40 ve +40 yaş

Canım hoş geldin opuyorumnanaktan Yaş tabiki uyar :) Sen bizleri kaç yaşında sanıyorsun ki delikafadulden
Şaka bir tarafa seni aramızda görmekten mutluluk duyarızŞeniz

Burası 18 yaş çıtırlarının yeri değil mi tatlım,ben yaşlı kalırım size sordum..kaydirigubbakcemile3

32 yaş uyarmı size bilmem?Hepinizin Ramazan Ayı hayırlı geçsin,gönlünüzden geçenleri versin Rabbim...İnş.topiğin dolu olduğu bir zmana denk gelirde tanışırız kızlar....a.s.
Canım..hoş gelmişsin opuyorumnanaktan a.s.

irnaaaaaaaaa ben orkide olmuştum ,
bu ne anlamadım laleyim yineee

Güneş ablamm..mesaj temizliği yapıldıysa azalmıştır mesajların ondandırrŞeniz
Canım hoş geldin opuyorumnanaktan Yaş tabiki uyar :) Sen bizleri kaç yaşında sanıyorsun ki delikafadulden
Şaka bir tarafa seni aramızda görmekten mutluluk duyarızŞeniz

Ben bu lafı çok sevdiimm opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

iyigeceler07.gif

tüh yanlış oldu.kaydirigubbakcemile3:kedi:ben koltuktaki hamileyi kendime benzetmiştim...

Oy siz iki hamişsinizz...opuyorumnanaktan Sağlıkla alın inşallah kucağınıza..:emir_bebek::emir_bebek:

bu aralar mevlananın güzel sözlerini buldum. ben bunları sizlerle paylaşmaya çabalıyorum. umarım beğenirsiniz.opuyorumnanaktan

Burası 18 yaş çıtırlarının yeri değil mi tatlım,ben yaşlı kalırım size sordum..kaydirigubbakcemile3
Evet kuzum biz zaten kendimize yaşının çıtırları diyoruz kaydirigubbakcemile3İdare et artık Şeniz

Sağol canım benim.avatarındaki yaramazda çok şeker.Hayvanları seviyorsun sanırım.Benimde 4 yaşında bir kızım var.Tostopalak bir kedi..alkisalkisalkis
Canım avatardaki benim küçük oğlum .İki çocuktan sonra evin en küçük bireyi.Şimdi 9 yaşında 2 aylıkken aldım .Maalesef 6 yıldır arka ayakları felçli .Bebek gibi bezliyorum ablası .

Ben bu lafı çok sevdiimm
He he tabiki çiçeğim sositososito .Ben gerçekleri yazıyorum birtanem delikafaduldenYalan yoook:lepi:

Back
X