40 ve +40 yaş

nasilsiniz canlar opuyorumnanaktan
ank bak canim valla süperler hepsi birbirinden güzel bacularimin imrendim orda yokim diyemafoldumben

bakmayacam işte :umursamaz:

Hiç yanii:1rolleyes:niye bakacaksakkaydirigubbakcemile3
Bu arada ben baktım bile..:utangac:boncuğum fıstık kibim çıkmış kırmızılar içinde:1hug:Bi şey yazamadım..net bende süper ağır..kafamçokkarıştısizlerdede var mı..yoksa bizim format zamanı mı geldi acaba??akannehir

güller kadar güzellikler olsun hayatlarinizda
canlarrrrrrrrrrrr
kartpostal-kirmizi-guller.jpg

Hiç yanii:1rolleyes:niye bakacaksakkaydirigubbakcemile3
Bu arada ben baktım bile..:utangac:boncuğum fıstık kibim çıkmış kırmızılar içinde:1hug:Bi şey yazamadım..net bende süper ağır..kafamçokkarıştısizlerdede var mı..yoksa bizim format zamanı mı geldi acaba??akannehir

Haklısın sayın editörüm zaten ne kaaaaa çirkin bir kadındı kırmızılarıda giyince o kaaaa çirkin olmuş.yerimseniben boncuğummmm.opuyorumnanaktan
Sen en acilinden formatla pc'yi bak bizimki habire format atıyor ama arada dengesi bozuluyor pc'nin akannehir

Günaydın çıtır güzeller ..
Hayırlı sabahlar ossun hepimize.
Yüzünüze gülücükler saçılsın.yerimseniben

günaydınlar arkadaşlar güzel meil ank06 aslında öyle besledigimiz cok güzel ya gercekten allahım iyilige yönlendirsin herzaman hayırlı ramazanlarhepinize ben yeni ögreniyorum ya fazla gezemiyorum sitede arkadaş kabul etemyi dahi bilmiyorum zamanlar ögrenirim sanırım

Back
X