur ...muz agacları ve senınle aynı sehırde olmanın guzellıgı ayrı bır tat kattı tatılıme ...
ardından topragıma gıttım ... ırmama ... meyvaya donmus elma cıceklerıne .... ıkınızıde goremedım ama ...
aynı sehırlerde olmanın verdıgı guzellık yettı bana ....

ben ısyerınden pcmde kk kaydedemedıgım ıcın ( ozel pc olmadıgı ıcın ...) hep googleden arama yaparak gırerım kk ' e ... ve yıne aynı aramada asagıda kı lınklerde ekşı sozluk de kk dıkkatımı cektı ...

yazılanları okudugumda ... yorumlara guleyımmı... aglayayımmı bılemedım ...
ve ırmamla paylastım ... sızlerede +40 dakı canlarımlada paylas dedım ... onlarda gulumser dıye ...
tepkıler olmus ....ve ben bunu sızlere bır kandıl mesajı yazmak ısterken okuyorum ... ırmamı ... benı yıllardır tanıyorsunuz ... sevınclerımızı... uzuntulerımızı paylasarak ...
sanaldan gercege donusturdugumuz bu guzel dostların tarafından yanlıs anlasılmak ...hele helede ırma
gıbı gonul dostumun uzulmesını hıc ıstemem ...

bu topıge ...dıger topıklerden ısık buldugum ...pozıtıf enerjılerı ıle ...yanlıslarımda ...yanılıslarımda ... yenılendıgım guzel dostları ... ve her gırdıgımde cok seyler buldugum bu sıteyı elestırmeyı bırakın ...
o aptalca yorumlarla kınamak hıc aklıma bıle gelmedı ...

fırst lady ... ozellıkle vermedım o lınkı ...
ve ırmam senın uzulmenı ıstemem ....

sevgı ıle kalın ....
rabbım her seyın gonlunuzce oldugu hayırlı "beratlar ... " nasıb etsın sızlere ...
dualarda bulusmak dılegı ıle....

ekşi sözlük - kutsal bilgi kaynağı

arkadaşlar benan arkadaşımız bana bu linki göndermiş.sizlerle paylaşmam için.
ayrıca çooookkk selam ve sevgilerini yolluyor.sizleri çok seviyormuş.

bende güldüm.hattaa hoşuma gitmedi .. öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

Canımcım..bunun için konu açmış kar..Şimdi bütün millet oraya akın etmiş..a.s.

Bak linkide bu
http://www.kadinlarkulubu.com/ozel-...5-sitemiz-degildir-sekilde-anilmamaliyiz.html

ahbe irna bi dil sürçmesi çok geçmiş olsun bende daha önce bi topikte bununla ilgili yorumlar yapmıştım ama özellikle enden okumak çok üzdü beni neyseki tahmin ettiğimiz gibi yanlış olmuş belki bizde ani yorumlar yaptık ama amaç seni kırmak değildi.belki bu yorumlar sayesinde böyle düşünüenlerde almıştır ağzının payını ..sevgiyle kal.
benan cım biz irna ya böyle bi yorumu uygun bulmadığımız için tepkiler gösterdik ama yanlış ifadeler yüzünden olmuş...ama irna gerçekten güzel biri ki yanlış anladığımızı bile kendine yakışır biçimde anlatmış anlayışından dolayı ayrıca teşekkür ederim ..bu arada herkesin kandilini kutlarım.

yinede çok üzüldüm,kaç senedir burdayım beni tanımış olmanız gerekiyor olsaydınız keşke.
ama o kadar da koşa koşa eksi rep vermenize bakmadım bile.arkadaş deyince farkettim.
yanlış yazdığımın etkisinde öyle çok kalmışımki.

neyse .canları sağolsun keşke profilden uyarsaydınız.ben daha hiç bir arkadaşıma kötü dahi olsa eksi vermemiştim.

buda bana yazdığımı tekrar tekrar okumadan gönderdiğim için güzel bir ders oldu

yiende teşekkürler arkadaşlar.opuyorumnanaktan

irnacım ben bu konuyla ilgili üzüntümü yeni açılan topikdede dile getirdim bende şimdiye kadar hiç eksi rep vermedim ama yazını okuyunca gerçekten çok üzüldüm nasıl hoşuna gitmiş olabilirki diye düşündüm....ayrıca rep hususunda gerçekten telafi edicem...inanki düşünmeden koştur koştur vermedim repimi tekrar tekrar okudum öyle verdim ben seninle fazla sohbette bulunmadım belki ama seni gerçekten severim..ayrıca şu mbarek kandil gecesi seni üzdüğümede üzüldüm ama laf olsun diye vermedim ..umarım birdaha yanlış anlaşılmalara sebep olcak konularda karşılaşmayız..sevgiler.

yinede çok üzüldüm,kaç senedir burdayım beni tanımış olmanız gerekiyor olsaydınız keşke.
ama o kadar da koşa koşa eksi rep vermenize bakmadım bile.arkadaş deyince farkettim.
yanlış yazdığımın etkisinde öyle çok kalmışımki.

neyse .canları sağolsun keşke profilden uyarsaydınız.ben daha hiç bir arkadaşıma kötü dahi olsa eksi vermemiştim.

buda bana yazdığımı tekrar tekrar okumadan gönderdiğim için güzel bir ders oldu

yiende teşekkürler arkadaşlar.opuyorumnanaktan
Canım , bu kadar üzülecek ve büyütülecek bir konu ortada yok zaten .Sen son derece art niyet olmadan bir paylaşım yapmak istemişsin .Seni en azından ne demek istediğini anlayacak kadar iyi tanıyorum .Eminim diğer arkadaşlarda aynı düşünüyordur.Okumadan göndersen ne olacak ki , ortada zaten vahim bir durum yok .Hoşgörümüzü özellikle sevdiğimiz insanlara karşı kaybetmemeliyiz .Seni hepimiz seviyoruz .Üzülme lütfen canımŞeniz

hep övülmek mi gerekir, ben de çok matrak buldum...bir çok gerçekte var bir okusanız görürsünüz

hiç kimse fikirlerini yazamayacak mı illa - rep + rep diye mi düşüneceğiz herşeyi.

irna veya başka arkadaşımız yanlış, doğru yazmış olabilir, neden hemen replere koştunuz anlamadım, sadece üzüldüm gerçekten. neyse...iyi akşamlar

irnacım ben bu konuyla ilgili üzüntümü yeni açılan topikdede dile getirdim bende şimdiye kadar hiç eksi rep vermedim ama yazını okuyunca gerçekten çok üzüldüm nasıl hoşuna gitmiş olabilirki diye düşündüm....ayrıca rep hususunda gerçekten telafi edicem...inanki düşünmeden koştur koştur vermedim repimi tekrar tekrar okudum öyle verdim ben seninle fazla sohbette bulunmadım belki ama seni gerçekten severim..ayrıca şu mbarek kandil gecesi seni üzdüğümede üzüldüm ama laf olsun diye vermedim ..umarım birdaha yanlış anlaşılmalara sebep olcak konularda karşılaşmayız..sevgiler.
üzülme tatlım tek değilsin :roflol: :roflol:
Canım , bu kadar üzülecek ve büyütülecek bir konu ortada yok zaten .Sen son derece art niyet olmadan bir paylaşım yapmak istemişsin .Seni en azından ne demek istediğini anlayacak kadar iyi tanıyorum .Eminim diğer arkadaşlarda aynı düşünüyordur.Okumadan göndersen ne olacak ki , ortada zaten vahim bir durum yok .Hoşgörümüzü özellikle sevdiğimiz insanlara karşı kaybetmemeliyiz .Seni hepimiz seviyoruz .Üzülme lütfen canımŞeniz

canım benim yaa nereye yazacağını şaşırmışsın.ağzını yerim senin.ben üzüldüm diye sende üzülmüşsün.üzülme sakın.geldi gecti bile.

ben hepinizi seviyorum hemde çooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkk opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

irna cim canim gercekten bu günki yasananlari hepimiz acisindan bir talihsizlik bir yanlis anlasilma olarak görüyorum o anda gercekten nedense hatali yazilmis oldugunu düsünemedik,ben gercekten inanamadim ve repimi okuyarak verdim bu konuda cok aceleci davrandigim icin hatali olabilirim fakat o anda gercekten cok üzüldüm cünki benim devamli ayni topikte bulustugum arkadasim nasil onaylar diye, fazla konusmamiz olmasa bile seni severim eger seni üzdüysem kendi adima özür dilerim canim cünki kimsenin üzülmesini kirilmasini istemem neyse banada ders oldu bende bir daha arkadasima sormadan hic bir seye kalkismayacagim üzgünüm canim

hep övülmek mi gerekir, ben de çok matrak buldum...bir çok gerçekte var bir okusanız görürsünüz

hiç kimse fikirlerini yazamayacak mı illa - rep + rep diye mi düşüneceğiz herşeyi.

irna veya başka arkadaşımız yanlış, doğru yazmış olabilir, neden hemen replere koştunuz anlamadım, sadece üzüldüm gerçekten. neyse...iyi akşamlar

cnm ben rep hususunda yanlış anlaşıldım glb ben olumlu replerimide hadi bunada birep atayım diye vermiyorum gerçekten hoşuma giderse ancak yrıca kimsenin bana rep vermesi vermememsi de pek umrumda değil gerçekten irnayı üzdüğüm çin üzüldüm rep olayı saece tepkiydi bi anlık bişeydi işte...ne bileyim zaten bunuda bikaç kere belirttim...,lk ve son olumsuz rep imdi...yani rep olayına takılmadım yawww hakikatten ...

Kıslaarr..böyle güzel bi gecede boşuna üzmeyelim..üzülmeyelim ne olur:1hug:
ırna cıkk..temiz kalbinin kurbanı olmuş..Bende 2 kez eksi rep almıştım:1shok:
Hem de çok iyi arkadaşımdan..hala da öylefisfisfis
Meğer yanlışlıkla verirmiş..ıkincide dayanamadım sormuştum:mymeka:
Böyle şeylerde oluyor..Canınız sağolsun..vereliniortak
Her işte bi hayır varmış di mi?a.s.:nazar:
Şimdi eminim kuusuumm benim bu topikten ayrılamaz olacak artık..yerimsenibenkaydirigubbakcemile3

öneli değil arkadaşlar,üzülmeyin sakın. hepimiz birbirimizi biliyoruz ve birbirimizi çok seviyoruz...a.s.:nazar:
iyi geceler. :1hug:

ah kızlar canlarım benim
ben gercekten rep olayına takılmadım sadece üzüldüğün konu yeterince ben kendimi tanıtamamış olmama üzüldüm.
arkadaşlarada hak veriyorum .öyle güzel hoşuma gitti, demişimki.
bir anlık onlarda kapıldılar heralde.hiç sorun değil,herşeyin bir ilki vardır
demekki benimkide böyle bir mubarek gecede oluştu.

böyle bir durum beni ne kk den soğutur nede ısıtır.
yoluma bildiğim gibi yine devam ederim.
keşke tüm aksilikler kk nin eksi rep,i gibi olsa. canım kurban olur eksisinede artısınada.
iş gercek hayatımızda aksilikler,kötülükler olmasın.

yeşilim
dağçiçeğim
roseniorum
desteğiniz ve.içten samimiyetiniz için teşekkürler opuyorumnanaktan

kuşuuum
bitoşum
leydim
cıtırlar nolur sizde üzülmeyin.herkeze güzel bir ders oldu.
ayy ben şimdi gülüyorum yaa,ilk defa bir olaya başrol oynadım:roflol:
herne kadar dalgınlıkla yapmış olsamda,olsun başrol oynamak güzelmiş
kötü kadın irna kötükedihüso :roflol: :roflol:

tekrar hepinizin berat kandili mübarek olsun.:Saruboceq:
iyi geceler yerimseniben opuyorumnanaktan

[/slm çıtırlarrr
ben hiç önemsemedim bile yazılanları ,boşverin
irnam sıkma canını ,,COLOR]

Back
X